Találatok a Vipers Kristiansand címkére

Találatok száma: 53

Női kéz BL: Még a Győr tempóját is bírnám – Löke

2019-11-10 01:12:44

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A norvégok egyik legjobbja a Győri Audi ETO korábbi játékosa, Heidi Löke volt, akivel a találkozó után beszélgetett az NSO Tv stábja.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Vipers Kristiansand Pásztor Noémi Márton Gréta

Női kézi BL: Amiatt vagyok nagyon csalódott, hogy… – Elek

2019-11-09 23:51:13

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A találkozó után Elek Gábor vezetőedző és Márton Gréta a sajtótájékoztatón értékelt, míg az NSO Tv stábja Pásztor Noémivel is beszélgetett.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Vipers Kristiansand Pásztor Noémi Márton Gréta

Női kézi BL: otthon szenvedett vereséget a Ferencváros

2019-11-09 21:02:13

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Vipers Kristiansand Ferencváros

A Ferencváros nem tudta kihúzni a Vipers méregfogait

2019-11-08 18:53:06

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Vipers Kristiansand FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi BL: Neagu visszatért a pályára; a Metz kiütötte a Viperst

2019-11-03 19:46:59

A tavalyi női kézilabda Európa-bajnokságon elszenvedett súlyos térdsérülését követően először lépett pályára Cristina Neagu: a román CSM Bucuresti világklasszis balátlövője nagyjából negyedórát kapott a lengyel Lublin otthonában magabiztosan megnyert csoportmérkőzésen, és ezalatt hét lövésből négyszer volt eredményes.

női kézilabda női kézi BL Vipers Kristiansand Metz Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi BL: nagy norvég felzárkózás a Fradi csoportjában – videó

2019-10-20 22:04:46

A Vipers Kristiansand nyolcgólos hátrányt ledolgozva mentett pontot a Metz ellen a Ferencvárost is magában foglaló csoportban a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

női kézi BL Vipers Kristiansand Sävehof Metz Baník Most

Női kézi BL: a Kristiansand 9 góllal legyőzte az FTC-t

2019-10-05 18:22:38

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria idegenben 31–22-re kikapott a norvég Vipers Kristiansandtól.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Vipers Kristiansand

Keserű BL-nyitány: az FTC 9 góllal kikapott Norvégiában

2019-10-05 18:14:55

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria idegenben 31–22-re kikapott a norvég Vipers Kristiansandtól.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Vipers Kristiansand

Női kézi: Löke váratlanul felépült, és játékra jelentkezett

2019-10-04 18:30:08

Meglepő fordulatról számolt be a Norvég Kézilabda-szövetség hivatalos honlapja: Heidi Löke, akiről a közelmúltban még azt írták, hogy meniszkuszsérülés miatt több hónapos kihagyással számolhat, ma újra teljes értékű edzést végezhetett klubcsapatával, a Vipersszel.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Vipers Kristiansand Heidi Löke

Női kézi: újabb kulcsjátékosát kell nélkülöznie az FTC BL-ellenfelének

2019-08-10 10:11:43

Katrine Lunde után egy másik fontos láncszem esett ki a Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatából: Henny Reistad gerincsérvvel küzd, emiatt valószínűleg az őszi szezon nagy részét ki kell hagynia, és akár még a decemberi világbajnoki szereplése is veszélybe kerülhet.

női kézilabda BL női kézilabda Vipers Kristiansand Henny Reistad FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: a Vipers sem tud részt venni a Super Globe-on

2019-07-04 13:40:58

Mint korábban megírtuk, sem a Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO, sem a második Rosztov-Don nem vállalta a részvételt a női kézilabdacsapatok számára első alkalommal kiírt Super Globe-on. A legújabb hírek szerint a norvég Vipers vízumproblémák miatt maradhat távol, így továbbra is kérdéses, melyik együttes képviselheti Európát a klubvilágbajnokságon a kínai Vuhsziban.

női kézilabda Vipers Kristiansand Super Globe

Női kézi: a Győr és a Rosztov sem vállalta az indulást a Super Globe-on

2019-07-03 14:04:29

Augusztus elején a kínai Vuhsziban rendezik meg első alkalommal női kézilabdacsapatok számára is a Super Globe-ot. A tulajdonképpen nem hivatalos klubvilágbajnokságnak is felfogható eseményen Európából sem a Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO, sem a második helyezett Rosztov-Don nem vállalta a részvételt, így a harmadik norvég Vipers Kristiansand ölébe hullott a lehetőség.

női kézilabda Vipers Kristiansand Super Globe Rosztov-Don Győri Audi ETO KC

Női kézi: Heidi Löke aláírt új csapatához – hivatalos

2019-06-14 23:06:25

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően a Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Heidi Löke. A 36 éves klasszis beálló kétéves szerződést írt alá az elmúlt két évben hazai porondon minden címet begyűjtő együttessel.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vipers Kristiansand Heidi Löke

Kézilabda: Löke mégsem a Larvikhoz megy, a Vipersben folytatja – sajtóhír

2019-06-12 19:21:12

A Hamar Arbeiderblad információja szerint mégsem a másodosztályú Larvikban folytatja a pályafutását Heidi Löke. A Storhamar 36 éves, olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok beállója ugyan korábban elkötelezte magát az élvonalból kizárt kézilabdacsapathoz, ám a válogatottság miatt úgy tűnik, inkább a Viperst választja.

norvég női kézilabda-válogatott kézilabda átigazolás Vipers Kristiansand Thorir Hergeirsson Storhamar Larvik

Női kézi BL: Lunde hosszú időre kidőlt, ugrott a vb-je is

2019-05-13 05:16:02

Súlyos sérülést szenvedett Katrine Lunde, a Vipers Kristiansand kapusa a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének bronzmeccsén. A 39 éves klasszisnak elszakadt az elülső keresztszalag a bal térdében, így hosszú kihagyás elé néz, és lemarad a decemberi, Japánban megrendezendő világbajnokságról.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Katrine Lunde Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: Lundét elveszítette, a 3. helyet megszerezte a Vipers

2019-05-12 15:24:37

A norvég Vipers Kristiansand szerezte meg a harmadik helyet a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében azzal, hogy a helyosztón egy góllal (31–30) legyőzte a francia Metzet. A találkozó első félidejében súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a Vipers világklasszis kapusa, Katrine Lunde.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Metz

Női kézi BL: jó mókának tartották a Kristiansen nővérek az egymás elleni csatát

2019-05-12 01:53:10

Bár a Győri Audi ETO KC és a Vipers Kristiansand elődöntője után az előbbi csapatot erősítő Veronica Kristiansennek lett volna csak oka az örömre, néhány perccel a lefújás után már húga, Jeanett szája is fülig ért. Nyilván nem annak örült, hogy norvég csapatával nem sikerült bejutniuk a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, egyszerűen csak boldog volt, hogy nővérével már nem ellenfelek, hanem újra a legjobb barátok. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Veronica Kristiansen