Találatok a Yvette Broch címkére

Találatok száma: 32

Női kézi: Én is elgondolkodtam rajta, megéri-e – Groot

2018-09-06 13:13:42

Nycke Groot immár egyedüli holland játékosként küzd a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának sikeréért, miután honfitársa és barátnője, Yvette Broch egy érzelmes sajtótájékoztatón bejelentette, mentálisan és fizikailag is kimerült, ezért szünetelteti a pályafutását. A 30 éves irányító a holland Handbal Inside oldalnak beszélt az új idény kihívásairól.

női kézilabda Yvette Broch Nycke Groot Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: „Üresnek érzem magam” – Broch felfüggesztette pályafutását

2018-08-03 17:19:32

Felfüggesztette pályafutását Yvette Broch, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának holland válogatott beállója.

visszavonulás női kézilabda kézilabda Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi: Yvette Broch sérült, kihagyja a Győr edzőtáborát

2018-07-22 12:21:00

A héten elkezdte a felkészülést a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, majd mától egy hétig Balatonbogláron tart edzőtábort, de nem mindenki vehet részt a programon.  

női kézilabda női kézi Yvette Broch Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Csak azért imádkoztam, hogy Évi védje ki – Oftedal

2018-05-13 22:52:27

Az első Bajnokok Ligája-győzelmét ünneplő Stine Oftedal elmondta, mit élt át a hosszabbítás legvégén, amikor a labdavesztése után még megindulhatott a Vardar Szkopje. Kari Aalvik Grimsbö maga vetette fel, hogy a ráadás második részére Kiss Éva álljon be a helyére. Yvette Broch az ismert nehézségek miatt még értékesebbnek érzi ezt a sikert, mint az egy évvel ezelőttit. Anne Mette Hansen pont annak reményében igazolt a Győri ETO-hoz, hogy a magyar csapattal lehetősége lesz megnyerni a BL-t, most hogy sikerült, alig akarja elhinni. Vélemények a csodás győzelmet követően. 

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Kari Aalvik Grimsbö

Kézi BL: gödörben volt, de tanul belőle – Groot készen áll az utolsó harcra

2018-05-11 18:40:34

Ugyan több fontos játékosát is kénytelen nélkülözni a Győri Audi ETO a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, budapesti négyes döntőjén, annak azért örülhetnek a címvédőnél, hogy Nycke Groot időben felépült, és ott lehet a pályán. A holland irányító a csapatához hasonlóan sok nehézséggel teli szezon végéhez ért, amelyből próbál tanulni a jövőre nézve. Honfitársa, Yvette Broch ki is mondta, hogy ez a legkeményebb idény a pályafutása során, de már csak a távozó Ambros Martín miatt is szeretnék újra magasba emelni a BL-trófeát.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four Yvette Broch Nycke Groot Isabelle Gulldén

A győri beállót már nem vonzza a kifutó: „Ennél sokkal több vagyok”

2018-01-24 19:31:25

Yvette Broch másfél évig modellkedett, így akkor sem jön zavarba, ha a fotósok előtt kell pózolnia. A 27 éves holland beálló azonban sokkal jobban szereti, ha a kézilabdában elért eredményeivel azonosítják. A Győri Audi ETO-val tavaly májusban megnyert BL-cím a sokszor lemondással és küzdelemmel járó hétköznapoknak is értelmet adott. Az alábbiakban a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében megjelent interjút olvashatják.

női kézilabda Yvette Broch Sportkrém Győri Audi ETO KC

Női kézi: Verstappentől venne órákat a győriek csinos beállója

2018-01-24 14:58:11

A Győri Audi ETO holland kézilabdázója, Yvette Broch igazán színes egyéniség. Miközben válogatottbeli és klubpályafutása is hemzseg a sikerektől, a csarnokon kívül sem unatkozik: dolgozott modellként, rengeteget olvas és politikai témájú sorozatokat néz. Na meg gyors autókat vezet, amit az NSO Tv stábja is átélhetett. Ha a videó nem elégíti ki a kíváncsiságát, akkor keresse pénteken a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét, amelyben az egész heti televíziós sportműsort is megtalálja.

női kézilabda Yvette Broch Sportkrém Max Verstappen Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: hat győri légiós 2017 legjobbjainak szavazásán

2017-12-19 22:07:04

A Handball-Planet.com kézilabdás szakportál a női jelölteket is kihirdette a 2017-es év legjobbjainak megválasztására. A szavazás alapját a 30 fős, szakújságírókból álló zsűri voksai (a Nemzeti Sportot Simon József képviseli) adják, de természetesen a hagyományokhoz híven a szurkolók is szavazhatnak, egészen január 4-ig.

Yvette Broch Stine Bredal Oftedal Nycke Groot Nora Mörk Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi-vb: Oftedal az MVP, két győri az álomcsapatban

2017-12-17 16:49:22

A németországi női kézilabda-világbajnokság döntője előtt kihirdették a torna álomcsapatát, amelybe Nora Mörk és Yvette Broch révén két győri légiós is bekerült, míg egy harmadik, Stine Oftedal lett a legértékesebb játékos (MVP).

álomcsapat női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Yvette Broch

Női kézi BL: Hetesekkel is nyertünk volna – Bódi

2017-05-08 05:43:28

Nehezen találták a szavakat a Győri Audi ETO játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligájában aratott győzelemre, de azt mindannyian kiemelték, hogy a siker kulcsa a csapategység volt. Tomori Zsuzsanna elmondta az NSO TV stábjának, mikor kerültek a mérkőzésen holtpontra, illetve melyik volt a legfelemelőbb pillanat a döntőben. Bódi Bernadett lejátszotta magában azt a forgatókönyvet is, ha hetesekre kerül a sor, Yvette Broch elárulta, mit mondogattak egymásnak a kispadon, míg Eduarda Amorim alig tudott betelni az aranyéremmel, amely annyira fényesen csillogott, hogy Nora Mörknek napszemüvegre volt szüksége. Kari Aalvik Grimsbö a többiekkel együtt a szurkolókat is méltatta. Örömszavak a győztesektől.

női kézilabda BL final four női kézilabda Yvette Broch Vardar Szkopje Tomori Zsuzsanna Nora Mörk

Női kézi BL: Ambros Martínnak a K betűnél a helye

2017-05-08 07:42:08

Bár már elmúlt éjfél, mire begördült a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának busza a Dunakapu térre, több száz szurkoló ünnepelte – nem törődve a hétfői munkanappal – Győrben a diadal után a csapatot. Görbicz Anita drukkereket, a klub elnöke, Bartha Csaba a lányokat méltatta. Ambros Martín pedig csak kimondta azt a szót, amire mindenki biztatta. Két fia mindezt persze nem hallhatta. 

női kézilabda Bajnokok Ligája Final Four kézilabda Yvette Broch Vardar Szkopje Tomori Zsuzsanna Nora Mork

Martín: Az előző szezonunk jobb volt, de fejben előreléptünk

2017-05-07 22:26:01

Ambros Martín szerint csapata tanult a tavalyi Bajnokok Ligája-döntő kudarcából, és a tanulságokat felhasználva, fejben előrelépve sikerült ezúttal hosszabbítást követően is diadalmaskodni a final four fináléjában, és 31–30-as sikerrel megszerezni a csapat harmadik BL-trófeáját. Nycke Groot, az MVP arról beszélt, számára az arany semmilyen egyéni jutalmazással össze nem hasonlítható.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Yvette Broch

Női kézi BL: Nem akarok beszélni a furcsa triplázásról – Broch

2017-04-12 18:14:19

Yvette Broch, a Győri Audi ETO KC holland légiósa nehezen kapcsolta ki az érzelmeit a női kézilabda Bajnokok Ligája Metz elleni vasárnapi negyeddöntő mérkőzésén, hiszen abban a csarnokban lépett pályára, amelyben 2011-től 2015-ig játszott. Arról, hogy egymás után három nemzetközi kupadöntőt veszíthet el, nem akart beszélni az EHF honlapjának.

női kézilabda BL női kézi BL Yvette Broch Nycke Groot Metz Győri Audi ETO KC

Szoros csatában védte meg Eb-címét Norvégia

2016-12-18 17:32:55

A norvég válogatott 30–29-re legyőzte a hollandokat a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében, ezzel megvédte címét, és már hetedszer bizonyult a kontinenstorna legjobbjának. Nora Mörk 12 találatig jutott a fináléban, ezzel az Eb gólkirálynője lett.

Nora Mörk Kari Aalvik Grimsbö Hollandia Danick Snelder Norvégia Nycke Groot

Női kézi Eb: Groot az MVP, három győri az álomcsapatban

2016-12-18 13:22:30

A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság záró napján kihirdették a torna All-Star-csapatát, amelybe három győri játékos (Nycke Groot, Yvette Broch, Nora Mörk) is bekerült, sőt, a holland Nycke Groot az MVP-címet is kiérdemelte.  

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Yvette Broch Nycke Groot

Női kézi Eb: hat NB I-es játékos is bekerülhet a torna All-Star-csapatába

2016-12-15 07:50:18

Elindult a szavazás a Svédországban zajló női kézilabda Európa-bajnokság All-Star-csapatára. Hat Magyarországon légióskodó játékos is bekerült a jelöltek közé.

női kézilabda Európa-bajnokság 2016 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb Yvette Broch Szanja Radoszavljevics

Heidi Löke: Nem akarok és nem is tudok búcsúzkodni

2016-11-11 01:16:50

Bukarestben lépett utoljára pályára tétmérkőzésen a Győri ETO női kézilabdacsapatának színeiben a második gyermekét váró Heidi Löke, aki hamarosan családjával együtt hazaköltözik Norvégiába. A 33 esztendős beálló öt és fél év alatt szívébe zárta a klubot és Magyarországot, ezért nem is kíván végleg elköszönni.

női kézilabda Yvette Broch Heidi Löke Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Mörk, a sztár; Kiss Éva bravúrja a legszebbek közt

2016-11-07 11:57:10

Az EHF Tv a hétvégi női kézi Bajnokok Ligája-forduló után ismét összeszedte a játékhét legszebb jeleneteit. Mint már-már megszokhattuk, ezúttal is bekerült több magyar érdekeltségű játékos villanása is a videókba.

női kézi BL kézilabda Yvette Broch Tóth Gabriella Nora Mörk Kiss Éva