Találatok a Rosztov-Don címkére

Találatok száma: 146

Női kézi: a Győr és a Rosztov sem vállalta az indulást a Super Globe-on

2019-07-03 14:04:29

Augusztus elején a kínai Vuhsziban rendezik meg első alkalommal női kézilabdacsapatok számára is a Super Globe-ot. A tulajdonképpen nem hivatalos klubvilágbajnokságnak is felfogható eseményen Európából sem a Bajnokok Ligája-győztes Győri ETO, sem a második helyezett Rosztov-Don nem vállalta a részvételt, így a harmadik norvég Vipers Kristiansand ölébe hullott a lehetőség.

női kézilabda Vipers Kristiansand Super Globe Rosztov-Don Győri Audi ETO KC

Újabb idegtépő végjáték után ismét az ETO a BL-győztes

2019-05-12 17:30:44

A címvédő Győri Audi ETO KC 25–24-re győzött a Rosztov-Don ellen a Papp László Budapest Sportarénában a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, ezzel ötödször is megnyerte a sorozatot.

női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Győri Audi ETO KC női kézilabda női kézilabda BL

Női kézi BL: Nem tesz jót a sportágnak, ha egy csapat ennyire kiemelkedik – Martín

2019-05-12 10:18:46

Összejött a pikáns párosítás a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében: a Győri Audi ETO korábbi sikeredzője, Ambros Martín orosz csapata ellen szerezheti meg ötödik elsőségét (kezdés: 18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). A Rosztov-Don spanyol szakvezetője ugyanakkor reméli, elsőként nekik sikerül elkapni a címvédőt az idényben, ami szerinte már csak a sportág megítélése szempontjából is üdvözítő lenne. A győri keretben a megsérülő Jana Knedlíkovát Puhalák Szidónia váltottam míg orosz oldalon Anna Vjahireva a bokájával bajlódik.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Női kézi BL: A hit volt a döntőbe jutás kulcsa – Martín

2019-05-11 21:03:55

Az első félidő alapján sima is lehetett volna, a második játékrészben azonban alaposan meg kellett szenvednie a fináléba jutásért a Rosztov-Donnak, amely az elődöntő második mérkőzésén 27–25-re múlta felül a francia Metzet. Ambros Martín szerint együttese győzelmének kulcsa a hit volt, amelynek köszönhetően vasárnap korábbi csapatával, a Győri Audi ETO KC-val nézhet farkasszemet a szezon legfontosabb klubtrófeájáért.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Mayssa Pessoa

Ambros Martínékkal játssza a BL-döntőt a Győri ETO

2019-05-11 17:34:27

A Rosztov-Don 27–25-re nyert a Metz ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, így Ambros Martín orosz csapata lesz a címvédő Győri Audi ETO KC ellenfele a vasárnapi döntőben.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Metz kézilabda

Női kézi BL: Martín szerint egy kis csodára is szükségük lesz Budapesten

2019-05-08 17:09:16

Hat év alatt négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Győri ETO női kézilabdacsapatával, az idén viszont már az orosz Rosztov-Donnal jutott el a budapesti négyes döntőig. Ambros Martín csapatával már az elmúlt hétvégén Magyarországra érkezett, ám ennek inkább logisztikai okai voltak. Az 51 éves spanyol szakember szerint valami különlegesre, „egy kis csodára” is szükségük lesz a final fouron a nagy eredmény eléréséhez.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Ambros Martín

Női kézi BL: Martín, Lunde és a fél francia válogatott az ETO ellen

2019-05-08 14:22:13

Sorozatban harmadik győzelmére készül a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC, amely „hazai pályán” egyértelmű esélyese a szezonzáró final fournak. Ilyen sorozatot legutóbb a kilencvenes évek domináns csapata, a Hypo Niederösterreich tudott elérni, amely 1992 és 1995 között zsinórban négyszer ért a csúcsra. A győrieket a két final four-újonc, a Vipers Kristiansand és a Metz mellett a Rosztov-Don akadályozhatja meg a bravúrban, ugyanakkor utóbbiról nem felejthetjük el, hogy edzője – történetesen épp az ETO-val – a legutóbbi hat idényből négyszer hódította el a BL-trófeát. Ismerkedés az ellenfelekkel.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Rosztov-Don

Női kézi BL: már ma Magyarországra utazott a Rosztov-Don

2019-05-05 16:51:46

Már vasárnap Magyarországra utazott az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligája jövő szombaton és vasárnap Budapesten sorra kerülő négyes döntőjére készül.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Rosztov-Don Ambros Martín

Női kézi: korábbi siófoki irányítót igazolt a Rosztov-Don

2019-04-19 13:38:39

A 2015–2016-os szezonban Siófokon játszó Irina Nyikityina a nyártól a Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A 29 éves orosz válogatott irányító egy plusz egy éves szerződést írt alá.  

női kézilabda kézilabda átigazolás Rosztov-Don Irina Nyikityina

Női kézi: A győri szurkolóknak köszönhetően már nem hiányzik a pálya – Althaus

2019-04-17 02:45:33

Rendhagyó helyszínen, a Sport Tv stúdiójában került sor a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének sorsolására. A címvédő Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansanddal mérkőzik meg, amelyet kétszer már legyőzött az idényben, de a másik elődöntő két résztvevője, a Metz és a Rosztov-Don is ismerős lehet egymásnak. A sorsolás után a sorozat nagykövetével, a tavaly még a Győrrel BL-győztes Anja Althausszal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Rosztov-Don

Női kézi BL: megvan a final four menetrendje, az ETO kezd

2019-04-17 09:48:40

Véglegessé vált a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének menetrendje. Az első elődöntőt szombaton 15.15-től a címvédő Győri Audi ETO KC vívja a Vipers Kristiansanddal, majd 18 órától a másik ágon a Metz csap össze a Rosztov-Donnal.

női kézilabda BL női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Rosztov-Don Metz

Női kézi BL: Idén a döntőre sem fogunk elfáradni – Amorim

2019-04-17 01:50:40

Rendhagyó helyszínen, a Sport Tv stúdiójában került sor a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének sorsolására. A címvédő Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansanddal mérkőzik meg, amelyet kétszer már legyőzött az idényben, de a másik elődöntő két résztvevője, a Metz és a Rosztov-Don is ismerős lehet egymásnak. A sorsolás után az elődöntőben egymás elleni játszó korábbi csapattársakkal, Eduarda Amorimmal és Katrine Lundéval beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Rosztov-Don

Női kézi BL: elkerülte egymást a Rosztov-Don és a Győr

2019-04-16 15:58:39

Rendhagyó helyszínen, a Sport Tv stúdiójában került sor a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének sorsolására. A címvédő Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansanddal mérkőzik meg, amelyet kétszer már legyőzött az idényben, de a másik elődöntő két résztvevője, a Metz és a Rosztov-Don is ismerős lehet egymásnak.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Rosztov-Don Metz

Női kézi: súlyos sérülést szenvedett a Rosztov beállója

2019-04-14 10:30:41

Hosszú időre elveszítette a Rosztov-Don női kézilabdacsapata Majja Petrovát, aki az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján sérült meg.

női kézilabda női kézi BL Rosztov-Don Majja Petrova

Idén is álom maradt a Fradinak a négyes döntő

2019-04-13 14:34:35

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 33–22-re kikapott a Rosztov-Don otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így az orosz csapat összesítésben 14 góllal volt jobb, és készülhet a budapesti négyes döntőre.

női kézilabda női kézi BL Rosztov-Don FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda BL

Női kézi BL: Nem azért megyünk, amiért a marha a vágóhídra – Elek Gábor

2019-04-11 15:02:32

Háromgólos hátrányt kellene ledolgoznia az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának az oroszországi visszavágón a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az elutazás előtt Elek Gábor vezetőedző arról beszélt, hogy csak sokkal pontosabb támadójátékkal lehet esélyük a Rosztov-Don ellen.

női kézilabda női kézi BL Rosztov-Don FTC-Rail Cargo Hungaria Elek Gábor

Női kézi: Hiányzik Győr, a játékosaim, a szurkolóim... – Martín

2019-04-07 20:33:00

Ambros Martín először jött Magyarországra, amióta az elmúlt idény végén, négy Bajnokok Ligája-győzelem után távozott a Győri Audi ETO KC-tól. A Rosztov-Don vezetőedzőjeként az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni, 29–26-ra megnyert női kézilabda BL-negyeddöntő első mérkőzése után nyilatkozott az NSO TV-nek. Amikor szóba került, hogy hiányzik-e neki a Győr, ki kellett javítania magát, hogy ne jelen időben beszéljen a csapatról, a szurkolókról. 

női kézilabda Bajnokok Ligája Rosztov-Don Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria Ambros Martín