Találatok a Varga Zsolt címkére

Találatok száma: 7

Varga Zsolt – Félelmetes volt, ahogy Tomi előkészítette nekem a labdát, én sem láttam, mit művel vele

2017-08-12 05:39:39

vízilabda  Varga Zsolt  Millennium-csapat  Masters-világbajnokság  Kásás Tamás  Fodor Rajmund 

Varga Zsolt: Félelmetes volt, ahogy Tomi előkészítette nekem a labdát

2017-08-12 05:29:30

A Millennium-csapat Darkside elleni negyeddöntőjében a tizenkettedik magyar gól láttán a közönség tapsviharban tört ki, sőt, valaki egyenes a budapesti Masters-világbajnokság góljának nevezte. A találatot jegyző Varga Zsolt szerint nem elsősorban az ő mozdulata kápráztatta el a szurkolókat, hanem a gólpasszt adó Kásás Tamásé. Utóbbi zsenialitását jelzi, hogy a játékostárs sem látta, mit művel a labdával. Fodor Rajmundnak mindkét gyermeke a lelátón drukkol a meccseken, Nadine még emlékszik arra, amikor édesapja aktívan vízilabdázott, a szintén a pólóval kacérkodó Damiánnak azonban ez most nagyon nagy élményt jelent. 

vízilabda  Varga Zsolt  Millennium-csapat  Masters-világbajnokság  Kásás Tamás  Fodor Rajmund 

Férfi vízi Európa-kupa: „Jók az FTC esélyei a döntőben”

2017-02-19 20:14:28

Jók a Ferencváros esélyei a román Digi Oradea ellen az április végén-május elején rendezendő, két mérkőzésből álló férfi vízilabda Európa-kupa-döntőben – mondta a zöld-fehérek vezetőedzője az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

FTC vízilabda  Varga Zsolt  férfi vízilabda Európa-kupa 

Gyász: végső búcsút vettek Ambrus Tamástól

2015-05-05 08:32:13

Hétfőn a Farkasréti temetőben utolsó útjára kísérték Ambrus Tamást, a Ferencváros vízilabdacsapatának korábbi válogatott játékosát, edzőjét és haláláig szakosztályvezetőjét.

vízilabda  gyász  Varga Zsolt  Szécsi Zoltán  Gerendás György  Ambrus Tamás 

Férfi vízilabda: a Fradi is bejelentette a világbajnok érkezését

2015-01-08 10:43:48

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata a klub hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy szerződtette a szerb Marko Avramovicsot.

vízilabda  Varga Zsolt  Marko Avramovics 

Kajak-kenu: Vajda kitart Szeged és a változatosság mellett

2013-10-14 00:03:58

Bár röppentek fel olyan híresztelések, hogy a duisburgi világbajnokság egyik aranyérmese, Vajda Attila elköszön Szegedtől, a hír csak félig igaz. A pekingi olimpia győztese kitart korábbi klubja, az EDF Démász-Szeged mellett, a 2014-es idényre való felkészülés során azonban valóban többször maga mögött hagyja majd a maty-éri bázist.

kajak-kenu  Vécsi Viktor  Varga Zsolt  Vajda Attila  Oláh Tamás 

Varga testvérek egymás ellen: Dénes Dániellel, Tamás Zsolttal küzdhet

2009-06-19 04:00:31

Kialakult a pénteki Vodafone Aranygálán egymás ellen játszó két csapat összeállítása. Kemény Dénes kapta a megtisztelő és egyben nem könnyű feladatot, hogy eldöntse: a legutóbbi három olimpia csaknem valamennyi aranyérmese és a hat Európa-bajnok, világbajnok játékos milyen felállásban szerepeljen a gálán. A szövetségi kapitány ma kihirdette a csapatokat, a gálán több érdekes is sor kerül majd – adta hírül a magyar válogatott hivatalos honlapja.

  Varga Dénes  Varga Tamás  Varga Dániel  Varga Zsolt