El clásico: Nagyon jó a Barca, de nem szokásom félni - Pellegrini

Vágólapra másolva!
2010.04.09. 14:13
Manuel Pellegrini, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette: bármilyen jó csapatnak tartja is a szombati riválist, a Barcelonát, előzetesen ellene sem tekinti jó eredménynek a döntetlent.

„A döntetlen számunkra mindig rossz eredmény. Sohasem játszunk ikszre, ami alól természetesen ez a meccs sem kivétel" – jelentette ki Manuel Pellegrini, a spanyol tabellát jobb gólkülönbsége révén a Barca előtt vezető Real Madrid trénere a mérkőzést felvezető pénteki sajtótájékoztatón, hozzátéve: az összeállításban sem befolyásolja, hogy éppen ki az ellenfél.

A madridi szakvezető elárulta: mindkét együttes részéről nyílt sisakos, gólra törő futballra számít. Arra a kérdésre, miszerint a keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntőn (Barcelona–Arsenal 4–1) látottak után fél-e a Barcelonától, a következőket mondta:

„Nagyon jó csapatnak tartom a Barcelonát, de egyrészt nem szokásom félni, másrészt a jövőre nézvést sohasem tartom feltétlenül mérvadónak a mögöttünk hagyott mérkőzéseket. Bár abban azért reménykedem, hogy a tőlünk megszokott hazai teljesítményt nyújtjuk majd..."

A Real Madrid a legutóbbi 15 hazai bajnoki találkozóját megnyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik