Találatok a Tomas Ryde címkére

Találatok száma: 16

Női kézi: irreális elvárások, megvan az új román szövetségi kapitány

2020-01-16 16:56:21

Rendkívül magas, az első sajtókommentárok szerint egyenesen irreális elvárásokkal nevezte ki a Román Kézilabda-szövetség (FRH) igazgatótanácsa a női válogatott új szövetségi kapitányát Bogdan Burcea személyében. A SCM Craiovát irányító, 2018-ban EHF-kupát nyerő szakembertől ugyanis egyrészt az olimpiai szereplés kiharcolását, másrészt a decemberi Európa-bajnokságon a legjobb hat közé jutást várja el a FRH vezetősége.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda kézilabda Tomas Ryde Románia Bogdan Burcea

Női kézi: perli a kirúgott svéd kapitány a román szövetséget

2020-01-10 18:23:51

Néhány hónap alatt Tomas Rydének két megbízatása is idő előtt szakadt meg a román kézilabdában – ősszel a CSM Bucuresti vezetőedzői székéből állt fel, a napokban pedig a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról mozdították el –, és bár a svéd szakember eddig „visszajáró vendég” volt délkeleti szomszédunknál, a napokban kilátásba helyezett per akár végleg ellehetetlenítheti az esetleges későbbi együttműködést.

női kézilabda Tomas Ryde Románia Gheorghe Tadici CSM Bucuresti román kézis doppingbotrány

Női kézilabda: menesztették a román szövetségi kapitányt

2020-01-06 17:51:10

Menesztette a decemberi világbajnokságon 12. helyen végzett női válogatott szövetségi kapitányát, Tomas Rydét a Román Kézilabda-szövetség edzőbizottsága.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda edzőváltás Tomas Ryde

Női kézi-vb: „Támadóhiba volt!”– a román kapitány kiáll Rasmussen mellett

2019-12-16 14:11:54

A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Ryde megérti, miért volt a magyar válogatottat irányító Kim Rasmussen ideges a két csapat világbajnoki mérkőzésének hajrájában, és maga is elismerte, a játékvezetők több esetben is a javukra tévedtek. A dán szakember sajtótájékoztatón használt szavait nem tartja ő sem helyesnek, de súlyosnak érzi, hogy emiatt azonnali hatállyal felfüggesztették.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomas Ryde

Női kézi-vb: kiábrándító szereplésről írnak, és a kapitány fejét követelik Romániában

2019-12-12 15:02:13

„Jó, hogy vége” – írta a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap Japánba kiküldött tudósítója a román női kézilabda-válogatott utolsó világbajnoki mérkőzése után, amelyen a házigazdák csapata 37–20-ra verte Neaguéket.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Tomas Ryde

Női kézi-vb: „Ki hitte volna?” – a románok is nehezen térnek magukhoz

2019-12-06 17:44:47

Félidőben még újabb szégyenteljes teljesítményről, a mérkőzés után viszont fenomenális, fantasztikus győzelemről számoltak be a román sportportálok a női kézilabda-válogatott Magyarország elleni, utolsó másodpercekben megnyert világbajnoki mérkőzése kapcsán.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomas Ryde

Női kézi-vb: a román kapitány egy teljes éjszaka elemezte a mieink játékát

2019-12-05 16:03:34

A helyszíni tudósítások szerint laza hangulatú edzéssel készült a mieink elleni, pénteki világbajnoki mérkőzésre a román női kézilabda-válogatott Kumamotóban. Mint ismert, a C-csoport utolsó meccse dönti el, melyik csapat jut tovább a spanyol, montenegrói duó mögött a középdöntőbe. Tomori Zsuzsannának eszébe jutott a 2008-as pekingi olimpia negyeddöntője. 

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna

Női kézi-vb: a román kapitány szerint Neagu vélhetően nem játszhat

2019-10-23 14:23:26

Tomas Ryde, a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem hinné, hogy Cristina Neagu pályára léphet az év végi, Japánban rendezendő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

női kézilabda női kézi-vb Tomas Ryde Románia Cristina Neagu női kézilabda-vb

Női kézi: a román játékosok majdnem el sem utaztak az Eb-selejtezőre

2019-10-03 12:04:39

Hiába voltak könnyű mérkőzései a román női kézilabda-válogatottnak a 2020-es Európa-bajnokság selejtezőiben (27–24 Ukrajna ellen Brassóban és 25–20 idegenben Feröerrel), a csapat zaklatott összetartáson van túl. A játékosok ugyanis elégedetlenek, hogy Alexandru Dedu, a Román Kézilabda-szövetség (FRH) elnöke kilenc hónap után sem fizette ki a világbajnoki szereplés kiharcolásáért beígért prémiumot. 

román női kézilabda-válogatott női kézilabda Tomas Ryde Románia Cristina Neagu Crina Pintea

Női kézi: a BL-rajt előtt lemondott a CSM Bucuresti edzője

2019-10-01 19:10:41

Szinte már szokásos fordulat a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának háza tájáról, a hétvégi Bajnokok Ligája-rajt előtt lemondott Tomas Ryde vezetőedző.

női kézilabda női kézi BL Tomas Ryde CSM Bucuresti

Női kézi: az edző távozással fenyegetett, fizetett a CSM

2019-07-31 14:46:21

Csak a női kézilabdacsapat játékosaival szemben törlesztette több hónapos tartozásait a CSM Bucuresti, azt is csupán azt követően, hogy Tomas Ryde, az együttes svéd edzője távozásával fenyegette meg a csapatot pénzelő román főváros vezetését. A nyáron visszatért szakember, aki egyben a román válogatott vezetését is átvette, azt követően tárgyalt a CSM, illetve a bukaresti polgármesteri hivatal vezetőivel, hogy csapata hosszabb ideje a román főváros kirakatcsapatánál játszó régi játékosai értesítették az elmaradt fizetésekről és a klub anyagi gondjairól.

női kézilabda Tomas Ryde CSM Bucuresti

Női kézi: Mörk már 98 százalékos, Pintea még nem beszél a final fourról

2019-07-16 11:01:49

Tizennyolc játékossal kezdte meg a felkészülést a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, egyedül a Magyarországon zajló junior Európa-bajnokságon szereplő Stefania Jipa hiányzott az első edzésről. A román válogatott élére is visszatérő svéd edző, Tomas Ryde azonban egyelőre több sérülésből lábadozó játékosának (Dragana Cvijics, Carmen Martín, Elizabeth Omoregie és Andrea Lekics) is csak könnyített edzéseket tarthat, a legnagyobb sztár, Cristina Neagu pedig januári térdműtétje miatt még egyáltalán nem tréningezhet.

női kézilabda Tomas Ryde Nora Mörk Crina Pintea CSM Bucuresti

Női kézi: a CSM új edzője szerint ismét a világ legjobbjai lesznek

2019-05-24 12:18:54

A román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, hogy a válogatott irányítását is átvevő svéd Tomas Ryde lesz a nyártól az új vezetőedző. Az 59 éves szakember kétéves szerződést írt alá.  

női kézilabda Tomas Ryde CSM Bucuresti

Női kézilabda: Martín helyett Ryde az új román kapitány – hivatalos

2019-05-10 13:46:33

A Román Kézilabda-szövetség hivatalos közleménye szerint a távozó Ambros Martín helyett Tomas Ryde veszi át a női válogatott irányítását. A svéd szakember szerződése a 2020-as tokiói olimpiai végéig szól.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda kézilabda Tomas Ryde Ambros Martín

Női kézilabda: Martín távozhat a román válogatott éléről – sajtóhír

2019-05-09 10:54:11

Román lapértesülés szerint távozhat a román női kézilabda-válogatott éléről Ambros Martín, a Rosztov-Don csapatának edzője, és utódja Tomas Ryde lesz, aki nyártól a bukaresti CSM-et is irányítja. A svéd szakember 2015–2016-ban már vezette a román női válogatottat, amellyel a 2015-ös világbajnokságon bronzérmet szerzett.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda kézilabda Tomas Ryde Ambros Martín

Női kézi: öt NB I-es játékossal erősített a CSM Bucuresti

2019-03-01 12:46:04

A CSM Bucuresti hivatalosan is bejelentette új igazolásait a 2019–2020-as idényre, így az eddig is tudni vélt pletykákból valóság lett. Nora Mörk mellett a román női kézilabdacsapatban folytatja pályafutását a győri Crina Pintea, a kisvárdai Andrea Klikovac, illetve a siófoki Denisa Dedu és Gabriela Perianu.

kézilabda átigazolás Tomas Ryde Nora Mörk Linea Torstensson Laura Chiper Gabriela Perianu