Találatok a Yvette Broch címkére

Találatok száma: 39

Női kézi: a Győr bejelentette Pintea szerződtetését

2018-12-17 18:05:48

A Győri Audi ETO KC hétfőn bejelentette a román Crina Pintea átigazolását. A 28 éves beálló a Paris 92-től érkezik, és a szezon hátralévő részében a magyar bajnokot erősíti.

kézilabda átigazolás Yvette Broch Győri Audi ETO KC Crina Pintea női kézilabda

Női kézi: miért nem válogatott Bódi? Az ETO-elnök beszélt róla

2018-11-19 12:49:13

Bartha Csaba, a női kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörét veretlenül záró Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége volt, és beszélt arról, miért nincs ott a válogatott keretében Bódi Bernadett, valamint kitért Yvette Broch helyzetére is, aki májusig döntheti el, akar-e még a Győri Audi ETO KC-ban játszani.

Yvette Broch Győri Audi ETO KC Bódi Bernadett Bartha Csaba magyar női kézilabda-válogatott női kézilabda

Női kézi: Győrben továbbra is dolgoznak a beállóposzt betöltésén

2018-11-14 15:00:29

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán adta hírül, hogy Yvette Broch a 2018–2019-es szezonban már biztosan nem lép pályára. Mindez egybevág a játékos nyílt levelében olvashatókkal. Broch a napokban Győrbe látogatott, hogy személyesen is tájékoztassa a klubot a döntéséről.

női kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi: Szabadnak érzem magam – Broch már nem a pályán keresi a boldogságot

2018-11-14 12:55:31

Augusztus elején derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés Győrben, hogy Yvette Broch felfüggeszti a pályafutását. A 27 éves beálló a november végén kezdődő Európa-bajnokság közeledtével a holland Helden Magazinban publikált nyílt levélben világította meg jobban döntésének hátterét. A sorok között olvasva valószínűsíthető, hogy profi kézilabdázóként már nem láthatjuk őt, most éppen az élet más területein igyekszik megtalálni a boldogságot.

női kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi: Brochhal és Mörkkel sohasem látott erősségű csapatunk lenne – Bartha Csaba

2018-10-05 11:54:04

Nora Mörk újabb sérülése miatt nem kell kapkodnia a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának, a klub ugyanis eleve úgy gondolta, hogy komolyabban csak januártól számolhat vele, nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Yvette Broch Nora Mörk

Női kézi BL: győri fölény az év álomcsapatában

2018-10-02 20:49:44

Az előző három évben tradícióvá vált a női kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy a 14 edző kiválasztja az új évad All-Star-csapatát. A címvédő Győri Audi ETO KC uralta a szavazást.

női kézilabda BL női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC

Női kézi: „Olykor mintha robotok lennénk” – Amorim utolsó szerződése

2018-09-29 08:54:18

A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim az őt képviselő ügynökség Facebook-oldalán adott hosszabb interjút a pénteken bejelentett szerződéshosszabbítása kapcsán. A brazil világklasszis többek között beszélt a pályafutását szüneteltető csapattárs, Yvette Broch esetéről, és megerősítette, tervei szerint a mostani volt az utolsó szerződés, amelyet aláírt pályafutása során.

női kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Danyi Gábor

Női kézi: Én is elgondolkodtam rajta, megéri-e – Groot

2018-09-06 13:13:42

Nycke Groot immár egyedüli holland játékosként küzd a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának sikeréért, miután honfitársa és barátnője, Yvette Broch egy érzelmes sajtótájékoztatón bejelentette, mentálisan és fizikailag is kimerült, ezért szünetelteti a pályafutását. A 30 éves irányító a holland Handbal Inside oldalnak beszélt az új idény kihívásairól.

női kézilabda Yvette Broch Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: „Üresnek érzem magam” – Broch felfüggesztette pályafutását

2018-08-03 17:19:32

Felfüggesztette pályafutását Yvette Broch, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának holland válogatott beállója.

visszavonulás női kézilabda kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi: Yvette Broch sérült, kihagyja a Győr edzőtáborát

2018-07-22 12:21:00

A héten elkezdte a felkészülést a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, majd mától egy hétig Balatonbogláron tart edzőtábort, de nem mindenki vehet részt a programon.  

női kézilabda női kézi Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Csak azért imádkoztam, hogy Évi védje ki – Oftedal

2018-05-13 22:52:27

Az első Bajnokok Ligája-győzelmét ünneplő Stine Oftedal elmondta, mit élt át a hosszabbítás legvégén, amikor a labdavesztése után még megindulhatott a Vardar Szkopje. Kari Aalvik Grimsbö maga vetette fel, hogy a ráadás második részére Kiss Éva álljon be a helyére. Yvette Broch az ismert nehézségek miatt még értékesebbnek érzi ezt a sikert, mint az egy évvel ezelőttit. Anne Mette Hansen pont annak reményében igazolt a Győri ETO-hoz, hogy a magyar csapattal lehetősége lesz megnyerni a BL-t, most hogy sikerült, alig akarja elhinni. Vélemények a csodás győzelmet követően. 

