Találatok a Tina Weirather címkére

Találatok száma: 12

Alpesi sí: visszavonul az olimpiai bronzérmes Weirather

2020-03-25 21:53:59

Visszavonul Tina Weirather, a liechtensteiniek olimpiai bronzérmes alpesi sízője.

alpesi sí Tina Weirather

Alpesisí-vk: Goggia kristálygömb után versenyt is nyert

2018-03-15 15:37:55

A svédországi Aréban a döntővel zárul az alpesisí-világkupasorozat. A szuper-G-t a nőknél az olasz Sofia Goggia, a férfiaknál pedig Vincent Kriechmayr nyerte.

alpesisí-vk alpesi sí Vincent Kriechmayr Tina Weirather Sofia Goggia Kjetil Jansrud

Alpesisí-vk: Hirscher és Weirather sikere szombaton

2018-03-03 13:40:44

A svájci Crans-Montanában és a szlovéniai Kranjska Gorában folytatódott az alpesisí-világkupa. A férfiak óriás-műlesiklását az osztrák Marcel Hirscher, a nők szuper-G futamát a liechtensteini Tina Weirather nyerte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Marcel Hirscher

Alpesi sí: Miklós Editet kizárták, Weirather nyert Lake Louise-ban

2017-12-03 20:48:08

Miklós Edit a 39. legjobb idővel végzett Lake Louise-ban az alpesi síelők szuperóriás-műlesikló versenyén, de a verseny után kizárták.

alpesi sí Tina Weirather Miklós Edit Lindsey Vonn

Alpesisí-vk: Weirather mindent vitt szuper-G-ben

2017-03-16 19:03:48

Csütörtökön az amerikai Aspenben a szuper-G-vel folytatódott az alpesi sízők világkupadöntője. A férfiaknál az osztrák Hannes Reichelt győzött (a kristálygömb már korábban a norvég Kjetil Jansrudé lett). A nőknél a liechtensteini Tina Weirather a versenyt és a szakágat is megnyerte.

Hannes Reichelt Kjetil Jansrud Tina Weirather alpesi sí alpesisí-vk

Alpesisí-vk: végül az ezüstérmesek örülhettek igazán

2016-03-17 13:18:18

Csütörtökön a svájci St. Moritzban a férfi és női szuper-G vk-döntőjét rendezték az alpesisí-világkupában. A győzelmet előbbieknél a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál pedig a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg. A szakági kristálygömb elhódításához viszont a második hely is elég volt a norvég Aleksander Aamodt Kildének, illetve a svájci Lara Gutnak.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Lara Gut Beat Feuz Aleksander Aamodt Kilde

Alpesisí-vk: Weirather az ászok előtt, Miklós pont nélkül

2016-02-21 13:03:01

Vasárnap női szuper-G futamot rendeztek az olaszországi La Thuile-ban, az alpesisí-világkupában. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg, több mint fél másodperccel megelőzve a svájci Lara Gutot és az amerikai Lindsey Vonnt. A magyar Miklós Edit viszont kiesett.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Miklós Edit

Alpesisí-vk: Miklós Edit indulhat a világkupa-döntőn

2015-03-07 13:15:00

Szombaton női lesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg az osztrák Anna Fenninger és a szlovén Tina Maze előtt. Miklós Edit sokáig dobogót ígérő idővel jött, de a pálya közepén kiesett. A férfiak kvitfjelli lesiklását az osztrák Hannes Reichelt nyerte.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Miklós Edit Hannes Reichelt

Alpesi sí: Fenninger ötödik elsősége, már a 2. összetettben

2013-12-28 14:18:28

Anna Fenninger győzelmével ért véget Lienzben a női alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye. Az osztrák fél másodperccel előzte meg az első futam után még élen álló svéd Jessica Lindell-Vikarbyt.

alpesi sí Tina Weirather Miklós Edit Lienz Jessica Lindell-Vikarby Anna Fenninger

Alpesi sí: Weirather óriás-műlesiklásban növelte előnyét

2013-12-22 14:33:48

A franciaországi Val d'Isere-ben a nők óriás-műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg a svájci Lara Gut és a svéd Maria Pietilä-Holmner előtt.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather

Alpesi sí: liechtensteini siker St. Moritzban, Miklós 45.

2013-12-14 13:51:48

A svájci St. Moritzban a nők szuperóriás-műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupaidénye. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg a svéd Kajsa Kling és az osztrák Anna Fenninger előtt. A magyar Miklós Edit a 45. helyen zárt.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Miklós Edit

Alpesi sí: liechtenseini siker Garmischban, Miklós 43.

2013-03-01 13:06:22

A németországi Garmisch-Partenkirchenben a nők szuperóriás-műlesikló versenyével folytatódott az alpesisí-világkupa. A győzelmet a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg a holtversenyben második szlovén Tina Maze és az amerikai Julia Mancuso előtt. Miklós Edit ezúttal a 43. helyen végzett.

Tina Weirather Garmisch-Partenkirchen Alpesisí-vk