Találatok a Simon Whitlock címkére

Találatok száma: 28

Darts-vb: Wright majdnem kizúgott 3:0 után, Price hozta a kötelezőt

2019-12-28 22:55:15

Simának induló, végül csaknem döntő legbe torkolló mérkőzésen győzte le Jeffrey de Zwaant Peter Wright a Londonban zajló PDC-dartsvilágbajnokság nyolcaddöntőjében. A skót dartsost a háromszoros BDO-bajnok Glen Durrant, valamint az egyik legnagyobb esélyesnek tartott Gerwyn Price követte a legjobb nyolc közé az esti programban.

dartsvilágbajnokság darts-vb darts Simon Whitlock Peter Wright Jeffrey de Zwaan

Darts-vb: véget ért a tündérmese, Dobey legyőzte Sherrockot

2019-12-27 17:22:10

Chris Dobey 4:2-re legyőzte a PDC-világbajnokság történetének első női meccsnyertesét, Fallon Sherrockot a torna harmadik fordulójában, így a világranglista 22. helyezettje jutott a nyolcaddöntőbe az angol belharcból. Glen Durrant Daryl Gurney-t, Simon Whitlock Mervyn Kinget búcsúztatta.

darts-vb darts Simon Whitlock PDC Glen Durrant Fallon Sherrock

Darts: Wright hengerelt, White öt meccsnyílról bukott

2019-07-24 21:29:39

Esélyeshez méltó teljesítménnyel jutott be a legjobb nyolc közé Rob Cross és Peter Wright a világbajnokság utáni legrangosabb dartsversenyen, a blackpooli World Matchplayen. A 2018-as világbajnok angol a lengyel Krzysztof Ratajskit győzte le 11–5-re, míg a „Kígyómarás” becenévre hallgató skót az ausztrál Simon Whitlockot verte meg 11–2-re.

darts World Matchplay darts Simon Whitlock Rob Cross Peter Wright Daryl Gurney

Darts: újabb kiemelttől búcsúzott a World Matchplay mezőnye

2019-07-22 22:21:38

A darts World Matchplay első fordulójának hétfői, utolsó játéknapján is akadt kiemelt búcsúzó, a 14. helyen rangsorolt Jonny Clayton köszönt el a versenytől, Simon Whitlock, és Daryl Gurney magabiztosan továbbjutott.

darts World Matchplay darts Simon Whitlock Peter Wright Keegan Brown Jonny Clayton

Darts csapat-vb: nagy meglepetésre búcsúzott az 1. kiemelt Anglia

2019-06-08 16:08:34

A Gary Andersonnal és Peter Wrighttal felálló skót válogatott 2–0-ra legyőzte Svédországot a hamburgi dartsosok csapat-világbajnokságának második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Nagy meglepetésre az első kiemelt Anglia búcsúzott, a címvédő Hollandia tette teljessé a negyeddöntő mezőnyét.

Rob Cross Peter Wright Michael van Gerwen Michael Smith Gary Anderson Simon Whitlock

Videó: Ria, Ria, Hungária! Az éjjel soha nem… – így mulat Van Gerwennel a magyar

2019-03-09 03:13:39

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok. A közönség pedig meg is mutatta Michael van Gerwennek, hogyan mulat a magyar. Nézze meg az NSO Tv videójában!

videó darts Végső János Vincent van der Voort Székely Pál Simon Whitlock

Darts: óriási hangulat, Van Gerwen nyerte az érdi gálát

2019-03-08 23:32:07

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok.

darts Végső János Vincent van der Voort Székely Pál Simon Whitlock Michael van Gerwen

Darts-vb: elmaradt a varázslat, Simon Whitlock simán kikapott!

2018-12-19 19:48:31

A 21. kiemelt Kim Huybrechts pokoli erős játékkal bejutott a legjobb 32 közé, a 14.-ként rangsorolt Joe Cullen viszont egyetlen leget nyerve kiesett a második fordulóban a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon, melynek esti programjában megszületett a torna harmadik nagy meglepetése: búcsúzott a 2010-es döntős Simon Whitlock.

darts-vb darts Simon Whitlock Michael Smith Kim Huybrechts Joe Cullen

Darts: Michael van Gerwen Magyarországra érkezik!

2018-12-13 18:22:50

A Sport Tv Mai Helyzet című műsorában Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd, a PDC Hungarian Fan Club képviselői bejelentették, hogy márciusban hazánkba érkezik Michael van Gerwen a Budapest Darts Gálára.

darts Simon Whitlock Michael van Gerwen Mensur Suljovic

Darts: négy év után nyert ismét rangos tornát a volt vb-elődöntős

2018-10-29 00:18:13

Ez a hétvége az Európa-bajnokságé volt a Professional Darts Corporation (PDC) versenynaptárában, és James Wade-é. A háromszoros világbajnoki elődöntős négy éve nem tudott igazán rangos versenyt nyerni, most viszont igen, három héttel a kisfia megszületése után.

darts Simon Whitlock James Wade

Darts: a nagyok gyengén dobtak, egyvalakinek viszont jól ment

2018-09-16 23:17:01

A végéhez közeledik a PDC European Tour elnevezésű sorozata, az utolsó előtti állomásnak a németországi Riesa adott otthont a hétvégén. Több sztár eleve hiányzott, aki ott volt, sem dobott jól – így lépett elő Gerwyn Price, és orozta el az elsőséget.

darts Simon Whitlock Gerwyn Price

Darts: ilyen az, amikor a Kígyómarás „megöli” a Kobrát

2018-07-23 23:14:59

A tavalyi döntős Peter Wright mellett hétfőn Kim Huybrechts, Simon Whitlock és James Wade jutott be a világbajnokságot követő legrangosabb dartsverseny, a blackpooli World Matchplay második fordulójába, ezzel teljessé vált a legjobb tizenhat mezőnye.

darts Simon Whitlock Peter Wright Kim Huybrechts John Henderson Jelle Klaasen

Darts: Ausztrália és Ausztria legjobbja döntőzött Dániában

2018-06-24 23:23:53

Skandinávia első European Tour-versenyén, a koppenhágai Danish Darts Openen egymást követték a meglepetések – végül Mensur Suljovic személyében osztrák végső győztest avattak, miközben nyugati szomszédunk hétvégi nemzetközi viadalán a magyarok taroltak.

darts Simon Whitlock Mensur Suljovic

Darts PL: Cross rangadót nyert, MvG és Anderson is hengerelt

2018-04-12 20:24:51

Megemlékezéssel kezdődött, majd többnyire sima mérkőzésekkel folytatódott az „Ítélet éjszakája” után immár nyolcfősre fogyatkozott darts Premier League sheffieldi fordulója. Daryl Gurney, Gary Anderson és Michael van Gerwen is könnyedén nyert, Rob Cross nagy csatában verte meg Michael Smitht, a duplázók csatáján pedig Peter Wright örülhetett.

darts Premier League darts Simon Whitlock Rob Cross Raymond van Barneveld Peter Wright

Darts PL: meglepetésnek indult, az is lett Van Gerwenék rangadója

2018-03-22 22:56:50

A darts Premier League glasgow-i állomásán az éllovas Michael van Gerwen remek játékkal legyőzte a második helyen álló Michael Smitht. A hazaiak nagy kedvence, Gary Anderson úgy nyert Simon Whitlockkal szemben, hogy az ausztrál jobb körátlagot dobott.

darts Premier League darts Simon Whitlock Michael van Gerwen Michael Smith Gary Anderson

Darts PL: nagyon megverték a világbajnokot; MvG rangadót bukott

2018-02-08 22:41:43

A darts Premier League második állomásán Simon Whitlock nagy meglepetésre 7–1-re megverte a világbajnok Rob Crosst, Peter Wright pedig szenzációs meccsen 7–5-re a világelső Michael van Gerwent, Gary Anderson a hazai Gerwyn Price ellen javított, míg Raymond van Barneveld Mensur Suljovic ellen szerezte meg az első győzelmét.

darts Premier League darts Simon Whitlock Rob Cross Peter Wright Michael van Gerwen

Darts: megvan a 2018-as Premier League mezőnye!

2018-01-02 00:19:57

A Rob Cross győzelmével zárult világbajnoki döntő után a PDC nyilvánosságra hozta a 2018-as darts Premier League mezőnyét!

darts Premier League darts Simon Whitlock Rob Cross Raymond van Barneveld Phil Taylor

Darts-vb: szenzációs meccs, kiesett Peter Wright!

2017-12-27 18:02:30

A 2010-es döntős Simon Whitlock és a 15. kiemelt Alan Norris után a világranglistán második Peter Wright is kiesett a londoni darts-vb második fordulójában, az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld és a világelső Michael van Gerwen viszont már a legjobb nyolc között jár.

darts-vb darts Simon Whitlock Raymond van Barneveld Peter Wright Alan Norris

Darts-vb: Pipe majdnem kiesett, de készülhet Taylor ellen

2017-12-20 23:33:03

Az eddig látottak alapján meglepetés született szerda este a dartsvilágbajnokság első fordulójában, hiszen mindhárom kiemelt versenyző, Michael Smith, Simon Whitlock és Justin Pipe is legyőzte az ellenfelét, így továbbjutott.

darts-vb darts Simon Whitlock Michael Smith Justin Pipe