Találatok a Valentino Rossi címkére

Találatok száma: 207

MotoGP: 14 ezred döntött, Lorenzo indulhat az élről

2018-09-22 15:58:24

Ahogy azt a nyári szünet óta megszokhattuk, az aragóniai hétvégén is a Ducatik és Marc Márquez párharcáról szólnak a hírek. Persze nem kizárólagosan, hiszen a Yamahák kínszenvedése kapcsán sincs változás, hacsak a még rosszabb eredmény nem számít változásnak.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Jorge Lorenzo

MotoGP: Lorenzóé a pole, Márquez az 5., Rossi a 7.

2018-09-08 15:36:18

A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának időmérő edzésén a spanyol Jorge Lorenzo bizonyult a leggyorsabbnak, megelőzve ducatis márkatársát, Jack Millert és a Yamaha versenyzőjét, Maverick Vinalest. Lorenzo fölényét jól mutatja, hogy csaknem három tizedmásodpercet adott a másodiknak, miközben a következő hat között alig több mint egy tized volt. Az összetettben vezető Marc Márquez az ötödik, a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi a hetedik helyről rajtolhat majd.

Valentino Rossi San Marino-i Nagydíj MotoGP Marc Márquez

MotoGP: Rossinak vagy Márqueznek volt igaza? – szavazás

2018-09-07 11:20:40

Nem várt feszültséggel vette kezdetét a MotoGP San Marinó-i Nagydíja Misanóban. Szerda este az olasz Sky Sport közzétett egy interjúrészletet, amiben Marc Márquez azt mondta, ő szívesen kibékülne Valentino Rossival. Természetesen a téma nem maradhatott el a hétvégét felvezető tegnapi sajtótájékoztatón sem.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Jorge Lorenzo

MotoGP: Rossi újra elutasította Márquez kézfogását

2018-09-06 21:26:35

Érdekes jelenetek zajlódtak le a hétvégi MotoGP San Marinó-i Nagydíj előtti sajtótájékoztatón. A kilencszeres világbajnok Valentino Rossi elutasította riválisa, Marc Márquez kézfogását.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez

MotoGP: Egy olyan vadállat ellen, mint Marc, sosem könnyű harcolni – Lorenzo

2018-08-13 13:42:04

Ahogy arra számítani lehetett, a Ducatik és Marc Márquez között dőlt el a gyorsaságimotoros-világbajnokság Osztrák Nagydíja. Végül nem az egész hétvégén jobb tempóban motorozó Andrea Dovizioso lett a spanyol hondás legnagyobb ellenfele, hanem az előző napon még videókat elemző, stílusát tovább fejlesztő Jorge Lorenzo.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Marco Bezzechi Marc Márquez

MotoGP: Lorenzo nagy csatában legyőzte Márquezt

2018-08-12 15:47:13

Idei harmadik győzelmét aratta Jorge Lorenzo a MotoGP Osztrák Nagydíján, amelynek hajrájában hatalmas csatában győzte le a vb-éllovas Marc Márquezt. A legutóbbi hat versenyből a harmadikat megnyerő Lorenzo feljött a pontverseny harmadik helyére.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Marco Bezzechi Marc Márquez

MotoGP: Márquezé a pole Dovizioso előtt, Rossi csak a 14.

2018-08-11 16:20:49

Az összetett pontversenyt vezető Marc Márquez indulhat az első helyről az Osztrák Nagydíjon a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában.

Valentino Rossi Osztrák Nagydíj MotoGP Marc Márquez Andrea Dovizioso

MotoGP: ismét Doviziosónál az előny, Rossi a top 10-en kívül

2018-08-11 12:28:08

Három Ducati végzett az élen az Osztrák Nagydíj első napján a MotoGP-ben, egész pontosan annak első szabadedzésén, hiszen délutánra megérkezett az égi áldás Spielbergbe. Egyelőre ismét Doviziosónál az előny.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Jorge Lorenzo Andrea Dovizioso

MotoGP: Doviziosóé a pole, Rossi 5 ezreddel Márquez előtt

2018-08-04 17:15:39

Az olasz Andrea Dovizioso rajtolhat vasárnap az élről a Brnói Nagydíjon a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Luca Marini

MotoGP: Évről évre nehezebb a német győzelem – Márquez

2018-07-16 13:41:17

Versenyzői reakciók a MotoGP Német Nagydíja után.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez

MotoGP: sorozatban a 9. – újra Márquez nyert a Sachsenringen

2018-07-15 13:51:05

A címvédő és világbajnoki éllovas Marc Márquez győzelmével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának (MotoGP) Német Nagydíja. A Sachsenringen a második helyet Valentino Rossi szerezte meg, míg harmadikként Maverick Vinales zárt.

