Afrika-kupa: a vesén lőtt togói kapus is elhunyt - médiaértesülés

Vágólapra másolva!
2010.01.09. 15:23
Címkék
Médiaértesülések szerint négyre emelkedett a togói labdarúgó-válogatottat ért fegyveres támadás áldozatainak száma, miután a vesén lőtt Kodjovi Obilalé szombat délután belehalt sérüléseibe. A 25 éves kapus a francia negyedosztályban szereplő GSI Pontivy játékosa volt.

A gépfegyveres támadás következtében korábban Hubert Velud pályaedző, Stanislas Ocloo sajtófőnök és a buszt vezető sofőr hunyt el. A gépfegyveres támadás következtében korábban Hubert Velud pályaedző, Stanislas Ocloo sajtófőnök és a buszt vezető sofőr hunyt el.

A kapuvédő halálhírét hivatalos források még nem erősítették meg, a Pontivy edzője úgy nyilatkozott, hogy ő is ellentmondásos híreket kapott, melyek egyike az, hogy játékosa meghalt. Több hírforrás értesülése alapján sejteni lehet, hogy a játékost Dél-Afrikába szállították, az International SOS szervezet egyik tagja elmondta, hogy valóban az országba szállítottak két sebesültet, ám egyikük meghalt, mielőtt elláthatták volna.

A hátán megsérült Serge Akakpo – a román Vaslui 22 éves középső védője – sikeres műtéten esett át, és a hírek szerint túl van az életveszélyen.

A togói kapus halálát több hírügynökség is cáfolta, részleteket itt olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik