Anglia: csak 16-an edzettek ma a magyarok ellen készülő csapatból

Vágólapra másolva!
2010.08.09. 16:23
Igencsak foghíjas létszámban edzett ma az angol válogatott: Fabio Capello szövetségi kapitány csak 16 játékosnak tartott tréninget.

A magyarok elleni szerdai meccsre készülő „háromoroszlánosoknál” John Terry és Frank Lampard csak levezető gyakorlatokat végzett a tegnap végigjátszott angol Szuperkupa után. angol Szuperkupa után.

Darren Bent hát-, Glen Johnson és Gareth Barry bokaproblémák miatt hagyta ki az edzést, de holnap várhatóan már a Chelsea két játékosával együtt részt vesznek a tréningen.

Mint ismeretes, Capello csak 21 futballistára számíthat, mivel Paul Robinson és Wes Brown lemondta a válogatottságot, és a kapitány nem hívott be senkit sem a helyükre.

Az Anglia–Magyarország mérkőzést szerdán 21 órakor rendezik a Wembleyben.

AZ ANGOL KERET
Kapusok: Ben Foster (Birmingham), Joe Hart (Manchester City)
Védők: Gary Cahill (Bolton Wanderers), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham Hotspur), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), John Terry (Chelsea)
Középpályások: Gareth Barry (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Ashley Young (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)
Csatárok: Darren Bent (Sunderland), Carlton Cole (West Ham United), Bobby Zamora (Fulham), Wayne Rooney (Manchester United),

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik