Találatok a program címkére

Találatok száma: 1334

Szerdai sportműsor: Magyar Kupa-döntő; ETO–FTC távcsata az aranyért

2018-05-21 16:15:58

A labdarúgó Magyar Kupa fináléjában Puskás Akadémia–Újpest összecsapást rendeznek, míg Franciaországban az élvonalbeli tagság a tét. Véget ér a női kézilabda NB I 2017–2018-as kiírása, a Győrnek és a Ferencvárosnak gólfesztivált kell rendeznie a bajnoki címért. A negyedik találkozó jön a férfi vízilabda ob I-ben, pályán a magyar női és a férfi röplabda-válogatott. Újabb szakaszt tud le a Giro d'Italia mezőnye. Íme, a szerdai sportműsor!

tv-műsor szerdai sportműsor sportműsor program napi sportműsor napi program

Keddi sportműsor: megy tovább a Giro és a Roland Garros selejtezője is

2018-05-21 16:17:28

Folytatódik a férfi kosárlabda NB I rájátszása, tovább halad a Giro d'Italia mezőnye, újabb selejtezőmérkőzéseket játszanak a Roland Garroson. Íme, a keddi sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor

Vasárnapi sportműsor (05.27.)

2018-05-21 15:22:03

Utolsó előtti fordulóját rendezik a labdarúgó NB I-nek: a Videoton a Honvéd ellen biztosíthatja be a bajnoki címét, a Ferencváros a Diósgyőr elleni győzelemmel tartaná életben bajnoki reményeit. Döntőznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Formula–1 pilótái Monte-Carlo utcáin versenyeznek, véget ér a Giro d'Italia idei kiírása. A selejtezők után a „nagyok” is megkezdik a versenyt a Roland Garroson. Íme, a vasárnapi műsor!

vasárnapi sportműsor tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor (05.26.)

2018-05-21 15:23:22

A Real Madrid és a Liverpool Kijevben csap össze egymással a Bajnokok Ligája döntőjében. Az élvonalbeli tagságért harcolnak Angliában, valamit Olaszországban. Megkezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourja. A Formula–1 pilótái Monte-Carlo utcáin köröznek. Végéhez közeledik a Giro d'Italia kerékpárverseny mezőnye. Íme, a szombati sportműsor!

tv-műsor szombati sportműsor sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor (05.25.)

2018-05-21 15:25:27

Az élvonalba már biztosan feljutó csapatok találkoznak a labdarúgó NB II-ben. Folytatódik a Giro d'Italia kerékpárverseny és a Roland Garros selejtezője. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor sportműsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Csütörtöki sportműsor (05.24.)

2018-05-21 16:12:56

Második mérkőzése jön a női labdarúgó NB I döntőjének. Egy meccsel folytatódik a férfi kosárlabda NB I rájátszása. A Formula–1 mezőnye Monte-Carlo utcáin köröz. A csütörtöki programban még: kerékpár, kézilabda és tenisz.

tv-műsor sportműsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Heti program: Real–Liverpool a BL-döntőben; zárul a női kézi NB I

2018-05-21 13:22:34

A Real Madrid és a Liverpool Kijevben csap össze egymással a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, a Magyar Kupában Puskás Akadémia–Újpest finálét rendeznek, utolsó előtti fordulóját rendezik az NB I-nek. Négyes döntőjéhez érkezett a férfi kézilabda BL, itthon eldől a női kézi NB I bajnoki címe. Az elsőség a tét a férfi vízilabda ob I-ben is, folytatódik a férfi kosárlabda NB I rájátszása, az Európa-ligában szerepel a női és a férfi röplabda-válogatott. A Formula–1 mezőnye Monte-Carlóban versenyez. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

program napi sportműsor heti program

Hétfői sportműsor: osztályozó a Bundesligáért; Roland Garros

2018-05-20 19:15:39

Hétfőn a Bundesliga-tagságért küzd meg egymással a Wolfsburg és a Holstein Kiel. Befejeződik a Puskás–Suzuki-kupa is, a döntőben a Puskás Akadémia a Genkkel találkozik. A WTCR mezőnye Hollandiában versenyez. Folytatódik a férfi kosárlabda NB I negyeddöntője. Párizsban a selejtezőkkel megkezdődik a Roland Garros. Íme, a hétfői sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: Veszprém–Szeged; zárul a La Liga

2018-05-14 15:43:39

Folytatódnak a labdarúgó NB II küzdelmei, befejeződik az olasz Serie A és a spanyol La Liga aktuális kiírása. Bajnokot avatnak a férfi kézilabda NB I-ben, folytatódik a Győr és az FTC versenyfutása a női élvonalában. Véget ér a jégkorong-vb, a férfi kosárlabda Euroliga és a férfi kézilabda EHF-kupa. Szegeden rangos világkupaversenyt rendeznek. A WTCR pilótái Hollandiában, a MotoGP mezőnye Franciaországban versenyez. Pályán a női röplabda-válogatott. Íme, a vasárnapi sportműsor!

