Találatok a UFC címkére

Találatok száma: 57

Ketrecharc: megverték a mellnagyobbító amazont; könnyes visszavonulás

2017-04-09 08:49:12

Mint arról korábban beszámoltunk, Amerikában nagy port kavart, hogy New York állam törvényei miatt kis híján nem léphetett az oktogonba a mellnagyobbításon áteső Pearl Gonzalez a világ első számú MMA szervezetének, a UFC-nek a buffalói gáláján. Utólag talán már bánja, hogy végül mégiscsak megküzdhetett szalmasúlyban Cynthia Calvillóval...

ketrecharc  UFC  Pearl González  Cynthia Calvillo 

Videó: óriási balhé a mérlegelésen, így csalnak a UFC-ben?

2017-04-08 12:54:42

Április 8-án jön a UFC 210-gála, melynek főmeccse a Daniel Cormier–Anthony Johnson összecsapás lesz. Ám már a megelőző mérlegelésből is óriási balhé lett…

videó  mérlegelés  balhé  UFC  Daniel Cormier  Anthony Johnson 

Kis híján a mellei miatt tört derékba a ketrecharcos karrierje! – KÉPEK

2017-04-08 11:08:35

Bizarr szabály miatt maradt le kis híján Pearl Gonzalez ketrecharcos a UFC 210-gáláról. A problémát a mellei okozták.

mellnagyobbítás  kép  ketrecharc  fotó  UFC  Pearl Gonzalez 

Mennyit keres egy ringlány a UFC-ben? Itt a válasz! – KÉPEK

2017-03-25 17:32:53

A UFC minden ketrecharcos álma, a sportág jelenlegi legnagyobb alakja, Conor McGregor dollármilliókat keresett már 30 éves kora előtt itt. De vajon hogy fizetnek a lányoknak, akik a táblákat cipelik mosolyogva a menetek közt? Nos, most erre is fény derült!

ringlány  pénz  kép  ketrecharc  fotó  UFC 

Boksz: tényleg megtörténhet, jön a Mayweather–McGregor csata?

2017-03-13 14:16:28

Rengeteg szájkarate, sárdobálás és beszólogatás után úgy tűnik, tényleg megtörténik – a jelenlegi állás szerint még 2017-ben sor kerül a Floyd Mayweather–Conor McGregor összecsapásra!

ökölvívás  UFC  MMA  Las Vegas  Floyd Mayweather  Conor McGregor 

UFC: a szőke szépség levegőt sem kapott a ketrecben

2017-03-05 09:53:20

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombat éjszakai, nevadai – Las Vegas elővárosában, Paradise-ban megrendezett – gálájának (UFC 209) felvezető programjában egy női mérkőzést is rendeztek, az amerikai Amanda Cooper a UFC-ben most debütáló, szintén amerikai Cynthia Calvillóval küzdött meg. A mérkőzést az utóbbi hölgy nyerte meg az 1. menetben fojtással, de azért a vesztes is megérdemel egy-két közelebbi pillantást... 

UFC  Cynthia Calvillo  Amanda Cooper 

UFC: K-1-legendák a ketrecben – brutális térdelés Overeemtől

2017-03-05 07:10:04

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombat éjszakai, nevadai – Las Vegas elővárosában, Paradise-ban megrendezett – gálájának (UFC 209) felvezető programjában kapott helyet két korábbi K-1-világbjnok, a holland Alistair Overeem és az újzélandi Mark Hunt nehézsúlyú csatája, míg a főmeccset a váltósúly világbajnoki címmeccse, Tyron Woodley és Stephen Thompson második összecsapása jelentette.

UFC  Tyron Woodley  Stephen Thompson  Mark Hunt  K–1  Alistair Overeem 

Boksz: „Hallgass ide, McGregor!” – Mayweather megint üzent

2017-02-15 16:12:42

Amerikai sajtóértesülésekre hivatkozva korábban már beszámoltunk róla, hogy Floyd Mayweather és Conor McGregor szóban megállapodott egymással kettejük több millió dolláros összecsapásáról. A híreket azóta Mayweather tagadta, ám a háttérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések a két harcos menedzsmentje között.

ökölvívás  profi boksz  UFC  Floyd Mayweather  Conor McGregor 

Boksz: megegyezett Mayweather és McGregor – sajtóhír

2017-02-14 18:10:46

Amerikai sajtóértesülések szerint szóban már megállapodott egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor, kettejük több millió dolláros összecsapásáról. A hírek szerint a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

ökölvívás  profi boksz  UFC  Floyd Mayweather  Conor McGregor 

UFC: történelmi bunyóban verték meg Ronda Rousey legyőzőjét

2017-02-12 08:01:05

Az amerikai Holly Holm egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a holland Germaine de Randamie ellen az UFC 208 nevű gálán.

ketrecharc  UFC  Ronda Rousey  Holly Holm  Germaine de Randamie 

Ketrecharc: megverték a latin szépséget – fotók

2017-01-29 08:34:43

Az első számú MMA-szervezet, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombati, denveri gálájának főmeccsén a latin szépség, a venezuelai Julianna Pena a 2. menetben leszorítás után vereséget szenvedett az ukrán Valentina Sevcsenkótól. Képek – de nem csak a meccsről!

ketrecharc  UFC  MMA  Julianna Pena 

McGregorral próbált pózolni, kettőt találhatsz, mi lett a vége! – VIDEÓ

2017-01-28 09:53:56

Conor McGregor nem a világ legkedvesebb embere. Nem is a legnyugodtabb vagy a legtürelmesebb. Az ír ketrecharcossal most egy drukker próbált közös felvételt csinálni Snapchatre, és a világ jelenlegi legjobb harcosa nem hazudtolta meg magát!

videó  vicces  szurkoló  ketrecharc  UFC  Snapchat 

Videó: 20 UFC-meccs, ami 20 másodpercig sem tartott!

2017-01-21 13:44:27

Nem akármilyen válogatás került fel a Streamable-re, valaki összegyűjtött 20 UFC-meccset, amely kevesebb mint 20 másodpercig tartott.

válogatás  videó  kiütés  ketrecharc  UFC 

Kép: Ronda Rouseyt először fotózták le az újabb veresége óta

2017-01-11 11:06:47

Mint arról beszámoltunk, 2016 decemberének végén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt kikapott Amanda Nunestől. A ketrecharcost először fotózták le a megsemmisítő veresége óta. Rouseyról a lesifotósok a képeket a Venice Beach-i házánál készítették, amelyet a minap graffitikkel rongáltak meg.

kép  ketrecharc  fotó  UFC  Ronda Rousey  MMA 

Feltűnt McGregor testvére, beleszeretett az internet – képek

2017-01-11 13:06:06

Aoife McGregor Elliott, napjaink legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor lánytestvére. Az ír harcos húga eddig kerülte a rivaldafényt, ám most a szurkolók rátaláltak az Instagram-profiljára, ami szerelem volt első látásra…

kép  ketrecharc  fotó  UFC  MMA  Instagram 

UFC: nem fogta vissza magát, ezzel a képpel „végezte ki” Rouseyt

2016-12-31 09:12:23

Mint arról beszámoltunk, a UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt vereséget szenvedett Amanda Nunestől. Ráadásul a győztes nem elég, hogy esélyt sem adott Rouseynak a ringben, utána még a közösségi oldalán is odaszúrt ellenfelének az alábbi képpel.

kép  ketrecharc  fotó  UFC  Twitter  Ronda Rousey 

MMA: most már tényleg vége? 48 mp-ig tartott Rousey visszatérése – videó

2016-12-31 07:54:47

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszögalakú ketrecben rendező UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey csapott össze a harmatsúlyú világbajnoki övért a címvédő brazil Amanda Nunesszel. Rousey számára finoman szólva sem alakult valami fényesen az összecsapás, már 48 másodperc után le kellett állítani – technikai KO-val az ellenfelét hirdették ki győztesnek.

videó  ketrecharc  UFC  Ronda Rousey  MMA  Amanda Nunes 

Videó: kifigurázták McGregort – na, ki jelent meg mellettük?

2016-12-27 13:12:02

Nem kevés alkohol elfogyasztása után két dublini fiatalember jó ötletnek tartotta, hogy utánozzák egy kicsit az utcán Conor McGregort. Csak arra nem számítottak, hogy pontosan abban a pillanatban elgurul mellettük személyesen napjaink legnagyobb ketrecharcosa!

videó  ketrecharc  karácsony  UFC  MMA  Conor McGregor 

Videó: váratlan fordulatot vett a mérlegelés a vetkőzés után

2016-12-17 21:36:10

Paige VanZant és Michelle Waterson mérlegelése valószínűleg úgy vonul be a UFC történetébe, mint a ketrecharcosok egyik legfurcsább eseménye. Ugyanis miután VanZant meztelenre vetkőzött, hogy megfelelő legyen a súlya a nagy meccsre, kitört egy táncpárbaj, minden előzmény nélkül.

videó  mérlegelés  ketrecharc  UFC  Paige VanZant  Michelle Waterson 

Videó: a néző tanácsától mind a két UFC-harcos elnevette magát

2016-12-17 15:27:47

Ha valami, hát a UFC nem az a hely, amely a nevetésről szól. A ketrecharcosok csatájában nem sűrűn van helye a mosolynak, most azonban a Sam Alvey–Dylan Andrews meccsen egyik sportoló sem bírta nevetés nélkül, amikor a nézőtérről elhangzott a tanács mindenkit túlordítva: „Rúgd tökön!”

videó  ketrecharc  UFC  Sam Alvey  Dylan Andrews