Felkészülés: román és argentin védő érkezett próbajátékra a Lokihoz

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 15:10
Címkék
A DVSC-TEVA zárt kapus felkészülési mérkőzést játszott a Nagyerdei Stadionban (a létesítménynek nincs minősítése, így nem tudtak szurkolókat beengedni), a Loki a román harmadosztályban szereplő Érmihályfalvát fogadta.

Az első félidőben azok a játékosok kaptak szerepet, akik feltehetően a Paks elleni bajnokin is kezdenek majd. A szünet után a fiatalok is bizonyíthattak, illetve két próbajátékon lévő védő is pályára lépett.

Egyikük a 23 éves román középső hátvéd, Stefan Mardare, aki legutóbb a Rapid Bucuresti-ben futballozott. A másik játékos a 25 éves argentin balhátvéd, Luis Antonio Rodríguez, aki korábban játszott a moldovai Sheriff Tiraspolban és a svéd Djurgardenben is.

A végig fölényben futballozó Loki Czvitkovics Péter góljával szerzett vezetést, majd Szakály Péter még a szünet előtt növelte az előnyt.

A második félidőben szinte folyamatosan frissített Zdenek Scasny. A végeredményt a Létavértestől a második csapathoz felkerülő Mokánszki Norbert állította be.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–Érmihályfalva (romániai) 3–0
Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. V: Krizbai.
DVSC: Novakovics (Malinauskas) – Bernáth (Rodríguez), Simac (Szilágyi G.), Mijadinoszki (Mardare), Nikolov – Szakály P., Ramos (Burics A.), Czvitkovics (Bényei), Yannick (Dombi, Sigér) – Farkas B. (Salami), Kabát (Mokánszki)
G: Czvitkovics, Szakály P., Mokánszki

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik