Találatok a Romarinho címkére

Találatok száma: 4

Klub-vb: Romarinho bombája döntött az első mérkőzésen

2017-12-06 19:58:33

A házigazda al-Dzsazira sikerével kezdődött meg a 14. labdarúgó klubvilágbajnokság, az Auckland City legyőzése után az elődöntőért szállhat majd harcba az arab emírségekbeli együttes.

klub-vb al-Dzsazira Romarinho Auckland City

„A korrupció fővárosa” - itt dolgozik manapság Romário

2014-07-05 21:36:35

Brazíliavárost, az ország fővárosát, egyben politikai központját rengeteg brazil szívből gyűlöli. Innen ostorozza a korrupciót Romário is, a nép kedvenc tizenegyese.

politika Romário Romarinho Marosi Gergely Brazíliaváros

Videó: Romarinho fantasztikus köténnyel alázott

2014-01-20 22:21:48

Ronaldinhót idéző köténnyel fűzte át magát Romarinho, a brazil Corinthians játékosa a Portuguesa elleni bajnokin. Ráadásul a vendégek a meccset is megnyerték, többek között Romarinho góljának köszönhetően.

videó Romarinho Corinthians

Videó: óriási szimulálás - csak az egyik brazilnak jött be

2013-10-08 09:11:29

Két érdekes esetet nézett vissza az egyik brazil sportcsatorna a labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójából. A Botafogo–Gremio találkozón (0–1) a vendégek csatárát, Klébert kiállította a játékvezető, miután úgy látta, hogy szándékosan talpalta le a hazaiak védőjét, Dóriát. Utóbbi egy ideig nagy fájdalmak között feküdt a gyepen, majd mintha mi sem történt volna, könnyedén felállt. A Corinthians csatára, Romarinho viszont már nem járt sikerrel. Az Atlético Mineiro elleni meccsen (0–0) betört a tizenhatoson belülre, majd miután kötényt adott ellenfelének, feldobta magát, azonban az „ottani" játékvezető nem ítélt büntetőt.

videó brazil labdarúgás brazil bajnokság Romarinho Gremio Dória