Arsenal: Egyike vagyok azoknak, akik nem állnak szóba Gallasszal - Nasri

Vágólapra másolva!
2010.05.15. 12:54
Címkék
Samir Nasrinak, az Arsenal középpályásának nem jó a kapcsolata honfitársával, William Gallasszal. Ezt már a francia válogatott 2008-as Eb-szereplése utáni Gallas-nyilatkozatokból is megtudhattuk, de most a világbajnokságról lemaradó Nasri sem cáfolta a rossz viszonyt.

„Nem kommunikálok vele, de én csak egyike vagyok azon négy-öt játékosnak, akik nem állnak vele szóba a csapatból. Ez a tényező szerencsére nem befolyásolta az idei szereplésünket, hiszen az ember nem játszhat mindig csak azokkal, akiket a barátainak mondhat" – olvashatjuk a The Sun oldalain Nasri nyilatkozatát.

A történet azért sem meglepő, mert Gallasnak több másik futballistával is volt már konfliktusa. Egy ilyen eset a csapatkapitányi karszalagjába is került.

Korábban fény derült Kolo Touré távozásának körülményeire is, amelynek hátterében a problémás védő állt: „Gallas és köztem volt egy nagyobb félreértés akkoriban, aminek a következménye az lett, hogy valamelyikünknek el kellett hagynia az Arsenalt. Én tisztelem őt, ezért döntöttem úgy, hogy akkor én távozok" – nyilatkozta Touré.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik