Anglia: a játékvezetők szervezete nem orrolt meg a City-MU bírójára

Vágólapra másolva!
2012.01.09. 19:52
Címkék
Az angol Professzionális Játékvezetők Szervezete nem alkalmazott szankciót a vasárnapi Manchester City–Manchester United FA-kupa-találkozó után mindkét menedzser által támadott Chris Foyjal szemben, sőt jelölte a vasárnapi Newcastle–Queens Park Rangers bajnoki összecsapásra.

Roberto Mancini, a City menedzsere Vincent Kompany kiállítása miatt volt dühös Foyra, a City meg is óvta a piros lapot, és a játékos automatikus eltiltásának törlését kérte az angol szövetségtől. Sir Alex Ferguson, a United menedzsere sem ment el szó nélkül a bíró tevékenykedése mellett, ő a hajrában elmaradt büntetőt hiányolt Antonio Valenciával szemben elkövetett szabálytalanság után.Vincent Kompany kiállítása miatt volt dühös Foyra, a City meg is óvta a piros lapot, és a játékos automatikus eltiltásának törlését kérte az angol szövetségtől. Sir Alex Ferguson, a United menedzsere sem ment el szó nélkül a bíró tevékenykedése mellett, ő a hajrában elmaradt büntetőt hiányolt Antonio Valenciával szemben elkövetett szabálytalanság után.

Foyt Keith Hackett, a játékvezetők szervezetének korábbi elnöke is bírálta, és azt mondta, ráférne az eltiltás, de utódja, Mike Riley és a jelenlegi elnökség a jelek szerint nem osztja a véleményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik