Találatok a Universitatea Craiova címkére

Találatok száma: 55

Liga I: Craiovában újra repültek a hanggránátok; nyert a CFR

2020-02-23 21:53:25

Sorozatban harmadszor nyerte meg a román élvonal alapszakaszát a CFR, miután a kolozsvári csapat idegenben 2–0-ra legyőzte a 2. helyezett Universitatea Craiovát.

Universitatea Craiova Liga 1 CFR

Honvéd: vissza a mélyből – NS-értékelés, 6. rész

2019-12-28 10:01:14

A Budapest Honvéd gyenge bajnoki rajtja ellenére a klub elöljárói kitartottak Giuseppe Sannino vezetőedző mellett, ami a jelek szerint jó döntésnek bizonyult.

Universitatea Craiova NB I Honvéd Giuseppe Sannino Gazdag Dániel Európa-liga

Liga 1: több mint két hónap után ismét győzött a Sepsi

2019-11-30 19:36:54

Több mint két hónap után sikerült ismét mérkőzést nyernie szombaton a Sepsi OSK-nak a román élvonalban, a székelyföldiek az idény során másodszor is egygólos mérkőzésen verték meg az Universitatea Craiovát (1–0).

Universitatea Craiova Sepsi OSK Liga 1

UEFA: a fellebbviteli bizottság is elutasította a Honvéd óvását

2019-09-19 16:34:36

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága elutasította a Budapest Honvéd óvását, amelyet a magyar klub a Craiova elleni Európa-liga selejtező után nyújtott be.

óvás Universitatea Craiova UEFA Európa-liga-selejtező Budapest Honvéd

Honvéd: „A Craiova ügyvédje nem értette, miért reklamálunk”

2019-09-18 19:16:01

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes testülete szerdán Nyonban meghallgatta a Budapest Honvéd képviselőinek álláspontját a román Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selejtezős párharc botrányba fulladt visszavágója kapcsán. A kispesti klub hivatalos honlapján Mendelényi Dániel tulajdonos beszélt a Svájcban történtekről.

Universitatea Craiova UEFA Honvéd Európa-liga El-selejtező Budapest Honvéd

Honvéd: megvan, az UEFA mikor hallgatja meg a klubot

2019-09-11 12:40:54

A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelezte, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szeptember 18-án, szerdán hallgatja meg a kispesti klub képviselőit személyesen a román Craiova elleni Európa-liga-selejtezős párharc során történtek kapcsán.

Universitatea Craiova UEFA Honvéd Európa-liga El-selejtező El

El: az UEFA 10 millió forintos büntetést szabott ki a Honvédra

2019-08-26 18:26:13

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) etikai bizottsága tízmillió forintos pénzbüntetéssel és részleges stadionbezárással sújtotta a Budapest Honvédot az Universitatea Craiova elleni idegenbeli Európa-liga-selejtezőn történtek miatt – olvasható a kispesti klub hivatalos honlapján.

Universitatea Craiova UEFA Honvéd Európa-liga El-selejtező Budapest Honvéd

Sepsi: László Csaba nélkül is legyőzték a Craiovát

2019-08-11 19:10:42

Színvonalában és összképében is a Honvéd tíz nappal korábbi, szintén craiovai mérkőzését idézte a Sepsi OSK vasárnap délutáni találkozója, a székelyföldi csapatnak azonban az eltiltott László Csaba edző nélkül is sikerült nyernie az Universitatea ellen.

román foci Universitatea Craiova Sepsi OSK Liga 1

El: otthon kapott ki a Craiova; kiütötték az FTC BL-ellenfelét

2019-08-08 16:16:25

Az angol Wolverhampton Wanderers 4–0-ra legyőzte az örmény Pjunik Jerevant a labdarúgó Európa-liga 3. selejtezőkörének csütörtöki játéknapján. Óriási pofonba szaladt bele a Ferencváros volt Bajnokok Ligája-ellenfele, míg a Budapest Honvéd ellen botrányos mérkőzésen továbbjutó Universitatea Craiova hazai pályán kapott ki a görög AEK Athéntól.

légiósok Wolverhampton Valletta Universitatea Craiova Korhut Mihály Európa-liga-selejtező

El: elutasította a Craiova fellebbezését az UEFA

2019-08-07 15:21:08

Elutasította az Európai Labdarúgó-szövetség az Universitatea Craiova fellebbezését, amelyet a román klub azután nyújtott be, hogy az UEFA három zárt kapus mérkőzésre, valamint 60 ezer euróra büntette a Budapest Honvéd elleni Európa-liga-selejtezőn történtek miatt.

fellebbezés Universitatea Craiova UEFA Honvéd Európa-liga El-selejtező

El: a Craiova talált egy szabályt arra, hogy beengedhet nézőket

2019-08-06 16:51:09

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által elrendelt zárt kapus mérkőzésrendezés ellenére közönséget toboroz az Universitatea Craiova az AEK Athén elleni csütörtöki El-selejtezőre – közölte kedden a Mediafax hírügynökség.

Universitatea Craiova Európa-liga El-selejtező

MLSZ: „Megdöbbentem” – Csányi Sándor támogatja a Honvéd fellebbezését

2019-08-06 14:19:56

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, a FIFA és az UEFA alelnöke, Csányi Sándor megdöbbenéssel tapasztalta az Universitatea Craiova–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőn történteket, és leszögezte: támogatja a magyar klub fellebbezését.

Universitatea Craiova MLSZ Honvéd Európa-liga Csányi Sándor Budapest Honvéd

Honvéd: „Szánalmas az UEFA reakciója” – eljárás indul a kispestiek ellen

2019-08-06 12:18:14

Mendelényi Dániel, a Bp. Honvéd tulajdonosa kijelentette, a végsőkig küzdenek az igazukért, s az Európai Labdarúgó-szövetségtől az óvásukra kapott választ cinikusnak és ellentmondásosnak tartja. Kun Gábor, a csapat ügyvezetője megerősítette a korábbi hírt: fellebbeznek és személyes meghallgatást kérnek az UEFA-tól. A szövetség mindeközben a szurkolók rasszista magatartása miatt a kispesti klub ellen eljárást indít...   

Universitatea Craiova Kun Gábor Európa-liga Budapest Honvéd UEFA Mendelényi Dániel

El: fellebbez, és személyes meghallgatást kér a Honvéd

2019-08-05 20:51:01

Mint arról beszámoltunk, az UEFA elutasította a Honvéd óvását, amelyet az Universitatea Craiova elleni El-selejtezőn lezajlott botrányos végjáték miatt tett. A kispestiek társtulajdonosa, Mendelényi Dániel a klub hivatalos honlapján kijelentette: a Honvéd nem adja fel, fellebbezni fog, kedd reggel beadják a szükséges papírokat, és személyes meghallgatást kérnek az UEFA-tól.

Universitatea Craiova UEFA Mendelényi Dániel Honvéd Európa-liga El-selejtező

El: három zárt kapus meccs és pénzbüntetés a Craiovának

2019-08-05 20:02:22

Három zárt kapus mérkőzéssel és 60 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta az UEFA az Universitatea Craiova labdarúgócsapatát a Honvéd elleni botrány után. Mint ismert, a kispestiek óvását elutasította az európai szövetség.

Universitatea Craiova Honvéd Európa-liga El-selejtező Budapest Honvéd

El: az UEFA elutasította a Honvéd óvását, a klub fellebbez

2019-08-05 13:38:52

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő délután elutasította a Budapest Honvéd óvását, amit a magyar klub az Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára nyújtott be a hosszabbítás utolsó percében történt botrányos események miatt – tudtuk meg a kispestiek sajtóosztályától. A klub késő este közleményben jelezte: fellebbez a döntés ellen, és személyes meghallgatást kér.

Universitatea Craiova UEFA Honvéd Európa-liga El-selejtező Craiova

Honvéd: műtét és hosszú kihagyás vár a Craiovában megsérült kapusra

2019-08-04 17:50:30

Beigazolódtak a korábbi félelmek, a román Universitatea Craiova ellen botrányos körülmények között elveszített Európa-liga-selejtezőn megsérülő Lefkovits Robi súlyos térdsérülést szenvedett. A Budapest Honvéd nyáron igazolt, izraeli-magyar kettős állampolgárságú kapusa keresztszalag-szakadást szenvedett, és az oldalszalag, valamint a porc is megsérült a térdében, így műtét és hosszú kihagyás vár rá.

sérülés Universitatea Craiova NB I Lefkovits Robi Európa-liga Budapest Honvéd

El: befogadta az UEFA a Honvéd óvását, tárgyalás hétfőn

2019-08-02 20:12:54

Megérkezett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) válasza a Budapest Honvédhoz, miután a magyar klub megóvta a csütörtöki, Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selejtezőt.

Universitatea Craiova UEFA Európa-liga El Budapest Honvéd

El: a rendbontó román szurkolók máris megkapták büntetésüket

2019-08-02 18:27:48

Román beszámolók szerint két Craiova-szurkolót azonosított a hatóság a csütörtöki, botrányos körülmények között véget érő Honvéd elleni Európa-liga-selejtezőn történtek kapcsán, ők már meg is kapták a büntetésüket. 

Universitatea Craiova Honvéd Európa-liga El Budapest Honvéd

Bp. Honvéd: Nem fordulhat elő többet ilyen gyalázat! – Mendelényi

2019-08-02 15:34:32

A Budapest Honvéd craiovai küldöttségének Mendelényi Dániel tulajdonos is tagja volt, aki a kispesti csapat hivatalos honlapján beszélt az Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selejtező botrányos végjátékáról és a mérkőzés megóvásáról.

Universitatea Craiova Mendelényi Dániel Európa-liga-selejtező El-selejtező Bp. Honvéd