HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.08.10 22:12 Frissítve: 2014.07.07 04:24

Felkészülés: A közönségünk is jól szórakozott - Egervári Sándor

Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az Izland ellen 4–0-ra megnyert találkozót követően elmondta, hogy jó játékkal sikerült ráhangolódni a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

„A vonalvédekezésük mögötti üres területeket próbáltuk megtámadni. Örülök, hogy magabiztos, jó játékkal tudtunk ráhangolódni a svédek elleni mérkőzésre" – kezdte a találkozó utáni nyilatkozatát a Sport Tv-ben Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember a fiatalokról is beszélt, elsősorban Korcsmár Zsolt teljesítményét emelte ki.

„Megállták a helyüket a fiatalok. Korcsmár különösen jó játékkal rukkolt elő, magabiztos volt. A felkészülés közepén van jó néhány játékosunk, de remekül álltak hozzá a mérkőzéshez, annyira felpörgették magukat, hogy dicséretet érdemelnek" – tette hozzá a kapitány, aki szerint a támadók azért már a második félidőben néha túlságosan is „szerették" a labdát.

„Talán sokszor jobban élvezték a játékot a támadók, mint kellett volna. Rudolf Gergely már többet dédelgette a labdát, mint kellett volna, de a vállalkozó kedvet és a megoldásaikat örömmel láttuk, és nem csak innen a kispadról. A közönségünk is jól szórakozott."

„Több kulcsemberünk is hiányzott, de látva ezt a játékot, nyugodtan készülhetünk a svédek elleni mérkőzésre. Masszívabb ellenfélre számítottam, de ez egyben a magyar válogatott dicsérete is" – ezt már a találkozót követő sajtótájékoztatón mondta Egervári.

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.