Barcelona: a Santos-elnök az aláírása hamisításáról beszél Neymar-ügyben

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.12.28. 19:20
Címkék
A Barcelona után a Santos részéről is cáfolták azt a sajtóértesülést, amely szerint Neymar előszerződést kötött a katalán labdarúgóklubbal.

„A katalánok mindig nagyon kreatívak voltak – jegyezte meg gúnyosan Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, a Santos elnöke. – Olyan csodálatos művészek alkottak ott mint Gaudí, Miró vagy Salvador Dali. A gond az, hogy a képzelet és a valóság között egy óceán található. A szerződés minden bizonnyal olyan titkos klauzulát tartalmaz, amit még én sem ismerek. Vagy éppen az aláírásomat hamisították alá.”


KORÁBBAN ÍRTUK

Sajtóinformációk szerint a Barcelona 10 millió eurót fizetett a brazil egyesületnek azért, hogy a 19 éves tehetség 2014-ben egy ennél jóval magasabb összegért a katalánokhoz igazoljon.

„Tudomásom szerint nem fizettünk tízmillió eurót az elővásárlási jogért – nyilatkozta a RAC 1 rádiónak Jordi Cardoner, a Barcelona alelnöke. – Ha beszéltünk is Neymarról, csak azért tettük, mert egy rendkívül tehetséges futballistáról van szó, akinek helye lehet a csapatban, de erről a szakmai stáb dönt.”

Neymar eddig 15-ször szerepelt a brazil válogatottban, és nemrég öt évvel meghosszabbította a szerződését a Santosnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik