Felkészülés: a Honvéd másodszor is legyőzte a Halit, ez 5-1 lett

Vágólapra másolva!
2012.02.08. 15:58
Címkék
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a két együttes mai második felkészülési meccsén is legyőzte a Haladást, a fővárosi gárda ezúttal 5–1-re nyert.

A Honvédban két próbajátékos is szerepet kapott, a gólt is szerző román támadó, Bogdan Apostu nem ismeretlen a magyar szurkolóknak, hiszen korábban futballozott Nyíregyházán és Diósgyőrben is. A támadó az ősszel a román Petrolul Ploiesti élvonalbeli csapatát erősítette.Bogdan Apostu nem ismeretlen a magyar szurkolóknak, hiszen korábban futballozott Nyíregyházán és Diósgyőrben is. A támadó az ősszel a román Petrolul Ploiesti élvonalbeli csapatát erősítette.

Egy másik külföldit is tesztelnek, Marko Vidovics balhátvéd poszton kapott szerepet Supka Attilától.

Új fiú volt a kispestieknél Bobál Gergő, aki az U17-es csapat nagy reménysége, és először kapott lehetőséget a felnőttek között.

A Haladás összeállításában nem volt meglepetés, Rózsa Dániel és Kulcsár Kornél is – hivatalosan – sérülés miatt hagyta ki a találkozót – igaz, utóbbinak még a szerződésével kapcsolatban is vannak nyitott kérdések...

A korábbi mérkőzésen a Honvéd 3–2-re győzte le a Haladás második csapatát.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BP. HONVÉD–HALADÁS 5–1 (3–0)
Bozsik-stadion, 100 néző. Vezette: Antal Sz.
HONVÉD: Sánta – Lovric, Botis, Debreceni, Vidovics – Ceolin (Bobál G.), Hidi, Ivancsics, Tchami – Apostu, Hadzic
HALADÁS: Gőcze – Schimmer (Búrány), Guzmics, Horváth A., Tóth P. – Rajos (Jagodics) – Nagy D. (Sluká), Nagy G. (Iszlai), Halmosi (Ugrai), Sipos N. (Vujovics) – Kenesei K. (Oross)
Gólszerző: Ceolin (9.), Hadzic (10.), Apostu (25.), Ivancsics (46.), Horváth A. (56. – öngól), ill. Oross (90. – 11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik