Találatok a Tibor Ivanisevics címkére

Találatok száma: 5

Férfi kézi BL: Tibor Ivanisevics és Källman a forduló csapatában

2018-04-02 13:30:40

Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója bekerült a Bajnokok Ligája-forduló legjobbjai közé a THW Kiel hazai legyőzése (28–27) során nyújtott teljesítményével. A szélső hat góllal járult hozzá a német együttes legyűréséhez – igaz, a Szeged összesítésben 56–50-re elbukta a párharcot.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Tibor Ivanisevics Mol-Pick Szeged Jonas Källman

Férfi kézi BL: „Különleges mérkőzések várnak rám a Veszprém ellen”

2018-03-20 19:36:35

A Telekom Veszprémnek a Skjernnel szemben kell kivívnia a legjobb nyolc közé kerülést a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A dán csapat nyerőembere az ukrán Motor Zaporizzsja elleni rájátszás-visszavágón Tibor Ivanisevics volt, aki hét hétméterest hárított – ő beszélt az európai szövetség (EHF) hivatalos oldalának a Veszprém elleni párharcot megelőző elvárásairól.

kézilabda férfi kézi BL Tibor Ivanisevics Telekom Veszprém Skjern

Férfi kézi: a Skjern varázslója ma is hálás a Gyöngyösnek

2018-03-07 12:55:28

Az alig nyolcezer lakosú Skjern városának lakói eddig is kedvelték, vasárnap óta viszont hősként emlegetik a szerb Tibor Ivanisevicset, aki nélkül a helyi kézilabdacsapat aligha jutott volna be a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat közé. A 27 éves játékos hét hetest védett az ukrán Motor Zaporizzsja ellen, míg egyszer a lécre ejtett a vendégjátékos. A dán bajnok Skjern magyarul is beszélő légiósa az SzPress Hírszolgálatnak adott nyilatkozatában hálával beszélt korábbi csapatáról, a magyar bajnokságban jelenleg 12. helyen álló Gyöngyösről, amelyet tavaly januárban hagyott el.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda Tibor Ivanisevics Telekom Veszprém Skjern

Videó: Ivanisevics volt az ász a Veszprém ellenfelénél

2018-03-04 18:44:42

Mint beszámoltunk róla, a Skjern férfi kézilabdacsapata 33–26-ra nyert a Motor Zaporizzsja ellen a Bajnokok Ligájában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe, amelyben a Veszprém lesz az ellenfele. A dán csapat nyerőembere az ukránok elleni visszavágón Tibor Ivanisevics volt, aki hét hétméterest hárított.

videó kézilabda férfi kézilabda BL Tibor Ivanisevics Skjern Motor Zaporizzsja

Férfi kézilabda: szerb kapussal erősített az Orosháza

2013-07-03 18:28:16

Az Orosháza NB I-es férfi kézilabdacsapata szerződtette a szerb Tibor Ivanisevics kapust.

Orosházi FKSE Tibor Ivanisevics férfi kézi NB I orosházi kézilabda