Találatok a Tuukka Rask címkére

Találatok száma: 4

NHL: meggondolta magát, most már folytatná a Boston kapusa

2020-04-01 18:52:56

A szezon végén tárgyalna a folytatásról klubjával, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Boston Bruinsszal Tuukka Rask kapus, aki másfél hete még azt sem zárta ki, hogy a jövő nyáron befejezi pályafutását. A 33 esztendős finn légiósnak a 2020/21-es idény végén jár le nyolc évre szóló, 56 millió dolláros szerződése.

Tuukka Rask NHL Boston Bruins

NHL: a visszavonulását tervezi a Boston sztárja

2020-03-23 10:51:04

A visszavonulását tervezi Tuukka Rask, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Boston Bruins sztárkapusa.

Tuukka Rask NHL Boston Bruins

Videó: a Bostonnak minden bejött a Pittsburgh ellen - NHL

2013-06-02 09:59:00

Nagy fegyvertényt hajtott végre az NHL Keleti főcsoportja döntőjének első mérkőzésén a Boston, hiszen a Bruins idegenben 3–0-ra legyőzte a Pittsburgh Penguinst. A győztes csapat kapusa, a finn Tuukka Rask nagyszerű formában védett, míg a másik oldalon a cseh Tomás Vokounnak szerencséje sem volt. A szintén cseh David Krejcí viszont duplázott. A Nyugati főcsoport fináléjának első találkozóján a Chicago Blackhawks egygólos hátrányból fordított a Los Angeles Kings ellen (2–1). Összefoglalók.

videó Tuukka Rask Pittsburgh Penguins NHL Los Angeles Kings Chicago Blackhawks

Videó: elcsúszott a hokikapus, bement mellette a korong

2013-05-24 09:24:53

Szomorú szemmel nézhette a mellette kapuba csúszó korongot Tuukka Rask, a Boston Bruins finn kapusa a New York Rangers elleni NHL-mérkőzésen. A második harmad közepén Carl Hagelin nem találta el jól a pakkot, viszont mozdulatával leültette Raskot, aki így már tehetetlennek bizonyult, nem tudta megakadályozni a gólt.

videó Tuukka Rask New York Rangers NHL Boston Bruis