Fogadási botrány: folyamatban van Schultz László perui kiadatása

Vágólapra másolva!
2011.11.16. 07:20
Címkék
Folyamatban van a bundabotrányban érintett Schultz László – akinek dél-amerikai őrizetbevételéről  a Nemzeti Sport számolt be még októberben – Peruból történő kiadatása, ezt Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője mondta el az M1 Ma reggel című műsorában. Majd hozzátette: nevezett már a június végi őrizetbe vételek során szóba került, ám akkor nem tartózkodott Magyarországon. Végül a dél-amerikai országban bukkantak rá, de hamarosan hazatérhet.

A korábban csupán S. Lászlóként beazonosított labdarúgót azért nevesítette a szóvivő, mert körözött személyről volt szó. (Schultz László természetesen nem azonos a Vasas hétfőn őrizetbe vett játékosával, az ügyészség által szintén S. Lászlóként megnevezett személlyel). a Vasas hétfőn őrizetbe vett játékosával, az ügyészség által szintén S. Lászlóként megnevezett személlyel).

Fazekas Géza annak apropóján volt a reggeli műsorban vendég, hogy tegnap fejlemények történtek a fogadási botrányban. Amint arról a Nemzeti Sport Online elsőként számolt be: a hét elején őrizetbe vett három, egykori siófoki labdarúgó vallomása alapján képbe került és szintén őrizetbe vették K. Zsoltot, Szarvason élő FIFA-licences magyar menedzsert, akinek összekötő szerepe lehetett a megbízó és a megbízottak között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik