Találatok a Yvan Muller címkére

Találatok száma: 26

WTCR: Tarquini nyerte meg a második versenyt Nagy N. előtt

2018-07-14 19:49:13

Gabriele Tarquini győzelmével ért véget a második verseny a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán. A második a fordított rajtrács miatt a pole pozícióból induló Nagy Norbert lett, aki első dobogós helyezését szerezte a sorozatban. A harmadik helyen Yvan Muller végzett. Michelisz Norbertet több pozíciót javítva a hetedik helyen intette le a kockás zászló.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szlovákia Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Muller nyert, Michelisz rajthoz sem állt az újraindított versenyen

2018-06-23 20:06:33

Yvan Muller győzelmével ért véget a kaotikus szombati verseny a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai állomásán. Hatalmas tömegbaleset miatt kellett félbeszakítani a viadalt már az első körben, az újraindításkor pedig Muller került a pole-ba – az első helyről indulva végül sima rajt-cél győzelmet aratott. A második Esteban Guerrieri, a harmadik Pepe Oriola lett. Michelisz Norbert autója megsérült a rajtbalesetkor, így nem tudott felállni a rajtrácsra az újraindításkor.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Vila Real Szabó Zsolt Portugália

WTCR: Michelisz Norbert tíz rajthelyes büntetést kapott

2018-05-20 21:06:58

Mint arról beszámoltunk, a túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai állomásának első versenyén az első körben kiesett Michelisz Norbert, miután összeütközött Yvan Mullerrel és felsegítette a szalagkorlátra a francia Hyundaiját.

Yvan Muller WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Ehrlacheré az 1. verseny, Michelisz Mullerrel ütközött és kiesett

2018-05-20 17:41:41

Yann Ehrlacher sikerével végződött a túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai versenyhétvégéjének első futama. A francia pilóta már a rajtnál az élre állt, és onnantól nem is engedte ki a kezéből a győzelmet. A 2. Aurélien Comte lett, a pole-ból induló Robert Huff csak a 3. helyen látta meg a kockás zászlót. Michelisz Norbert az első körben csúnyán ütközött a vk-éllovas Yvan Mullerrel, aminek következtében mindketten azonnal kiestek.

Zengő Motorsport Zandvoort Yvan Muller Yann Ehrlacher WTCR Szabó Zsolt

WTCR: Michelisz ötödik lett, majd ütközött a Nürburgringen

2018-05-12 11:38:11

Michelisz Norbert az ötödik helyen ért célba a túraautó-világkupa németországi állomásának második futamán a 25.3 kilométer hosszú Nürburgringen. A második futamon a magyar pilóta ütközött, és nem ért célba. Csapattársa, a futamot a vb-pontverseny éléről váró Gabriele Tarquini ismét kiesett, a következőn el sem rajtolt, így a vk élére Yvan Muller állt.

túraautó Yvan Muller WTCR Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Mulleré az első verseny, Michelisz lemaradt a dobogóról

2018-05-10 20:42:19

Jó rajtjának és sikeres védekezésének köszönhetően Yvan Muller örülhetett a győzelemnek az első versenyen a túraautó-világkupa (WTCR) nürburgringi állomásán. Michelisz Norbertet az első körben megelőzte Robert Huff, és bár a magyar pilóta sokszor próbálta visszaszerezni a harmadik helyet, nem tudott felállni a dobogóra. Vk-éllovas csapattársa, Gabriele Tarquini viszont még nehezebb futamon van túl – be sem tudta fejezni a versenyt.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Robert Huff

WTCR: Björké a pole, Michelisz Muller mögül indul a 3. helyről

2018-05-10 16:41:29

Míg a szabadedzések inkább a Audiról és a szabadkártyás René Rastról szóltak, az időmérő a Hyundai sikerét hozta. A mai versenyen ugyanis Thed Björk indulhat majd a pole pozícióból, a svédet csapattársa, Yvan Muller követi a második helyen. A harmadik Michelisz Norbert lett, a Zengő Motorsport bajban van a nürburgringi hétvége első napján.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nürburgring

WTCR: Tarquinié a harmadik verseny, Muller a falnak nyomta Micheliszt

2018-04-08 20:14:10

A szombati futam után a vasárnapi második viadalon sem talált legyőzőre Gabriele Tarquini, aki könnyedén hozta be a Hyundait az első helyre. Mögötte márkatársai – Yvan Muller és Thed Björk – értek célba. Előbbit viszont a verseny elején még figyelmeztetni is kellett fekete-fehér zászlóval, miután a rajtnál a falnak nyomva Micheliszt, kis híján azonnal véget vetett a magyar pilóta versenyének. Michelisszel végül nem történt nagyobb baj, ám autója megsérült annyira, hogy ne tudjon százszázalékos teljesítményt nyújtani.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: Tarquinié a pole, megvannak Michelisz első pontjai

2018-04-08 13:25:56

Úgy folytatta a túraautó-világkupa (WTCR) marokkói hétvégéjének második napján Gabriele Tarquini, ahogyan a szombatit befejezte. Az 56 éves olasz ugyanis megnyerte a vasárnapi időmérő edzést, így ő kezdheti az első helyről a mai második futamot. Michelisz Norbert számára sem alakult rosszul a kvalifikáció, hiszen a harmadik pozícióban végzett, amiért ráadásul 3 ponttal gazdagodott.

