DVSC: Szima Gábor szerint Herczeg András jövője a saját kezében van

Vágólapra másolva!
2010.12.20. 14:51
Címkék
Szima Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen elnöke szerint Herczeg András klubmenedzser jövője a saját kezében van.

„Herczeg András jövője teljes mértékben a saját kezében van – mondta a dvsc.hu-nak Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke. – Neki kell eldönteni: a sikeres hároméves munka után érez-e magában annyi erőt, kitartást és némi megújulást, hogy folytatni tudja. Az igazgatótanács meghallgatja az értékelést, majd nagy valószínűséggel feltesszük a kérdést Herczeg Andrásnak, hogy vállalja-e továbbra is a klubmenedzseri feladatokat. Ha az előbb felsoroltak fennállnak, nagy valószínűséggel elvállalja. Ha azonban úgy érzi, hogy ez a három év túl sok energiát emésztett fel, és más típusú munkára van szüksége, ennek szellemében hozza meg a döntését.” – mondta a dvsc.hu-nak Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke. – Neki kell eldönteni: a sikeres hároméves munka után érez-e magában annyi erőt, kitartást és némi megújulást, hogy folytatni tudja. Az igazgatótanács meghallgatja az értékelést, majd nagy valószínűséggel feltesszük a kérdést Herczeg Andrásnak, hogy vállalja-e továbbra is a klubmenedzseri feladatokat. Ha az előbb felsoroltak fennállnak, nagy valószínűséggel elvállalja. Ha azonban úgy érzi, hogy ez a három év túl sok energiát emésztett fel, és más típusú munkára van szüksége, ennek szellemében hozza meg a döntését.”

„Ma eldőlhet Herczeg András sorsa. Ha a válasza nem, akkor természetesen a klubvezetőség elkezdi keresni a megfelelő szakembert. A sajtóhírekkel ellentétben eddig nem tárgyaltunk egyetlen edzővel sem” – tette hozzá Szima.

Mint korábban beszámoltunk róla, 18 órakor kezdődik a DVSC labdarúgócsapatának igazgatótanácsi ülése, amely éjfélig is eltarthat, így korántsem biztos, hogy még ma döntés születik Herczeg András klubmenedzser jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik