Találatok a Red Bull Salzburg címkére

Találatok száma: 497

Felkészülés: Szoboszlai csapata kitömte a Nice-t

2020-08-08 18:55:42

Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg 4–1-re legyőzte a francia élvonalbeli Nice-t a két labdarúgócsapat ausztriai felkészülési mérkőzésén szombat délután.

légiósok Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Nice

Légiósok: „Szoboszlai szakmailag és emberileg is sokat fejlődött”

2020-08-07 07:13:16

A Red Bull Salzburg sportigazgatója csak dicsérni tudja Szoboszlai Dominikot, sőt a sportvezető abban is bízik, hogy a nagy érdeklődés ellenére megtartják a középpályást.

légiósok Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Christoph Freund

Gulácsié a legtöbb perc, Eppelé a legtöbb gól, Szoboszlaié a legtöbb gólpassz

2020-08-05 10:44:49

A Nemzeti Sport Online a (lassan) hátunk mögött hagyott futballidényben is kiemelten követte a külföldön futballozó magyar játékosok mérkőzéseit, eredményeit. Most különböző táblázatok segítségével összegezzük több mint ötven légiósunk teljesítményét. Az talán nem meglepő, hogy Szoboszlai Dominik több mutatóban is kiemelkedő éven van túl, ám Eppel Mártonnak, Kecskés Ákosnak, Vida Kristophernek, no meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére készülő Gulácsi Péternek sincs oka a panaszra. Az már inkább meghökkentő lehet, hogy a pályára is lépő magyar kapus lassan olyan ritka lesz külföldön, mint a fehér holló, ugyanakkor a támadók közül egyre többen kapnak bizonyítási lehetőséget.

magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás légiósok Willi Orbán Szoboszlai Dominik Szalai Ádám

Légiósok: Szoboszlai gyönyörű góllal, csapata iksszel kezdett

2020-08-03 17:34:14

Szoboszlai Dominik újabb gyönyörű gólt szerzett a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatában: a magyar középpályás már klubja első felkészülési mérkőzésének 18. percében betalált a szlovén első osztályú NK Bravo elleni találkozón. Edzője fél óra után lecserélte, a meccs végül döntetlennel ért véget.

légiósok Szoboszlai Dominik Salzburg Red Bull Salzburg

Légiósok: megszólalt a sportigazgató, megtartanák Szoboszlait

2020-08-02 18:09:59

Elkezdte a felkészülést a Red Bull Salzburg, amelynél továbbra is az a legnagyobb kérdés magyar szempontból, hogy Szoboszlai Dominik hol kezdi meg az új idényt. A magyar játékos iránt több európai csapat is érdeklődik, azonban az osztrákok sportigazgatója, Christoph Freund elmondása alapján közel sem biztos, hogy Szoboszlai távozik a nyáron.

légiósok Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Christoph Freund

Légiósok: karrier, család, pénz, jövő – Szoboszlai válaszolt

2020-07-31 15:47:15

Szoboszlai Dominik, a Salzburg támadó középpályása a Csisztu Sport Cast vendége volt, a beszélgetésben pedig számos témát érintettek a karriertől a családon és pénzen át a magyar válogatott játékos jövőjéig.

Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Csisztu Zsuzsa

Szoboszlai: Már akkor döntök, amikor még nincs is nálam a labda

2020-07-30 12:31:48

Szoboszlai Dominikkal hosszabb, exkluzív interjút közölt a tekintélyes France Football, melynek fő témáját ezúttal nem a salzburgi középpályás jövője jelenti, sokkal inkább a futballfelfogásáról ad képet.

légiósok Szoboszlai Zolt Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Főnix Gold FC Főnix Gold

Légiósok: az Atléticót is „bedobták” Szoboszlai kérői közé

2020-07-28 12:06:32

Miután Szoboszlai Dominik szerződtetése az AC Milannál már háttérbe szorult, a nemzetközi sajtóban újra megkezdődtek a találgatások a jövőjét illetően, újabban olasz forrásra hivatkozva osztrák oldalak írnak arról, hogy az Atlético Madrid is érdeklődik a Red Bull Salzburg magyar középpályása iránt.

magyar átigazolás Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Esterházy Mátyás Atlético Madrid AC Milan

