Találatok a Stine Oftedal címkére

Találatok száma: 25

Női kézi Eb: Elég idegesítő, hogy nem tudjuk, mi van velünk – Oftedal

2018-12-07 11:10:18

A címvédő Norvégia ellen indítja a középdöntőt a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon (kezdés: 21.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). A skandinávokkal az a furcsaság esett meg, hogy nulla ponttal érkeztek a második körbe, és igazán maguk a játékosok sem tudják az eddigi gyengébb szereplésük okát.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen

Női kézi Eb: alulról filmezték a norvégokat, Oftedalék kiakadtak – videó

2018-12-05 15:57:02

Kisebb felháborodást váltott ki a norvég női kézilabda-válogatott tagjaiból, amikor azzal szembesültek, hogy a Csehország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésükön az időkérés során szokatlan szögből mutatták őket a televíziós közvetítésben.

női kézilabda Európa-bajnokság 2018 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb Veronica Kristiansen Stine Oftedal

Női kézi Eb: „Nem voltunk agresszívek” – Oftedal a norvég vereségről

2018-12-02 11:44:21

Az agresszivitást hiányolták játékukból a címvédő norvégok, akik szombaton nagy meglepetésre vereséggel kezdték a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságot.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Stine Oftedal Nerea Pena

Női kézilabda: kapitánynak született az ETO norvég irányítója

2018-11-14 08:05:45

Stine Bredal Oftedal 2015 óta tölti be a csapatkapitányi posztot a norvég női kézilabda-válogatottban, és a Győri Audi ETO KC játékosa a norvég sajtóban arról mesélt, hogy ez a feladat milyen kihívást jelentett számára.

női kézilabda Európa-bajnokság norvég női kézilabda-válogatott Stine Oftedal Stine Bredal Oftedal

Női kézi: Mörk erős személyiség, igazi viking harcos – Danyi

2018-10-19 11:50:18

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég játékosai visszavárják Nora Mörköt, aki nyolcadik térdműtétjét követően otthon lábadozik. A világ- és Európa-bajnok jobbátlövő édesapja szerint lánya visszatér, de ebben reménykedik Danyi Gábor, a győriek edzője is.

Veronica Kristiansen Stine Oftedal Nora Mörk Kari Brattset Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Női kézi BL: győri fölény az év álomcsapatában

2018-10-02 20:49:44

Az előző három évben tradícióvá vált a női kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy a 14 edző kiválasztja az új évad All-Star-csapatát. A címvédő Győri Audi ETO KC uralta a szavazást.

női kézilabda BL női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC

Oftedal: Hozzászoktunk a gondolathoz, hogy Danyi Gábor a vezetőedző

2018-08-03 08:54:11

Második szezonját kezdi Győrben a norvég kézilabdázó, Stine Oftedal, aki nem érzi, hogy az új edzővel bármi változott volna, és nem mindennapi helyszínt választott, hogy megünnepelje az előző idény sikereit.

női kézi NB I Veronica Kristiansen Stine Oftedal Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Női kézi BL: Csak azért imádkoztam, hogy Évi védje ki – Oftedal

2018-05-13 22:52:27

Az első Bajnokok Ligája-győzelmét ünneplő Stine Oftedal elmondta, mit élt át a hosszabbítás legvégén, amikor a labdavesztése után még megindulhatott a Vardar Szkopje. Kari Aalvik Grimsbö maga vetette fel, hogy a ráadás második részére Kiss Éva álljon be a helyére. Yvette Broch az ismert nehézségek miatt még értékesebbnek érzi ezt a sikert, mint az egy évvel ezelőttit. Anne Mette Hansen pont annak reményében igazolt a Győri ETO-hoz, hogy a magyar csapattal lehetősége lesz megnyerni a BL-t, most hogy sikerült, alig akarja elhinni. Vélemények a csodás győzelmet követően. 

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi BL: „A Győr már több kisebb csodát véghez vitt, még egyre van szükség”

2018-05-12 18:22:40

A kiváló védekezést és a csapatszellemet jelölték meg a Győri ETO játékosai a győzelem fő összetevőjeként a CSM Bucuresti elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő után. Az első final fourján szereplő Stine Oftedal egész nap ideges volt, míg Nora Mörk örült, hogy legalább a kispadra leülhetett. Eduarda Amorim szerint a csapat már eddig is több kisebb csodát véghez vitt a szezonban, még egyre van szükség a címvédéshez.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Nora Mörk Kiss Éva

Női kézi BL: Túlélők vagyunk, a legkisebb esélyt is megragadjuk – Martín

2018-05-10 16:16:06

Utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire készül a szezon végén távozó Ambros Martín a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kispadján. A spanyol edző szerint a sok kihívással tarkított idény bebizonyította, hogy a játékosaival együtt igazi túlélők, és bár nincsenek a legjobb formában a hétvégi, budapesti final four előtt, nem keseregnek, hanem harcolni fognak, és mindent megtesznek a címvédés érdekében.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Stine Oftedal Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Női kézi BL: „Sokkal több problémánk van, mint a Győrnek”

2018-04-09 08:47:17

Mint megírtuk, a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a tartalékosan felálló Győri Audi ETO KC simán, 26–20-ra nyert a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában. Dragan Adzsics, a montenegróiak vezetőedzője az összecsapás kapcsán elmondta, csapata sokkal inkább tartalékos volt, mint a Győr.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Stine Oftedal Győri Audi ETO KC

Női kézi: Oftedal biztosan lemarad a Magyar Kupa négyes döntőjéről

2018-03-28 10:33:02

A Győri Audi ETO tájékoztatása szerint a Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőn megsérülő Stine Oftedal számára tíznapos pihenőt írtak elő az orvosi vizsgálatot követően, így a norvég irányító biztosan lemarad a női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjéről.

női kézilabda női kézi MK Stine Oftedal Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: Rettenetesen fájdalmas volt – Oftedal

2018-03-27 10:58:34

Az első vizsgálatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést Stine Oftedal, de a Győr norvég irányítójának játéka kérdéses a női kézilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében.

női kézilabda kézilabda Stine Oftedal Stine Bredal Oftedal Győri Audi ETO KC

Női kézi: Oftedal könnyekben tört ki, ölben vitték le a pályáról

2018-03-25 21:07:58

Elsőre súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a norvég válogatott Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőjén Stine Oftedal, a Győri Audi ETO KC irányítója. A 26 éves kiválóság könnyekben törti ki fájdalmában, és ölben vitték le a pályáról – utóbb kiderült: bokája szerencsére nem tört el, „csak” erősebben megrándult.

női kézilabda kézilabda Stine Oftedal Norvégia Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Oftedal remekelt, csoportelsőként 8 között a Győr

2018-03-10 19:04:10

A Győri Audi ETO KC hazai pályán magabiztos, 34–25-ös győzelmet aratott a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a szlovén Krim Ljubljana ellen. Győzelmével az ETO megnyerte csoportját, a negyeddöntőben a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával találkozik. Stine Oftedal 11 góllal bizonyult a mezőny legeredményesebbjének.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL középdöntő Stine Oftedal Krim Ljubljana

Csoportelsőként ment tovább a Győr, a 8 között a Buducsnoszt jön

2018-03-10 17:03:58

A Győri Audi ETO KC hazai pályán magabiztos, 34–25-ös győzelmet aratott a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a szlovén Krim Ljubljana ellen. Győzelmével az ETO megnyerte csoportját, a negyeddöntőben a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával találkozik. A kiválóan játszó Stine Oftedal 11 góllal bizonyult a mezőny legeredményesebbjének.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL középdöntő Stine Oftedal Krim Ljubljana

Női kézi: Mörk az év játékosa, további három győri az álomcsapatban

2018-02-09 09:50:07

Lezárult a szavazás 2017 legjobb női játékosairól a Handball-Planet.com kézilabdás szakportálon. Az álomcsapatba négy Győri Audi ETO-játékos is bekerült, a legjobb jobbátlövőnek választott Nora Mörk az év játékosa címet is elhódította.

női kézilabda Stine Oftedal Nora Mörk Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: három ETO-játékos az év legjobbja jelöltjei között

2018-02-06 12:27:31

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közzétette a 2017-as év legjobb kézilabdázójának járó díj jelöltjeit. A nőknél a Győri ETO három játékosára is lehet szavazni: Nora Mörkre, Stine Oftedalra és Nycke Grootra.

Év kézilabdázója Stine Oftedal Nycke Groot Nora Mörk IHF

Női kézi-vb: Mörk és Oftedal az egyéni ranglisták élén

2017-12-17 20:27:06

Nora Mörk lett a németországi női kézilabda-világbajnokság gólkirálynője, míg a legtöbb gólpasszt a szintén győri Stine Oftedal adta.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Stine Oftedal

Női kézi: mint a modellek – Oftedalék így mutatták be az új mezüket

2017-11-22 23:49:36

A december 1-jén rajtoló női kézilabda-világbajnokságra készülő címvédő norvég válogatott bemutatta az új mezét. A dresszeket maguk a játékosok osztották meg a nagyvilággal, a prezentáció a divatbemutatók világát idézte, és a felvételből úgy tűnt, Oftedalék is élvezték a külsőségeket.

női kézilabda-vb női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Stine Oftedal