Arsenal: Walcott után Fabregas is kihagyja a Ligakupa döntőjét

Vágólapra másolva!
2011.02.24. 21:11
Címkék
A Stoke City ellen megsérülő Theo Walcott és Cesc Fabregas sem léphet pályára az Arsenal labdarúgócsapatának vasárnapi mérkőzésén, Arsene Wenger együttese a Ligakupa döntőjében a Birminghammal méri össze erejét.

„Ez egy kis sérülés, de nagy valószínűséggel Cesc nem tud játszani még vasárnap – mondta Wenger a csütörtöki orvosi vizsgálat után. – Nem tudjuk, mennyit kell kihagynia, de vasárnap kétségtelenül hiányzik majd. Ő most csalódott, ahogyan mindannyian azok vagyunk. Mi egyetlen módon tudunk neki segíteni, ha megnyerjük a Ligakupát, így hozzájárulva a gyógyulásához.”

Még mindig nem tudni pontosan: a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 8-i visszavágójára felépül-e az angolok spanyol csapatkapitánya.

„Nagyon nehéz pontos határidőt mondani, tulajdonképpen lehetetlen” – mondta a francia szakember.

Wenger megemlítette, hogy látta Walcott kificamodott bokáját csütörtök reggel, amely vélhetően nem takar egy még súlyosabb sérülést, de rá is bizonytalan idejű, talán egy-két hetes kihagyás vár.

Fabregas a szerdai bajnoki (1–0) 14. percében ballagott le sérülten a pályáról, Walcottot viszont hordágyon kellett levinni a 71. percben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik