Találatok a Tour de Ski címkére

Találatok száma: 62

Tour de Ski: Johaug és Bolsunov nyert összetettben

2020-01-05 16:59:16

Az olaszországi Val Di Fiemmében, immár hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával, ám rendhagyó módon tömegrajtos versennyel zárult a sífutók Tour de Ski sorozata. Ahogyan az várható volt, a nőknél az éllovas norvég Therese Johaug megtartotta első helyét, míg a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebónak nem sikerült ugyanez, itt az orosz Alekszandr Bolsunov győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Simen Hegstad Krüger Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Lampic és Klaebo győzelme után szoros az élboly

2020-01-04 14:29:33

Az olaszországi Val Di Fiemmében klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic ért elsőként a célba. Összetettben a férfiaknál Klaebo egy másodperccel megelőzte az eddigi éllovas orosz Alekszandr Bolsunovot, míg a nőknél a norvég Therese Johaug vezet három másodperccel honfitársnője, Astrid Jacobsent megelőzve, a záró szakasz előtt.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Anamarija Lampic

Tour de Ski: Johaugot legyőzték, de továbbra is vezet

2020-01-03 17:02:44

Az olaszországi Val Di Fiemmében klasszikus stílusú 15 és 10 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél a szintén norvég Astrid Jacobsen ért elsőként a célba. Összetettben továbbra is az orosz Alekszandr Bolsunov és a norvég Therese Johaug áll az élen.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Astrid Jacobsen

Tour de Ski: Östberg és Bolsunov is sikeresen üldözött

2020-01-01 14:33:52

Az olaszországi Toblachban klasszikus stílusú 15 és 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Usztjugov kivágta a rezet, betliztek a norvégok

2019-12-31 16:31:39

Az olasz Toblachban szabad stílusú 15 és 10 km-es versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a győzelmet az orosz Szergej Usztjugov, a nőknél pedig a norvég Therese Johaug szerezte meg. A győztesek összetettben is élre álltak három szakasz után.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Szergej Usztjugov

Tour de Ski: Klaebo nyerte a sprintet és már fél perces előnyben

2019-12-29 15:36:11

A svájci Lenzerheidében szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a győzelmet a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic szerezte meg. Előbbieknél összetettben Klaebo máris több mint fél perccel elhúzott riválisaitól, a nőknél viszont csak másodpercek választják el az élen állókat.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Anamarija Lampic

Tour de Ski: orosz és norvég siker az első szakaszon

2019-12-28 15:36:13

A svájci Lenzerheidében megkezdődött a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál 15, a nőknél 10 km-es szabad stílusú tömegrajtos versenyt rendeztek az első szakaszon. A győzelmet előbbieknél az orosz Szergej Usztjugov, utóbbiaknál pedig a norvég Therese Johaug szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Szergej Usztjugov

Tour de Ski: norvég diadalmenet a záró szakaszon

2019-01-06 16:19:32

Az olaszországi Val di Fiemmében szabad stílusú üldözéses versennyel zárult a sífutók Tour de Ski-sorozata. Az éllovasok megtartották pozíciójukat, azaz a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig honfitársa, Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Ingvild Flugstad Östberg

Tour de Ski: Östberg előnye nőtt, Klaebóé minimálisra csökkent

2019-01-03 17:51:28

A németországi Oberstdorfban férfi és női szabad stílusú üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Az éllovasok megtartották pozíciójukat, azaz a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál honfitársa, Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Ingvild Flugstad Östberg

Tour de Ski: norvég dupla és vezetés a negyedik szakaszon

2019-01-02 22:14:12

A németországi Oberstdorfban férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Mindkét nemnél norvég versenyző győzött: a nőknél Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig Emil Iversen ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Emil Iversen

Sífutó Tour de Ski: csak a célfotó döntött az ezüstről a nőknél

2019-01-01 15:36:30

A svájci Val Müstairben férfi és női szabadstílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozatában. A győzelmet a svéd Stina Nilsson és a norvég Johannes Hösflot Klaebo szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Stina Nilsson Johannes Hösflot Klaebo

Tour de Ski: nyomasztó orosz fölény a második szakaszon

2018-12-30 16:33:01

A férfiaknál és a nőknél is orosz versenyző nyerte meg a sífutók Tour de Ski sorozatának második állomását Toblachban. Szergej Usztjugov és Natalija Nyeprjajeva sikere mellett még két honfitársuk végzett az első háromban.

sífutás Tour de Ski Szergej Usztjugov Natalija Nyeprjajeva

Sífutó-vk: Weng és Cologna lettek idén a Tour uralkodói

2018-01-07 16:05:28

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női 9 km-es szabad stílusú üldözéses versennyel zárult a sífutó Tour de Ski. Az Alpe Cermis tetejére a svájci Dario Cologna és a norvég Heidi Weng ért fel elsőként. Előbbi negyedszer, utóbbi egymás után másodszor nyerte meg a sorozatot.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Heidi Weng Dario Cologna

Sífutó-vk: Weng izgalmassá tette a Tour befutóját

2018-01-06 16:48:50

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. Előbbieknél a kazah Alekszej Poltoranyin, utóbbiaknál pedig a címvédő norvég Heidi Weng győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Heidi Weng Alekszej Poltoranyin

Sífutó-vk: izgalmas befutók a Tour de Ski 5. szakaszán

2018-01-04 18:27:46

A németországi Oberstdorfban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. Előbbieknél a norvég Emil Iversen, utóbbiaknál pedig honfitársnője, az összetettben is vezető Ingvild Flugstad Östberg győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Emil Iversen

Sífutó-vk: Cologna az élre állt a Tour de Skin

2018-01-01 17:24:13

A svájci Lenzerheidében férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú üldözéses versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. A győztes személye nem változott vasárnaphoz képest, azaz a hölgyeknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál svájci Dario Cologna diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Dario Cologna

Sífutó-vk: Cologna otthon is révbe ért

2017-12-31 17:41:32

A svájci Lenzerheidében férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú versennyel folytatódott a sífutó Tour de Ski. A hölgyeknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál svájci Dario Cologna diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Dario Cologna

Sífutás: Weng fordított, Usztyugov simán nyert a Tour de Skin

2017-01-08 17:39:31

Az olaszországi Val di Fiemmében befejeződött a sífutó Tour de Ski. A férfiaknál az orosz Szergej Usztyugov összességében több mint egyperces előnnyel ért célba, a nőknél a másodikként rajtoló norvég Heidi Weng érkezett először a célba.

északi összetett sífutó-vk sífutás Tour de Ski Szergej Usztyugov Heidi Weng

Tour de Ski: Usztjugov óriási előnyben a záró szakasz előtt

2017-01-07 21:56:10

Bár Martin Johnsrud Sundby megnyerte a férfi sífutók versenyét a Tour de Skin Val di Fiemmében, Szergej Usztjugov csak 2.2 másodperccel maradt le, így az orosz több mint egy perccel vezet a vasárnapi záró szakasz előtt.

sífutás Tour de Ski Szergej Usztjugov Stina Nilsson

Sífutás: Usztjugov az ötödik szakaszt is nyerte Tour de Skin

2017-01-06 20:10:20

Az olaszországi Toblachban folytatódott a sífutó Tour de Ski. A férfiaknál az orosz Szergej Usztjugov az ötödik, 10 km-es szakaszon is győzni tudott, a gyengébbiknél az amerikai Jessica Diggins diadalmaskodott. A női sílövők oberhofi sprintversenyén a cseh Gabriela Koukalová nyert.

Gabriela Koukalová Jessica Diggins Szergej Usztjugov Tour de Ski sífutás sífutó-vk