Találatok a Wolves címkére

Találatok száma: 4

Anglia: legyőzték a szuper Honvédot, legendává váltak

2014-12-09 08:34:17

Az angol második ligás Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapata ünnepi megemlékezést tartott a klub történetének egyik legnagyobb napjáról, amelynek magyar érintettsége is van: most szombaton lesz hatvan éve, hogy a Wolves a Molineux-ban 3:2-re legyőzte az Aranycsapat tagjaival felálló Bp. Honvédot.

sporttörténelem Wolves Wolverhampton Honvéd

Holtra vertük a farkasokat

2012-03-22 21:03:20

Ami késik nem múlik... A meccs előzetesre nem volt időm, így most azt is ide írom. A 2 csapat legutóbb 2011 december 20ikán csapott össze. A...

Wolves holland-argentin

A budapesti Farkasok nem bírták a bécsi Vikingek rohamait

2007-04-22 00:01:14

A Budapest Wolves csapata második osztrák bajnokiját játszotta vasárnap délután az Auf dem Schmeltz pályán Bécsben. Ez a meccs már a kezdőrúgás előtt is a szezon egyik legkeményebbikének ígérkezett a Wolves számára, és a meccsre kilátogató mintegy 600 néző nem is csalatkozott a tojáslabda elrúgása után sem. A félelmetes, 22 megnyert hivatalos mérkőzéses sorozatot maga mögött tudó Dodge Vienna Vikings II csapata képzett, gyors és kemény játékosokból áll. Megnyerték az osztrák bajnokság első osztályának legutóbbi három kiírását és ezen a vasárnap délutánon is győzelemre készültek.

Wolves Dodge Vienna Vikings II Bécs

A hétvégén a budapesti Farkasokról mesélt a bécsi erdő

2007-04-12 00:00:15

Az AFC Rangers és a Baden Tigers egyesüléséből életre hívott osztrák amerikaifutball-csapat sem fizikálisan, sem mentálisan nem tudta felvenni a versenyt a Farkasokkal, csak Budapest Wolves gyengébb második félidei támadójátékának tudható be, hogy nem született nagyobb arányú különbség.

Wolves Farkasok