időmérő Zengő Motorsport Yvan Muller Yann Ehrlacher WTCR Thed Björk

WTCC: Race In Peace – öltönyös búcsúvideó Micheliszékkel

2017-12-09 14:22:02

Pofás kis filmet gyártott a megszűnő túraautó-világbajnokság tulajdonosa, amelyben az elmúlt évek meghatározó versenyzői öltönyben búcsúznak el a WTCC-től.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Tom Coronel Thed Björk Michelisz Norbert

WTCC: Michelisz csapattársa örömmel látja Norbi mumusát a pályán

2017-12-01 10:15:37

Mint beszámoltunk róla, a túraautó-világbajnokságon (WTCC) a konstruktőri pontversenyt vezető Volvo gyári csapata az utolsó katari versenyhétvégére szerződtette a sportág négyszeres világbajnokát, a tavaly visszavonuló francia Yvan Mullert, hogy ezzel segítse a csapatot és az egyéniben éppen Michelisz Norbert előtt 6.5 ponttal vezető Thed Björköt a világbajnoki címhez. Michelisz csapattársa, a szeptemberi tesztbalesete óta egyetlen futamon sem induló portugál volt F1-es pilóta, Tiago Monteiro elmondta: örül Muller visszatérésének, számára mindig élményt jelent, ha a pályán láthatja a klasszist.

Yvan Muller WTCC Tiago Monteiro Michelisz Norbert

WTCC: rossz hír Michelisznek – a Volvo szerződtette a mumust

2017-11-29 08:42:26

A Volvo mindent megtesz azért, hogy a WTCC világbajnoki címéhez segítse Thed Björköt: az idényzáró katari futamra szerződtette Yvan Mullert, a túraautó-világbajnokság valaha volt legeredményesebb versenyzőjét.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Thed Björk Michelisz Norbert

WTCC: Yvan Muller a szezon végén távozik a sorozatból

2016-09-22 12:00:06

A négyszeres túraautó-világbajnok francia Yvan Muller megerősítette, a 2016-os az utolsó szezonja a sorozatban.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC

WTCC: Michelisz defekt miatt kicsúszott Szlovákiában

2015-06-21 13:13:27

Michelisz Norbert defekt miatt a kavicságyba sodródott, és kiesett a túraautó-világbajnokság szlovákiai állomásának első futamán.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Michelisz Norbert

WTCC: a vb-3. Muller szerint máris eldőlt a világbajnokság

2015-05-04 16:57:27

Bár még csak három állomáson van túl a tizenkettőből a túraautó-világbajnokság mezőnye, a pontverseny harmadik helyén álló Yvan Muller szerint máris eldőlt, hogy a pontversenyben vezető José María López lesz 2015 világbajnoka.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC José María López

WTCC: Michelisz a második futamon is 7. lett

2014-06-22 14:36:39

Michelisz Norbert a hetedik helyen zárta a túraautó-világbajnokság (WTCC) belga állomásának második futamát is, míg Nagy Norbert a 18. lett Spa-Francorchamps-ban.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Spa-Francorchamps Michelisz Norbert

WTCC: Michelisz balszerencsés rajt után 7. Spában

2014-06-22 13:17:34

Michelisz Norbert a hetedik helyen zárta a túraautó-vb belga állomásának első futamát, míg Nagy Norbert a 20. lett, saját kategóriájában pedig a 3. helyen végzett élete első világbajnoki versenyén.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Spa-Francorchamps Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCC: Michelisz a 6. és a 4. rajthelyről indul Spában

2014-06-21 16:01:41

Michelisz Norbert az első futamot a 6., a másodikat a 4. helyről kezdi meg a túraautó-világbajnokság (WTCC) belgiumi állomásán Spa-Francorchamps-ban, ahol az első versenyen Yvan Muller, a másodikon Gianni Morbidelli rajtol az élről.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Spa-Francorchamps Michelisz Norbert

Túraautó-vb: mosolyszünet a Citroën pilótái között

2014-05-25 19:29:21

Kezdenek elszabadulni az indulatok a túraautó-világbajnokságot domináló Citroën-istállónál, ahol Yvan Muller „megtalálta” a vb-pontversenyt vezető José María Lópezt. A világbajnoki címvédő szerint az argentin hibájából esett ki az osztrák versenyhétvége második futamán, ráadásul márkatársa nyerte meg a futamot, és 41 pontra növelte előnyét az összetettben.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC José María López Citroën

WTCC: Citroën-dominancia, Michelisz a középmezőnyben

2014-04-11 14:27:23

A címvédő Yvan Muller volt a leggyorsabb az idénynyitó Marokkói Nagydíj első tesztelésén a túraautó-világbajnokságban (WTCC). Két citroënes csapattársa, José María López és Sébastien Loeb végzett a francia mögött, míg Michelisz Norbert a 13. helyen zárt, 11 kört futott.

túraautó-vb Yvan Muller WTCC Sébastien Loeb Michelisz Norbert