Valentino Rossi Sachsenring MotoGP Moto3 Moto2 Maverick Vinales

MotoGP: Sokat tanultunk Danitól – így búcsúznak Pedrosától

2018-07-13 12:07:13

Dani Pedrosa csütörtöki bejelentése, miszerint év végén felhagy a versenyzéssel, sokakat meglepett. A jövőre bemutatkozó SIC Yamaha szatellitcsapat mindent megadott volna neki, amit csak kért, de a háromszoros világbajnok kitartott a döntése mellett, amelyet valószínűleg Mugello és Catalunya között hozott meg, bár erről nem nyilatkozott konkrétan, csak annyit mondott, hogy egy ideje már érett benne a gondolat.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Dani Pedrosa Andrea Dovizioso

MotoGP: Márquez bravúros győzelme után este mégis csalódott volt

2018-07-02 15:00:47

Minden nézőpont kérdése, de abban nem lehet vita, hogy a tegnapi MotoGP-futam a sportág történetének eddigi egyik legjobbja volt. Száznál is több előzés 26 őrületesen izgalmas kör alatt. Mindez tökéles koncentráció, tűpontos motorozás és néha persze némi szerencse kíséretében, máskülönben a józan ész és a fizika törtvényei szerint az élbolynak a kavicságyban kellett volna végeznie. De nem így történt, hiszen a világ legjobb pilótáit láthattuk összecsapni. Mi csak egyet kérünk mostantól: legyen minden futam „asseni”, és legyen kéznél némi nyugtató, hogy a mi idegeink is bírják.

Álex Rins Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Jorge Lorenzo

MotoGP: őrült futam, Márquez nyert, Rossi az ötödik

2018-07-01 15:29:01

A címvédő és világbajnoki éllovas Marc Márquez győzelmével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Holland Nagydíja. A második helyen őrült hajrában Álex Rins, a harmadikon Maverick Vinales végzett.

Álex Rins Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Maverick Vinales

MotoGP: Régen romantikusabb volt – Valentino Rossi

2018-06-30 21:10:43

Az asseni pályát mindenki Yamaha-pályának tartja, mégis két Honda indulhat az első két rajtkockából a MotoGP vasárnapi futamán, ráadásul Marc Márqueznek a versenytempója is nagyon ígéretes. De vajon minek köszönhető ez a nagy változás?

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Cal Crutchlow

MotoGP: Marc Márquez először rajtelső Hollandiában

2018-06-30 16:29:40

Idei második, Hollandiában pedig az első pole pozícióját szerezte meg Marc Márquez a MotoGP asseni versenyhétvégéjén. A rendkívül szoros időmérőt Cal Crutchlow zárta a második, Valentino Rossi a harmadik helyen.

Valentino Rossi Marc Márquez Cal Crutchlow Assen

MotoGP: Lorenzo és Rossi egy gondolában?

2018-06-04 18:14:24

Az idő mindent megszépít, szokták mondani. Így van ez most a két pilóta esetében is, akinek közös múltjában bőven akadtak súrlódások. Elég csak arra gondolni, hogy Lorenzo azért hagyta el két évvel ezelőtt a hangvillásokat, mert nem akart a Doctor mögött másodhegedűs lenni, miközben évek óta ő hozta a márka számára az eredményeket.

Valentino Rossi MotoGP Jorge Lorenzo

MotoGP: Lorenzo nyert, Rossi dobogón, Márquez a 16.

2018-06-03 14:01:45

A spanyol Jorge Lorenzo nyerte meg az Olasz Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, megelőzve Andrea Doviziosót és Valentino Rossit – a pontversenyben vezető Marc Márquez kicsúszás miatt végül csak a 16. lett.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Miguel Oliveira Marc Márquez

MotoGP: öreg Rossi nem vén Rossi – élvezni akarja a csodát

2018-06-02 19:11:22

Valentino Rossi 39 évesen ma ismét történelmet írt. Az Olasz Nagydíjon megszerzett rajtelsőségével ő a legidősebb versenyző a királykategóriában, aki élről indulhat. A helyszínen vele ünnepelt 24 éves barátnője, Francesca Sofia Novello is.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez

MotoGP: Rossi minden idők legidősebb pole pozíciósa

2018-06-02 15:44:32

A mugellói közönség nagy örömére Valentino Rossi szerezte meg a pole pozíciót a gyorsaságimotoros-vb Olasz Nagydíján a királykategóriában.

Valentino Rossi Mugello MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Jorge Lorenzo