Találatok a Sahtyor Szoligorszk címkére

Találatok száma: 6

Jégkorong: a Junoszty Minszk Európa egyetlen döntőző bajnoka

2020-04-04 15:18:57

A fehérorosz Junoszty Minszk lett Európa egyetlen olyan jégkorongcsapata, amely a döntőben, játékkal vívta ki a bajnoki címet.    

Sahtyor Szoligorszk Junoszty Minszk Fehéroroszország

Eurofutball: a kupát is elvitte az egyik lehetséges Fradi-ellenfél

2019-05-26 18:32:43

A Dudelange – a Ferencváros egyik lehetséges BL-ellenfele – a bajnoki cím után vasárnap a kupát is elhódította, azaz két év után újra mindkét fronton uralja a luxemburgi labdarúgást. Az andorrai Engordany bajnokveréssel aratta első kupadiadalát, a Sahtyor Szoligorszk harmadszor hódította el a Fehérorosz Kupát, míg az Europa FC sorozatban harmadszor lett kupagyőztes Gibraltárban.

eurofutball Sahtyor Szoligorszk Europa FC Engordany Dudelange

Felkészülés: kiütötte fehérorosz ellenfelét az Újpest

2019-01-19 17:42:05

Fölényes (6–2) győzelmet aratott az Újpest a második törökországi felkészülési mérkőzésén, és az MTK-nak is sikerült megnyernie egyik szombati barátságos találkozóját. A Paks gól nélküli döntetlent játszott orosz ellenfelével.

Újpest téli felkészülés labdarúgó NB I felkészülés Sahtyor Szoligorszk NB I felkészülés

Eurofutball: elképesztő fordítás után a mennyben az Új Szentek

2014-05-03 22:04:36

A walesi Llansantffraid-ym-Mechain és az angliai Oswestry település csapata, a The New Saints története harmadik duplázását könyvelhette el, miután parádés fordítás után megnyerte a Walesi Kupa szombati fináléját.

eurofutball The New Saints Sahtyor Szoligorszk Aberystwyth Town

Videó: elképesztően rossz bemutatkozás a lett kapustól

2014-03-31 11:02:17

A fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Sahtyor 2–0-ra nyert a BATE Boriszov ellen. A találkozó Germans Malins kapusnak valószínűleg sokáig emlékezetes marad, hiszen bemutatkozó meccsén két óriási hibája miatt kaptak ki. Íme!

videó Sahtyor Szoligorszk BATE Boriszov

Fehéroroszország: sorozatban nyolcadszor bajnok a BATE

2013-11-10 15:50:01

A BATE Boriszov sorozatban nyolcadszor nyerte meg a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a felsőházi rájátszás 8. fordulójában 3–1-re nyert a Torpedo Zsodzino otthonában, míg a második helyen álló Sahtyor Szoligorszk nem bírt a Dinamo Minszkkel.

fehérorosz foci fehérorosz bajnokság Sahtyor Szoligorszk BATE Boriszov