Találatok a Ronda Rousey címkére

Találatok száma: 27

Videó: Ronda Rouseyn viccelődött, eltörte négy bordáját

2020-03-25 11:46:08

Ronda Rousey nevét ma már szinte mindenki ismeri, és pontosan tudjuk, nem érdemes szórakozni a korábbi ketrecharcossal. Nem mindig volt ez így azonban…

videó ketrecharc archívum UFC Ronda Rousey MMA

Nagyon furcsára sikeredett Ronda Rousey bemutatkozása pankrátorként

2018-02-27 19:11:47

Mint arról korábban beszámoltunk, csaknem egy év szünet után újra Ronda Rousey került a címlapokra. Igaz, nem ketrecharcosként, hanem pankrátorként, az amerikai harcos ugyanis a WWE-vel írt alá szerződést. És most be is mutatkozott…

videó pankráció WWE Triple H Ronda Rousey

MMA: váratlan visszatérés, sportágat váltott Ronda Rousey

2018-01-29 12:56:27

Csaknem egy éve nem nagyon lehetett hallani Ronda Rouseyról. A UFC-ben a csúcsra érő, majd onnan letaszított amerikai harcos most visszatért. Igaz, nem ott, ahol vártuk volna…

pankráció kép ketrecharc fotó WWE UFC

UFC: történelmi bunyóban verték meg Ronda Rousey legyőzőjét

2017-02-12 08:01:05

Az amerikai Holly Holm egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a holland Germaine de Randamie ellen az UFC 208 nevű gálán.

ketrecharc UFC Ronda Rousey Holly Holm Germaine de Randamie

Kép: Ronda Rouseyt először fotózták le az újabb veresége óta

2017-01-11 11:06:47

Mint arról beszámoltunk, 2016 decemberének végén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt kikapott Amanda Nunestől. A ketrecharcost először fotózták le a megsemmisítő veresége óta. Rouseyról a lesifotósok a képeket a Venice Beach-i házánál készítették, amelyet a minap graffitikkel rongáltak meg.

kép ketrecharc fotó UFC Ronda Rousey MMA

Szelepcsajok 2016, idén rájuk kattantak leginkább olvasóink!

2016-12-14 20:42:14

Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt, a 2015-ös pedig itt), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, -fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

szelepcsaj ez volt 2016 Szucsánszki Zita Suzy Cortez Sebestyén Dalma Ronda Rousey

UFC: nem fogta vissza magát, ezzel a képpel „végezte ki” Rouseyt

2016-12-31 09:12:23

Mint arról beszámoltunk, a UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt vereséget szenvedett Amanda Nunestől. Ráadásul a győztes nem elég, hogy esélyt sem adott Rouseynak a ringben, utána még a közösségi oldalán is odaszúrt ellenfelének az alábbi képpel.

kép ketrecharc fotó UFC Twitter Ronda Rousey

MMA: most már tényleg vége? 48 mp-ig tartott Rousey visszatérése – videó

2016-12-31 07:54:47

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszögalakú ketrecben rendező UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey csapott össze a harmatsúlyú világbajnoki övért a címvédő brazil Amanda Nunesszel. Rousey számára finoman szólva sem alakult valami fényesen az összecsapás, már 48 másodperc után le kellett állítani – technikai KO-val az ellenfelét hirdették ki győztesnek.

videó ketrecharc UFC Ronda Rousey MMA Amanda Nunes

MMA: ez nem PS! Ronda Rousey teste sokkolóan átváltozott - kép

2016-03-13 11:24:44

Kemény hónapokat élt át Ronda Rousey, korábbi MMA-bajnok, aki még novemberben szenvedett emlékezetes vereséget Holly Holmtól a UFC harmatsúlyú övéért vívott címmeccsen.

Ronda Rousey MMA

Kép: az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak

2016-03-09 10:26:08

Ronda Rousey nem éppen kellemes üzenetet osztott meg Instagram-oldalán a március 8-i nemzetközi nőnap alkalmából. Az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak.

nőnap Ronda Rousey MMA

MMA: Az öngyilkosságot fontolgattam – Ronda Rousey

2016-02-17 21:28:12

Ronda Rousey, a UFC korábbi harmatsúlyú világbajnok MMA-harcosa elismerte, a Holly Holm ellen elveszített mérkőzése után – amely első veresége volt – komolyan foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, de mostanra túl van a mélyponton, és revánsra készül.

öngyilkosság Ronda Rousey MMA Holly Holm

Irina félmeztelenül, sportolók és egy magyar lány – az év legjobban várt képei!

2016-02-15 11:40:42

Az év legjobban várt képei – az amerikaiak csak így jellemzik a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadását. A „Swimsuit Edition” 2016-os kiadása, amelyben a világ legszebb modelljei és sportolói kapnak helyet, most megjelent, benne Irina Sejkkel, Lindsey Vonn-nal, Ronda Rouseyval és egy magyar lánnyal, Palvin Barbarával!

kép fotó Sports Illustrated Ronda Rousey Palvin Barbara Lindsey Vonn

MMA: Ronda Rouseyt ismét ruha nélkül fotózták – képek

2016-01-31 13:13:33

Nagy várakozás előzi meg Ronda Rousey 2016-os szereplését (visszatérését) a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásában. Az MMA óriási rajongásnak örvendő királynője pár hete már részt vett egy fotózáson, de akkor fürdőruha helyett csak testfestéket viselt. A fotózásról kiszivárgott képeknek akkora volt a visszhangja, hogy a szerkesztők elcsábították Ronda Rouseyt egy újabb egzotikus helyszínre, ahol szintén ő és a testfesték volt a két főszereplő. A paparazzik természetesen innen sem hiányozhattak, de a Sports Illustrated jóvoltából is láthatunk ízelítő képeket.

Sports Illustrated Ronda Rousey MMA

Kiszivárgott! Az MMA-s szépség meztelenül pózolt – képek

2016-01-08 11:27:27

Mint arról beszámoltunk, javában készül a Sports Illustrated aktuális fürdőruhás magazinja, sőt, már egy kép is kiszivárgott, amelyen az MMA bukott királynője, Ronda Rousey szerepel. Sokáig nem sikerült titkolózni a fotózást követően, most újabb képek láttak közösségi oldalakat, az amerikai szépség pedig továbbra is csak testfestést visel…

kép fotó UFC Sports Illustrated SI Ronda Rousey

Nem így tervezték – megmutatták Ronda Rousey meztelen hátsóját

2016-01-06 12:32:02

Javában készül a Sports Illustrated aktuális fürdőruhás magazinja. A kiadványon dolgozó fotósok, szerkesztők előszeretettel osztanak meg képeket a munkálatokról, de arcok nélkül. M.J. Day, a Sports Illustrated munkatársa is így tett az Instagramon, de az árulkodó tetoválások miatt pillanatokon belül kiderült, hogy az MMA királynője, Ronda Rousey van azon a képen, amelyen egy testfestett hölgy hátsója látható.

Sports Illustrated Ronda Rousey MMA

MMA: Rousey akkora K. O.-t kapott, fél évig almát sem ehet

2015-12-08 14:46:18

Először nyilatkozott Ronda Rousey amerikai MMA-harcos, a UFC korábbi harmatsúly világbajnoka azóta, hogy elveszítette veretlenségét Holly Holm ellen még novemberben.

UFC Ronda Rousey MMA Holly Holm

MMA: miért sárga és lila a brutálisan kiütött Ronda Rousey talpa?

2015-11-23 16:10:07

Érdekes diskurzus alakult ki a Reddit közösségi oldalon a bő egy héttel ezelőtt, karrierje során először legyőzött és brutálisan kiütött Ronda Rousey talpáról.

Ronda Rousey MMA

MMA: „A királynő halott” – brutális K.O., Ronda Rousey összecsuklott – videó

2015-11-15 09:19:46

Ezt senki sem várta. Ronda Rousey, napjaink egyik legjobb női MMA-harcosa meglepő vereséget szenvedett a Holly Holm elleni meccsén az UFC világbajnoki címéért.

videó Ronda Rousey MMA Holly Holm

MMA: ennyire „rémítő” a veretlen szépség? – KÉP

2015-10-24 09:42:02

Az UFC (Ultimate Fighting Championship) legismertebb, eddig veretlen női bajnoka ihletett meg egy kislányt, aki elhatározta, hogy nem a klasszikus rémítő jelmezek közül választ, hanem Ronda Rouseynak öltözik Halloween estéjén. Júliusban az elképesztő népszerűségnek örvendő MMA-s szépség elnyerte az Év harcosa díjat, többek között Floyd Mayweathert megelőzve. Bár a kislánynak még biztosan nincsen akkora ütése, mint Rouseynak, a jellegzetes hajviselet és a harcos póz minket meggyőzött, vitathatatlanul ő a képzeletbeli jelmezverseny bajnoka.

Ronda Rousey MMA Halloween

Boksz: Mayweather keményen visszaszólt az MMA-s szépségnek

2015-08-07 15:06:05

Bár sokan már a ringben is szívesen látnák őket együtt, továbbra is csak szóban zajlik a boksz Floyd Mayweather és Ronda Rousey között.

boksz UFC Ronda Rousey MMA Floyd Mayweather