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Kari Aalvik Grimsbö

Kézi BL: gödörben volt, de tanul belőle – Groot készen áll az utolsó harcra

2018-05-11 18:40:34

Ugyan több fontos játékosát is kénytelen nélkülözni a Győri Audi ETO a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, budapesti négyes döntőjén, annak azért örülhetnek a címvédőnél, hogy Nycke Groot időben felépült, és ott lehet a pályán. A holland irányító a csapatához hasonlóan sok nehézséggel teli szezon végéhez ért, amelyből próbál tanulni a jövőre nézve. Honfitársa, Yvette Broch ki is mondta, hogy ez a legkeményebb idény a pályafutása során, de már csak a távozó Ambros Martín miatt is szeretnék újra magasba emelni a BL-trófeát.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four Yvette Broch Nycke Groot Isabelle Gulldén

A győri beállót már nem vonzza a kifutó: „Ennél sokkal több vagyok”

2018-01-24 19:31:25

Yvette Broch másfél évig modellkedett, így akkor sem jön zavarba, ha a fotósok előtt kell pózolnia. A 27 éves holland beálló azonban sokkal jobban szereti, ha a kézilabdában elért eredményeivel azonosítják. A Győri Audi ETO-val tavaly májusban megnyert BL-cím a sokszor lemondással és küzdelemmel járó hétköznapoknak is értelmet adott. Az alábbiakban a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében megjelent interjút olvashatják.

női kézilabda Yvette Broch Sportkrém Győri Audi ETO KC

Női kézi: Verstappentől venne órákat a győriek csinos beállója

2018-01-24 14:58:11

A Győri Audi ETO holland kézilabdázója, Yvette Broch igazán színes egyéniség. Miközben válogatottbeli és klubpályafutása is hemzseg a sikerektől, a csarnokon kívül sem unatkozik: dolgozott modellként, rengeteget olvas és politikai témájú sorozatokat néz. Na meg gyors autókat vezet, amit az NSO Tv stábja is átélhetett. Ha a videó nem elégíti ki a kíváncsiságát, akkor keresse pénteken a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét, amelyben az egész heti televíziós sportműsort is megtalálja.

női kézilabda Yvette Broch Sportkrém Max Verstappen Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: hat győri légiós 2017 legjobbjainak szavazásán

2017-12-19 22:07:04

A Handball-Planet.com kézilabdás szakportál a női jelölteket is kihirdette a 2017-es év legjobbjainak megválasztására. A szavazás alapját a 30 fős, szakújságírókból álló zsűri voksai (a Nemzeti Sportot Simon József képviseli) adják, de természetesen a hagyományokhoz híven a szurkolók is szavazhatnak, egészen január 4-ig.

Yvette Broch Stine Bredal Oftedal Nycke Groot Nora Mörk Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi-vb: Oftedal az MVP, két győri az álomcsapatban

2017-12-17 16:49:22

A németországi női kézilabda-világbajnokság döntője előtt kihirdették a torna álomcsapatát, amelybe Nora Mörk és Yvette Broch révén két győri légiós is bekerült, míg egy harmadik, Stine Oftedal lett a legértékesebb játékos (MVP).

álomcsapat női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Yvette Broch

Női kézi BL: Hetesekkel is nyertünk volna – Bódi

2017-05-08 05:43:28

Nehezen találták a szavakat a Győri Audi ETO játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligájában aratott győzelemre, de azt mindannyian kiemelték, hogy a siker kulcsa a csapategység volt. Tomori Zsuzsanna elmondta az NSO TV stábjának, mikor kerültek a mérkőzésen holtpontra, illetve melyik volt a legfelemelőbb pillanat a döntőben. Bódi Bernadett lejátszotta magában azt a forgatókönyvet is, ha hetesekre kerül a sor, Yvette Broch elárulta, mit mondogattak egymásnak a kispadon, míg Eduarda Amorim alig tudott betelni az aranyéremmel, amely annyira fényesen csillogott, hogy Nora Mörknek napszemüvegre volt szüksége. Kari Aalvik Grimsbö a többiekkel együtt a szurkolókat is méltatta. Örömszavak a győztesektől.

női kézilabda BL final four női kézilabda Yvette Broch Vardar Szkopje Tomori Zsuzsanna Nora Mörk

Női kézi BL: Ambros Martínnak a K betűnél a helye

2017-05-08 07:42:08

Bár már elmúlt éjfél, mire begördült a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának busza a Dunakapu térre, több száz szurkoló ünnepelte – nem törődve a hétfői munkanappal – Győrben a diadal után a csapatot. Görbicz Anita drukkereket, a klub elnöke, Bartha Csaba a lányokat méltatta. Ambros Martín pedig csak kimondta azt a szót, amire mindenki biztatta. Két fia mindezt persze nem hallhatta. 

női kézilabda Bajnokok Ligája Final Four kézilabda Yvette Broch Vardar Szkopje Tomori Zsuzsanna Nora Mork