Arsenal: a szurkolók Szoboszlairól győzködik a klubot

2020-07-25 14:11:33

Szoboszlai Dominik milánói szerződése a jelek szerint meghiúsult, így egyelőre nem tudni, hol folytatja karrierjét a Red Bull Salzburg magyar középpályása. Az Arsenal szurkolóiban viszont felcsillant a remény…

nemzetközi átigazolás légiósok angol labdarúgás Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Premier League

Légiósok: Kihozom az emberekből a maximumot, Szoboszlaiból is – Tusup

2020-07-25 13:26:38

Péntektől vasárnapig zajlik a Négy Nemzet-úszóverseny, amelyen jelen van Szilágyi Liliána amerikai edzője, Shane Tusup is. Nem titok, hogy a tréner más sportágban is próbálkozik, hiszen a Red Bull Salzburg középpályásával, Szoboszlai Dominikkel is együtt dolgozik. A közös munkáról beszélt az NSO Tv kamerája előtt, ahogy szóba kerültek a jövőbeli tervei és Bogdán Ádám is.

úszás videó légiósok Szoboszlai Dominik Shane Tusup Red Bull Salzburg

Válogatott: Ki kell jutnunk az Európa-bajnokságra – Szoboszlai

2020-07-23 14:02:23

A magyar labdarúgó-válogatott közel áll ahhoz, hogy kijusson a jövő évre halasztott Európa-bajnokságra és nem esélytelen a részvétel kiharcolására az osztrák bajnokság legértékesebb játékosának választott Szoboszlai Dominik szerint, aki nem szeretné, ha nélküle rendeznék meg a kontinensviadalt.

válogatott magyar válogatott Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg

Légiósok: a Transfermarktnál már Szoboszlai a legértékesebb magyar

2020-07-22 18:37:16

Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményének és értéknövekedésének köszönhetően a Transfermarkt adatbázisában már Szoboszlai Dominik a legértékesebb magyar labdarúgó, sőt a teljes osztrák Bundesliga legértékesebb játékosa is: a Red Bull Salzburg tizenkilenc éves középpályását a német szakportál április elején még „csak” 13.5 millió euróra becsülte, most már azonban 25 millióra (8.7 milliárd forint), ami megegyezik a salzburgi kivásárlási árával. A magyar játékosok listáján Willi Orbán (RB Leipzig, 16 millió euró) áll a második, Gulácsi Péter (RB Leipzig, 9.5) a harmadik helyen.

magyar válogatott légiósok Willi Orbán Transfermarkt Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg

Légiósok: Jelen állás szerint Salzburgban kezdem a felkészülést – Szoboszlai

2020-07-16 08:47:18

Jövő hét után Salzburgba várják a felkészülés rajtjára az előző idényben erőnlétileg és mentálisan egyaránt szintet lépő Szoboszlai Dominikot, akinek esetleges milánói átigazolása még hetekig témát szolgáltathat.

magyar átigazolás légiósok Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Milan Esterházy Mátyás

Légiósok: Most már biztosan jobban bírnám a Liverpool ellen – Szoboszlai

2020-07-15 15:14:40

A Liverpool ellen úgy elfáradt a Bajnokok Ligájában, mint korábban soha, de most már biztosan jobban bírná. Szoboszlai Dominik emlékezetes évadot tudhat maga mögött, amit most fel is elevenít az NSO Tv kamerája előtt, kezdve a válogatott debütálással Szlovákia ellen, az első gólon át (szintén Szlovákia ellen), a Bajnokok Ligáján keresztül egészen a leállás utáni bombaformáig. Természetesen a végén kicsit a 19 éves tehetség jövője is szóba kerül.

videó légiósok Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg NSO Tv

A klub, amit még a Bayernnél is jobban gyűlölnek Németországban: RB Leipzig

2020-07-15 10:15:23

Hogy lett a bő tíz évvel ezelőtt még nem is létező csapat a Bundesliga egyik legjobbja? S miért frusztrálja ez mindennél jobban a riválisokat? A RasenBallsport Leipzig 11 éves történetét tucatnyi módon lehetne értelmezni. Igazi sikersztori? A szabályokat kijátszó szürke zónás klub? A koncepció és a kompetencia diadala? A tradíciók meggyalázása? Ami viszont tény: 11 év alatt a német ötödosztálytól a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatáig jutott, miközben Német Kupa-döntőt játszott és bajnoki ezüstérmet is ünnepelhetett. Hogyan?

Hirdetés