Találatok a Romeo Beckham címkére

Találatok száma: 9

Kép: sztárvendég – fia meccsén tűnt fel David Beckham

2020-02-14 09:37:25

Vélhetően sokan nem hittek a szemüknek a Clevedon Town FC-nél, amikor szerda este David Beckham bukkant fel az amatőr klubnál.

kép fotó Romeo Beckham David Beckham Clevedon Town

Kép: Beckham nem túl boldog attól, milyen mezt visel a fia

2018-09-02 12:31:54

David Beckham Romeo James nevű fia szombaton lett 16 éves. A korábbi MU-sztár ez alkalomból több képet is megosztott a közösségi oldalain, egy azonban még ezek közül is kitűnik.

Romeo Beckham Manchester United David Beckham Arsenal

A „kegyetlen” apa – Beckham játékvezetőként is megríkatta fiát

2013-12-14 13:11:27

David Beckham egy mintaapa, a sajtó felé legalábbis mindig ezt az arcát mutatja az idén nyáron visszavonult középpályás. Persze százévente egyszer még Becksnek is lehet egy rossz napja.

játékvezetés angol foci Romeo Beckham David Beckham

Ha egy üzlet beindul: az Arsenal Beckhamet igazolt

2013-09-12 14:33:30

A Premier League-ben szereplő Arsenal együttese az átigazolási szezon bezártával is folytatja az erősítést: a londoni klub leigazolta Beckhamet, no nem a tavasszal visszavonult Davidet, hanem tízéves fiát, Romeo James Beckhamet.

Romeo Beckham David Beckham Arsenal

Beckham srácai bezzeg nem félnek Zlatantól - videó

2013-04-20 12:09:51

David Beckham három fiacskája a Paris Saint-Germain edzőpályáján focizgatott a csapat sztárjaival. Te rácsúsznál Ibrára?

Zlatan Ibrahimovic Romeo Beckham PSG David Beckham Brooklyn Beckham

Beckham és a srácok a parkban rúgják a bőrt - képek, videó

2013-02-18 19:11:49

David Beckham még nem lépett pályára a PSG színeiben, viszont így bőven jut rá ideje, hogy példás apukája legyen négy gyerekének. Már Harper Seven is barátkozik a labdával.

Romeo Beckham Harper Seven Beckham David Beckham Cruz Beckham Brooklyn Beckham

Beckham fia tízéves, de máris divatmodell a Burberrynél – képek, videó

2012-12-18 11:18:10

Vajon kinek jutott eszébe, hogy Beckhamék Romeo nevű fia modell legyen a híres Burberry cégnél? Elképzelésünk sincs róla... A divattervező anyuka és a futballista apuka gyermeke kiválóan teljesített a profi fotózáson. Cristopher Bailey kreatív igazgató szerint a srác nagyon ügyes volt.

labdarúgás divat Romeo Beckham David Beckham Burberry

A Real helyett a Barca a menő Beckhaméknél - fotó!

2011-07-25 18:34:06

Hiába játszott valaki éveken át a Real Madridban, és hiába tudható, hogy elkötelezett híve a királyi csapatnak, mégsem tudja megakadályozni, hogy a Barcelona átvegye az uralmat a családjában. A minap a malibui strandon ugyanis lefényképezték David és Victoria Beckham középső fiát Romeót, aki nem átallott a Barca vadonatúj hazai szerelésében flangálni a homokban. Ezt nevezzük mi stílusos lázadásnak!

foci Romeo Beckham Real Madrid David Beckham Beckham család Barcelona

Romeo Beckham: apámra ütök!

2011-01-06 18:25:55

Azt már megszokhattuk, hogy a jelenleg a Los Angeles Galaxyt erősítő angol klasszisról, David Beckhamről napi rendszerességgel jelennek meg cikkek a különböző internetes portálokon. Most azonban mégsem a parádés szabadrúgásairól és keresztlabdáiról elhíresült David került a figyelem középpontjába, hanem a fia, Romeo. Aki bár még csak alig múlt nyolcéves, de máris divatdiktátorként tekintenek rá!

Romeo Beckham David Beckham divat