Bajnokok Ligája: Címvédőhöz méltón fogunk pályára lépni - Leonardo

Vágólapra másolva!
2011.02.22. 17:34
Címkék
Szerda este a címvédő Internazionale a Bayern München otthonában lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Leonardo, az olaszok vezetőedzője szerint csapata bárkivel képes felvenni a harcot, mivel jelenleg az Inter a kontinens regnáló bajnoka.

A holnapi Bayern–Inter összecsapásra sokan a tavalyi finálé visszavágójaként tekintenek, amelyen a fekete-kékek Diego Milito duplájával 2–0-ra tudtak felülkerekedni a bajorokon.

„Láttam a madridi döntőt, boldog voltam, mert az Internek szurkoltam – kezdte mondandóját Leonardo. – Az Inter és a Bayern két olyan csapat, amely bármilyen körülmények között egyenlőként csaphat össze egymással.”

„Nyilvánvalóan azok a játékosok fognak szerepelni a csapatomban, akik a legjobb formában vannak. A Serie A az egy megméretés, viszont a Bajnokok Ligája egészen más tészta, itt kevesebb alternatívánk van, mint a bajnokságban” – vélekedett a brazil szakember.

„Szerdán pályára lépő csapatom bajnokként fog játszani. Mi vagyunk a címvédők, bárkivel szembeszállhatunk. Minden erőnket bevetve fogunk harcolni, ez a csapat képes megbirkózni a legnehezebb feladatokkal is. Teljesen más lesz a mostani mérkőzés, mint a tavalyi volt, hiszen minden találkozónak megvan a saját forgatókönyve” – tette hozzá az Intert december óta irányító tréner.

A milánóiaknál sérülés miatt biztosan nem léphet pályára a tavalyi döntőben duplázó Diego Milito, továbbá a januári szerzemény, Giampaolo Pazzini sem játszhat az UEFA szabályai értelmében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik