Találatok a WTCR címkére

Találatok száma: 64

WTCR: Szlovákiában pótolják az argentin futamot – hivatalos

2018-06-07 20:23:50

Szezon közben módosították a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as versenynaptárát, ugyanis az előzetes tervekkel ellentétben július közepén Argentína helyett Szlovákiába látogat el a mezőny.

WTCR Szlovákia Kamion Eb Argentína

WTCR: Argentína helyett Szlovákia rendezhet versenyt

2018-06-02 08:14:20

Sajtóhír szerint a túraautó-világkupa (WTCR) idei argentin állomása kikerül a versenynaptárból, és Szlovákiában rendeznek helyette versenyt.

WTCR Michelisz Norbert

WTCR: lakókocsikkal ökörködtek a Red Bull pilótái

2018-05-21 18:06:34

A hollandiai WTCR hivatalos versenyprogramjában szerepelt a Red Bull Racing F1-es pilótáinak lakókocsi versenye: Max Verstappen és Daniel Ricciardo másodszor adták elő ezt a mutatványt – első alkalommal tavaly Ausztriában tették meg ugyanezt. Ez alkalommal az ausztrál húzta a rövidebbet, a másodpercnyi komolyságot sem tartalmazó rövid, ám annál nagyobb közönségsikert arató „betétfutamon” Ricciardo még a WC-t is elhagyta a lakókocsijából...

Zandvoort WTCR Max Verstappen F1 Daniel Ricciardo

WTCR: Peugeot és Audi-siker, a Hyundai pont nékül távozik

2018-05-21 13:06:21

A túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai fordulójának második versenyén Aurélien Comte megszerezte a Peugeot első győzelmét a 2018-as idényben. A harmadik verseny már Audi-sikert hozott – a pole-ból rajtoló Jean-Karl Vernay diadalmaskodhatott. A Hyundai viszont – az FIA teljesítménycsökkentő intézkedései miatt – pont nélkül távozik Zandvoortból.

Zengő Motorsport Zandvoort WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: rajt-cél győzelmet aratott Vernay a hollandiai záró futamon

2018-05-21 16:49:25

Jean-Karl Vernay győzelmével zárult a túraautó-világkupában (WTCR) hollandiai fordulója, a 2. helyen Robert Huff végzett, míg a 3. helyen Frédéric Vervisch látta meg a kockás zászlót. A Hyundai versenyzői ezúttal sem szereztek pontot, Michelisz Norbert csak a 22. lett.

Zengő Motorsport Zandvoort WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz 20. az időmérőn, az utolsó sorból rajtol

2018-05-21 09:41:11

Michelisz Norbert az utolsó sorból kezdi a WTCR hollandiai versenyhétvégéjének második versenyét hétfő kora délután, miután a reggeli időmérőt a 20. helyen zárta, és a vasárnapi futamon kapott tíz rajthelyes büntetése miatt visszasorolták.

WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz Norbert tíz rajthelyes büntetést kapott

2018-05-20 21:06:58

Mint arról beszámoltunk, a túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai állomásának első versenyén az első körben kiesett Michelisz Norbert, miután összeütközött Yvan Mullerrel és felsegítette a szalagkorlátra a francia Hyundaiját.

Yvan Muller WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Ehrlacheré az 1. verseny, Michelisz Mullerrel ütközött és kiesett

2018-05-20 17:41:41

Yann Ehrlacher sikerével végződött a túraautó-világkupa (WTCR) hollandiai versenyhétvégéjének első futama. A francia pilóta már a rajtnál az élre állt, és onnantól nem is engedte ki a kezéből a győzelmet. A 2. Aurélien Comte lett, a pole-ból induló Robert Huff csak a 3. helyen látta meg a kockás zászlót. Michelisz Norbert az első körben csúnyán ütközött a vk-éllovas Yvan Mullerrel, aminek következtében mindketten azonnal kiestek.

Zengő Motorsport Zandvoort Yvan Muller Yann Ehrlacher WTCR Szabó Zsolt

WTCR: Huff a pole-ban, Michelisz lett a legjobb hyundaios

2018-05-20 09:35:56

A Hyundait érintő teljesítménycsökkentő intézkedések éreztették hatásukat a túraautó-világkupa (WTCR) zandvoorti versenyhétvégéjének első időmérő edzésén is. Michelisz Norbert végzett a legelőkelőbb helyen a dél-koreai gyártó autóival versenyzők közül, de ő is a csak a 14. lett, ráadásul a 19. pozícióból indulhat az öthelyes rajtbüntetése miatt. A pole pozíciót Robert Huff szerezte meg, őt Yann Ehrlacher és Gordon Shedden követi a rajtrácson.

Zengő Motorsport Zandvoort WTCR Szabó Zsolt Robert Huff Nagy Norbert

WTCR: Michelisz a 18. lett a 2. edzésen, egy zengős is előtte

2018-05-19 18:09:19

A hollandiai Zandvoort pályáján folytatódik a túraautó-világkupa (WTCR) idei sorozata, amelynek második szabadedzésén is jól működőnek tűnik az FIA elgondolása: az első három versenyhétvégét uraló Hyundai visszaszorítása igazán remekül sikerült, a márka négy autója a 16., a 18., a 19. és a 22. helyen zárta a második tréninget, Michelisz Norbert volt a második leggyorsabb közülük.

WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: sikeresen lassították a Hyundaiokat, Michelisz a 16.

2018-05-19 12:52:53

Úgy tűnik, az FIA sikeresen visszaszorította a WTCR első három versenyhétvégéjét uraló Hyundait: a hollandiai Zandvoortban megrendezett első szabadedzésen a márka pilótái a 11., a 16., a 17. és a 19. helyet szerezték meg.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: A félreértésnek lett a következménye az ütközés – Michelisz

2018-05-13 13:27:59

Michelisz Norbert háromszor is ütközött, s a harmadik után a pálya szélére kényszerült a túraautó-világkupa (WTCR) e hétvégi harmadik versenyén. Pedig egyszer sem ő kereste a kontaktust, szerinte ugyanis nem kifizetődő törni-zúzni.

WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz ötödik lett, majd ütközött a Nürburgringen

2018-05-12 11:38:11

Michelisz Norbert az ötödik helyen ért célba a túraautó-világkupa németországi állomásának második futamán a 25.3 kilométer hosszú Nürburgringen. A második futamon a magyar pilóta ütközött, és nem ért célba. Csapattársa, a futamot a vb-pontverseny éléről váró Gabriele Tarquini ismét kiesett, a következőn el sem rajtolt, így a vk élére Yvan Muller állt.

túraautó Yvan Muller WTCR Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz ütközött és kiesett a Nürburgringen

2018-05-12 12:54:11

Michelisz Norbert a szombati első futamon elért ötödik helyezése után a másodikon rossz rajtja és a meggondolatlan Esteban Guerrieri manővere után visszaesett, majd az utolsó körben Rob Huff-fal ütközve kiesett.

WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz a harmadik helyen végzett a nürburgringi időmérőn

2018-05-11 18:48:46

Izgalmasra sikerült a túraautó-világkupa (WTCR) nürburgringi versenyhétvégéjének második időmérője, amelyen Michelisz Norbert végül a harmadik helyet szerezte meg, a tavalyi WTCC-világbajnok Thed Björk bizonyult a leggyorsabbnak, a második helyen pedig a belga Frédéric Vervisch zárt.

WTCR Nürburgring Michelisz Norbert

WTCR: Mulleré az első verseny, Michelisz lemaradt a dobogóról

2018-05-10 20:42:19

Jó rajtjának és sikeres védekezésének köszönhetően Yvan Muller örülhetett a győzelemnek az első versenyen a túraautó-világkupa (WTCR) nürburgringi állomásán. Michelisz Norbertet az első körben megelőzte Robert Huff, és bár a magyar pilóta sokszor próbálta visszaszerezni a harmadik helyet, nem tudott felállni a dobogóra. Vk-éllovas csapattársa, Gabriele Tarquini viszont még nehezebb futamon van túl – be sem tudta fejezni a versenyt.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Robert Huff

WTCR: Björké a pole, Michelisz Muller mögül indul a 3. helyről

2018-05-10 16:41:29

Míg a szabadedzések inkább a Audiról és a szabadkártyás René Rastról szóltak, az időmérő a Hyundai sikerét hozta. A mai versenyen ugyanis Thed Björk indulhat majd a pole pozícióból, a svédet csapattársa, Yvan Muller követi a második helyen. A harmadik Michelisz Norbert lett, a Zengő Motorsport bajban van a nürburgringi hétvége első napján.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nürburgring

WTCR: a szabadkártyás Rast nyerte mindkét edzést a „zöld pokolban"

2018-05-10 13:42:31

A versenynaptár talán legnagyobb kihívással járó állomásához érkezett a túraautó-világkupa (WTCR) mezőnye, a napokban ugyanis a Nürburgringen méreti meg magát. Két szabadedzést már meg is tartottak, a leggyorsabb mindkét alkalommal a tavalyi DTM-bajnok, René Rast lett – pedig a német pilóta csak erre a hétvégére ugrott be szabadkártyásként.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Nürburgring Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz nem második számú; Nagy D. szerint ez más kávéház

2018-04-29 20:37:28

Michelisz Norbert a szombati és a vasárnapi második versenyen is a pole pozícióból indulhatott, a startja mégsem sikerült jól, így egy harmadik és egy második hellyel volt kénytelen távozni a túraautó-világkupa (WTCR) magyar fordulójáról. Nagy Dániel eközben – kihasználva a fordított rajtrácsot – „ezüstérmesként” zárt, míg Szabó Zsolt felemás napot tudhat maga mögött. Tassi Attila hétvégéje egyáltalán nem alakult jól, mialatt Nagy Norbert konstans eredményeket szállított.

WTCR Tassi Attila Szabó Zsolt Nagy Norbert Nagy Dániel Michelisz Norbert

Képek: jégeső, jégkorong, görögtűz – ez volt a Hungaroringen

2018-04-29 21:44:48

Michelisz Norbert és Nagy Dániel is egy-egy dobogós helyezéssel zárta a túraautó-világkupa Hungaroringen rendezett versenyhétvégéjének vasárnapi futamait. Tekintsék meg Tumbász Hédi kollégánk legjobb fotóit a vasárnapi eseményekről!

WTCR Michelisz Norbert Hungaroring