Találatok a Skjern címkére

Találatok száma: 24

Férfi kézilabda: Myrhol is megfertőződött a koronavírussal

2020-03-19 09:19:09

Bjarte Myrholnak, a dán Skjern és a norvég válogatott kézilabdázójának is pozitív lett a koronavírustesztje. A 37 éves korábbi veszprémi beálló erről az Instagram-oldalán adott tájékoztatást, de hozzátette, jelenleg csak enyhe tünetei vannak.

koronavírus férfi kézilabda Thomas Mogensen Skjern Rhein-Neckar Löwen Löwen

Férfi kézi BL: drámai hajrá, szegedi iksz a Skjern ellen

2018-11-18 18:07:35

A Mol-Pick Szeged hazai pályán 33–33-as döntetlent játszott a Skjernnel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 8. fordulójában.

férfi kézi BL Skjern Mol-Pick Szeged

Óriási izgalmak, nem bírt a Szeged a Skjernnel

2018-11-18 16:01:28

Egy héttel ezelőtt nehéz meccsen nyert a Skjern otthonában a Mol-Pick Szeged a Bajnokok Ligája csoportkörében, s most az újabb győzelem és a továbbjutás gyakorlati bebiztosítása lehetett Juan Carlos Pastor csapatának a legfőbb célja. A dán csapat játékosai ehhez nem szívesen asszisztáltak, és harcias, kemény kézilabdát bemutatva egy pontot szereztek a Tisza partján.

férfi kézi BL Skjern Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: Dániában is két ponttal gazdagodott a Szeged

2018-11-11 18:25:31

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Mol-Pick Szeged Dániában, a Skjern Handbold együttesénél vendégeskedett, de nem valami udvariasan, mert három góllal nyert. Az első félidő inkább a hazaiaké volt, de a másodikban fordult a kocka, és a feljavult Szeged megérdemelten nyert.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL Skjern PSG kézilabda Mol-Pick Szeged

Tovább menetel a Szeged, Dániában is nyert a Pastor-csapat

2018-11-11 16:06:23

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Mol-Pick Szeged Dániában, a Skjern Handbold együttesénél vendégeskedett, de nem valami udvariasan, mert három góllal nyert. Az első félidő inkább a hazaiaké volt, de a másodikban fordult a kocka, és a feljavult Szeged megérdemelten nyert.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL Skjern Mol-Pick Szeged

Ljubomir Vranjes: Az én hibám, hogy nem jutott nyolc közé a Veszprém

2018-03-31 21:50:12

Hiába nyert öt góllal, 34–29-re a Veszprém a Skjern ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, a dánok jutottak a nyolc közé. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ljubomir Vranjes magára vállalta a kiesésért a felelősséget, mint mondta, a bakonyi csapat hosszú idő óta nem látott rossz teljesítményt nyújtott a kinti meccsen és ez lett a veszte. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Skjern Ljubomir Vranjes

Férfi kézi BL: nyert, de kiesett a Telekom Veszprém

2018-03-31 18:43:07

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Telekom Veszprém 34–29-re legyőzte a dán Skjernt, de összesítésben 61–59-cel kiesett.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Skjern

A Veszprém csak öttel nyert, a Skjern jutott a nyolc közé

2018-03-31 16:50:56

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Telekom Veszprém 34–29-re legyőzte a dán Skjernt, de összesítésben 61–59-cel kiesett.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern Ljubomir Vranjes

Férfi kézi: Gulyás a Barcelona elleni csodát idézte fel

2018-03-30 10:09:58

Gulyás Péter, a Telekom Veszprém 34 esztendős utánpótlás-igazgatója játékosként soha nem bonyolódott felelőtlen jóslatokba, és ehhez tavalyi visszavonulása után is tartja magát. Tekintettel arra, hogy Ljubomir Vranjes vezetőedző a dániai súlyos BL-kudarc, még inkább az azt követő kollektív büntetés után általános nyilatkozási tilalmat rendelt el, a kötelékhez tartozó Gulyás is csak egy másfél évtizeddel ezelőtti bravúr felidézésére vállalkozhatott. Csaknem 1000 bajnoki és kupamérkőzéssel a háta mögött úgy gondolja, hogy olykor a múltidézés is hajtóerő lehet egy nehéz helyzetbe sodródott csapat számára. Márpedig a Veszprém abban van.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern Gulyás Péter

Férfi kézi BL: mire megy a Veszprém a Skjern elleni visszavágón?

2018-03-26 13:26:43

Mint ismert, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Telekom Veszprém óriási meglepetésre hét góllal, 32–25-re kikapott a dán Skjern otthonában. Ön szerint mire megy a magyar csapat a visszavágón?

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern

Férfi kézi BL: Kicsit szégyellem magam – Vranjes

2018-03-25 20:30:31

Mint ismert, a Telekom Veszprém 32–25-re kikapott a Skjern otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. A házigazdát irányító Ole Nörgaard elmondta, a céljuk csupán annyi volt, hogy jó meccset játsszanak Európa egyik élcsapatával, míg Ljubomir Vranjes kicsit szégyelli magát a vereség miatt.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern Ole Nörgaard Ljubomir Vranjes

Férfi kézi BL: a Veszprém hét góllal kikapott Dániában

2018-03-25 18:24:42

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Telekom Veszprém óriási meglepetésre hét góllal, 32–25-re kikapott a dán Skjern otthonában, így Ljubomir Vranjes csapatára rendkívül nehéz feladat vár a március 31-i visszavágón.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern

A dánok vérszemet kaptak és leiskolázták a Veszprémet

2018-03-25 14:47:19

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első felvonásán a Telekom Veszprém óriási meglepetésre hét góllal, 32–25-re kikapott a dán Skjern otthonában, így Ljubomir Vranjes csapatára rendkívül nehéz feladat vár a március 31-i visszavágón.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern

Férfi kézi BL: Nem csodálkoznék, ha a Skjern vérszemet kapott volna – Mikler

2018-03-25 11:06:50

A Telekom Veszprém a Skjernnel szemben vívhatja ki a nyolc közé jutást a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A párharc első, idegenbeli találkozója (kezdés: 16.50, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) előtt Mikler Roland, a magyar csapat válogatott kapusa arról beszélt, hogy vigyázni kell a dánokkal, akik az elmúlt hetek sikerei után vérszemet kaphattak.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda Telekom Veszprém Skjern Mikler Roland

Férfi kézi BL: „Különleges mérkőzések várnak rám a Veszprém ellen”

2018-03-20 19:36:35

A Telekom Veszprémnek a Skjernnel szemben kell kivívnia a legjobb nyolc közé kerülést a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A dán csapat nyerőembere az ukrán Motor Zaporizzsja elleni rájátszás-visszavágón Tibor Ivanisevics volt, aki hét hétméterest hárított – ő beszélt az európai szövetség (EHF) hivatalos oldalának a Veszprém elleni párharcot megelőző elvárásairól.

kézilabda férfi kézi BL Tibor Ivanisevics Telekom Veszprém Skjern

Férfi kézi BL: „Odaérünk Szegedre, de ez nekünk nem ideális”

2018-03-08 08:39:09

A királykategória nyolcaddöntőjében régi ismerősök érkeznek a veszprémiekhez, akik nagy esélyesei a dán Skjern elleni párharcnak.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Skjern Mol-Pick Szeged Kiel

Férfi kézi: a Skjern varázslója ma is hálás a Gyöngyösnek

2018-03-07 12:55:28

Az alig nyolcezer lakosú Skjern városának lakói eddig is kedvelték, vasárnap óta viszont hősként emlegetik a szerb Tibor Ivanisevicset, aki nélkül a helyi kézilabdacsapat aligha jutott volna be a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat közé. A 27 éves játékos hét hetest védett az ukrán Motor Zaporizzsja ellen, míg egyszer a lécre ejtett a vendégjátékos. A dán bajnok Skjern magyarul is beszélő légiósa az SzPress Hírszolgálatnak adott nyilatkozatában hálával beszélt korábbi csapatáról, a magyar bajnokságban jelenleg 12. helyen álló Gyöngyösről, amelyet tavaly januárban hagyott el.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda Tibor Ivanisevics Telekom Veszprém Skjern

Videó: Ivanisevics volt az ász a Veszprém ellenfelénél

2018-03-04 18:44:42

Mint beszámoltunk róla, a Skjern férfi kézilabdacsapata 33–26-ra nyert a Motor Zaporizzsja ellen a Bajnokok Ligájában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe, amelyben a Veszprém lesz az ellenfele. A dán csapat nyerőembere az ukránok elleni visszavágón Tibor Ivanisevics volt, aki hét hétméterest hárított.

videó kézilabda férfi kézilabda BL Tibor Ivanisevics Skjern Motor Zaporizzsja

Férfi kézi BL: a Veszprémre dán, a Szegedre német csapat vár a nyolcaddöntőben

2018-03-04 17:11:13

A Skjern oda-visszavágós párharcban jobbnak bizonyult az ukrán Motor Zaporizzsjánál a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, így a dán csapat lesz a Telekom Veszprém ellenfele a nyolcaddöntőben. A Szeged a Kiellel játszik majd a negyeddöntőbe jutásért.

kézilabda férfi kézilabda BL Telekom Veszprém Skjern Motor Zaporizzsja

Kézi BL: Császár volt a nyerőember; nem botlott a Löwen

2017-10-12 22:13:58

A Schaffhausen a kilencgólos Császár Gábor vezérletével 25–24-re nyert otthon a Skjern ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában.

kézilabda férfi kézilabda BL Skjern Schaffhausen Löwen Császár Gábor