Bajnokok Ligája: Azt hiszem, Gallas szezonjának vége - Wenger

Vágólapra másolva!
2010.03.31. 23:59
Címkék
Arsene Wenger szerint a Barcelona elleni BL-mérkőzésen (2–2) megsérülő William Gallas ebben a szezonban már nem játszhat az Arsenal színeiben, a vb-n viszont pályára léphet.

„Elszakadhatott egy izom a vádlijában, és szerintem ez az idény véget ért a számára – nyilatkozta az Arsenal menedzsere a Canal Plus-nek a Barcelona elleni mérkőzés után. – A világbajnokságig azonban, úgy gondolom, felépül.” „Elszakadhatott egy izom a vádlijában, és szerintem ez az idény véget ért a számára – nyilatkozta az Arsenal menedzsere a Canal Plus-nek a Barcelona elleni mérkőzés után. – A világbajnokságig azonban, úgy gondolom, felépül.”

Cesc Fabregas is megsérült a találkozón – az Arsenal egyenlítő gólját lövő spanyol középpályás mankó segítségével hagyta el a stadiont –, de Wenger szerint nem a térdsérülése újult ki, amely miatt az utolsó pillanatig kérdéses volt a játéka.

Magáról a meccsről és csapata esélyeiről a következőket mondta a francia szakember:
„Az elején túl nagy területet adtunk nekik, de a játékosaim minden dicséretet megérdemelnek, mert versenyben maradtak egy ilyen képességű csapattal szemben. Csak azt sajnálom, hogy két könnyű gólt szerezhettek ellenünk. A visszavágón azonban okozhatunk még problémát nekik."

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik