Találatok a Romano Fenati címkére

Találatok száma: 9

Motorsport: jövőre visszatér a riválisát befékező olasz versenyző

2018-11-19 11:46:02

A technikai sportágak világában az idei év egyik kirívóan sportszerűtlen jelenetét összehozó Romano Fenati jövőre a Moto3-ban kap motort – ráadásul volt csapatánál indulhat az olasz, amely két hónapja még azt közölte, amikor kirúgta Fenatit, hogy „megbocsáthatatlan” a pilóta tette.

Romano Fenati Moto3

Fenati nem gyilkos, mindenki érdemel egy második esélyt. Vagy nem?

2018-09-21 17:29:12

Csaknem két hetünk volt megemészteni a misanói Moto2-es futamon történteket, amikor Romano Fenati elvesztette a fejét a Stefano Manzi ellen vívott csatában a pontszerző helyek egyikéért. A kedélyek mégsem csillapodnak, miközben Carmelo Ezpeleta a visszatérésben segítene az olasznak, addig az olasz szövetség után a FIM is bevonta idei versenyengedélyét.

Romano Fenati Moto2

Motorsport: visszavonul a rivális gépét verseny közben lefékező pilóta

2018-09-11 11:06:37

Visszavonul a versenyzéstől az olasz Romano Fenati, aki vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján 200 km/órás sebességnél meghúzta egyik riválisa fékkarját.

motorsport Romano Fenati Moto2

Moto2: kirúgták az életveszélyes sportszerűtlenséget elkövető motorost

2018-09-10 13:04:20

Kirúgták csapatától a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i nagydíján életveszélyes sportszerűtlenséget elkövető Romano Fenatit. Korábban már bejelentették a motoros jövő évi csapatát, de az MV Agusta első embere közösségi oldalán jelezte: azon lesz, hogy minden létező módon megakadályozza a szerződtetését. Nem sokkal később hivatalos közlemény is született, amelyben megerősítik, megszüntették a jövő évre szóló megállapodását.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati Moto2 motorsport

Moto2: hihetetlen képsorok – örökös eltiltás lenne a méltó büntetés?

2018-09-09 21:41:13

Nézzük először is a tényeket! A Moto2-es futam második felében járunk, amikor Romano Fenati és Stefano Manzi pontszerző helyekért küzdenek egymással egy kilenc fős boly elején. Lehetetlen felidézni minden egyes momentumot, hiszen értelemszerűen nem őket mutatták a kamerák, de az biztos, hogy tíz körrel a leintés előtt Manzi a 14-es kanyarban nagyon elmérte a távot, amikor meg akarta előzni honfitársát, emiatt összeütköztek, és mindketten elhagyták a pályát.

Stefano Manzi Romano Fenati Moto2

Moto2: Fenatit életveszélyes sportszerűtlenség miatt kizárták – videó

2018-09-09 14:27:52

Akár tragédiával is végződhetett volna Romano Fenati ámokfutása a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A Moto2-es futamban az olasz versenyző egyszerűen átnyúlt Stefano Manzi járművéhez, és megpróbálta behúzni a féket – a versenybíróság őrült tette miatt azonnal kizárta a viadalról.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati Moto2

Moto2, Moto3: német és olasz rajtelsőség Katarban

2016-03-19 18:33:29

A VR46 Akadémia egyik legnagyobb reménysége, Romano Fenati szerezte meg az év első rajtelsőségét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának időmérő edzésén a Moto3-as géposztályban. Az olasz mindössze 47 ezredmásodperccel előzte meg a belga Livio Loi-t, aki az első két szabadedzésen az élen végzett. Az első sort a dél-afrikai Brad Binder teszi teljessé.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Katari Nagydíj

MotoGP: a vb-éllovas spanyol 22 éves rekordot állított be

2014-05-04 16:31:42

Akárcsak a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának első három futamát, a Spanyol Nagydíjat is Marc Márquez nyerte meg, és Mick Doohan 1992-es teljesítménye óta az első versenyző, aki négy győzelemmel kezdi az évadot. A dobogó második fokára Valentino Rossi, a harmadikra Dani Pedrosa állhatott fel. A vb-éllovas Márquez – aki pályafutása 100. versenyén van túl – előnye az összetettben már 28 pont honfitársa előtt.

Valentino Rossi Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Mika Kallio

MotoGP: tripla - Márquezt ezúttal sem lehetett megverni

2014-04-27 22:01:57

A gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának Argentin Nagydíja is Marc Márquez sikerével zárult. A Honda spanyol versenyzője mögött honfi- és márkatársa, Dani Pedrosa végzett, míg a dobogó harmadik fokára Jorge Lorenzo állhatott fel.

Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Jorge Lorenzo