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: Chelsea–MU FA-kupa-döntő; folytatódik az NB I

2018-05-14 15:44:27

Folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei: a Videoton a Vasashoz látogat, a Ferencváros a Honvéd otthonában játszik rangadót. Az FA-kupában Chelsea–Manchester United, a Német Kupában Bayern München–Eintracht Frankfurt döntőt rendeznek, a francia Ligue 1 pedig az utolsó fordulójához érkezett. Kialakul a jégkorong-vb fináléjának párosítása, zajlik a Giro d'Italia. Pályán a magyar férfi röplabda-válogatott. Jön az FTC–Szolnok vízilabdadöntő harmadik felvonása. A WTCR mezőnye Hollandiában versenyez. Íme, a szombati sportműsor!

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor: folytatódik a kosár NB I negyeddöntője

2018-05-14 15:45:23

A napokban kajak-kenu világkupaversenyt rendeznek Szegeden. Folytatódik a férfi kosárlabda NB I rájátszása, a Giro d’Italia kerékpárverseny, valamint ugyancsak Olaszországban a római férfi és női tenisztorna. Két meccset játszanak a női kézilabda NB I-ben, elődöntőznek a férfi kosár Euroligában. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Csütörtöki sportműsor: Oroszország–Kanada az elődöntőért

2018-05-14 15:52:21

Németországban osztályozót vívnak a Bundesligába jutásért, Franciaországban a Ligue 1-indulásért rendeznek rájátszást, döntőznek a női NB I-ben. Utolsó állomásához érkezett a darts Premier League. Már a negyeddöntős szakaszánál jár a jégkorong-világbajnokság. Folytatódik a Giro d'Italia, valamint a római férfi és női tenisztorna. Íme, a csütörtöki sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor

Szerdai sportműsor: Marseille–Atlético Madrid El-döntő

2018-05-14 15:53:09

Elérkezett a döntő a labdarúgó Európa-ligában, Marseille–Atlético Madrid párharc lesz a trófeáért. Az NB II-ben mérkőzést pótolnak. A második összecsapást rendezik a férfi vízilabda ob I fináléjában és egyéb helyosztóin. Folytatódik a Giro d’Italia, valamint a római tenisztorna. Íme, a szerdai sportműsor!

tv-műsor szerdai sportműsor program napi sportműsor napi program

Keddi sportműsor: kezdődik a férfi kosár NB I negyeddöntője

2018-05-14 15:53:55

Angliában osztályozót játszanak a Premier League-be kerülésért, Franciaországban a Ligue 1-indulásért rendeznek rájátszásmeccset. Kezdődik a férfi kosárlabda NB I negyeddöntős szakasza. A jégkorong-vb-n zárul a csoportkör, folytatódik a Giro d’Italia és a római tenisztorna. Íme, a keddi sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program keddi sportműsor

Heti program: Veszprém–Szeged; El- és FA-kupadöntő, WTCR

2018-05-14 11:46:23

Vége felé közeledik a labdarúgók klubidénye: a hét közepén játsszák az Európa-liga fináléját, hétvégén a Videoton a Vasas vendége lesz, a Ferencváros a Honvéddal vív rangadót, Angliában és Németországban kupadöntőt rendeznek, zárul a La Liga, a Serie A és a Ligue 1. Bajnokot avatnak a férfi kézilabda NB I-ben, a Veszprém négygólos hátrányban fogadja a Szegedet a visszavágón. Döntőznek a férfi vízilabdázóknál is, a férfi kosárlabda NB I-ben megkezdődik a rájátszás. Befejeződik a jégkorong-világbajnokság és a darts Premier League idei kiírása. Zajlik a Giro d'Italia, újabb állomásához érkezik a WTCR és a MotoGP. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

program napi sportműsor heti program

Hétfői sportműsor: dél-koreai–norvég csata a bennmaradásért

2018-05-13 21:07:21

Dél-Korea és Norvégia ki-ki mérkőzést játszik egymással a bennmaradásért a jégkorong-világbajnokságon. Az ázsiai válogatott csak a rendes játékidőben kivívott győzelemmel menekülhet meg.  Íme, a hétfői sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program hétfői sportműsor

Vasárnapi sportműsor: a győri lányok döntőznek a kézi BL-ben

2018-05-07 14:35:11

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti final fourjának döntőjében szurkolhatunk a Győri Audi ETO KC-nak. Folytatódnak a labdarúgó NB II és a topligák küzdelmei: zárul a Premier League 2017–2018-as szezonja, a Serie A-ban Roma–Juventus rangadót rendeznek. Megkezdődik a férfi vízilabda ob I döntője. A Formula–1 pilótái a Spanyol Nagydíjon versenyeznek. Zajlik a jégkorong-vb és a Giro d'Italia. Íme, a vasárnapi sportműsor!

vasárnapi sportműsor tv-műsor program napi sportműsor napi program

Szombati sportműsor: jön a final four a női kézi BL-ben

2018-05-07 14:37:09

A női kézilabda Bajnokok Ligája Budapesten rendezendő final fourjának elődöntőjében a címvédő Győr a CSM Bucuresti-tel játszik. Folytatódnak a labdarúgó NB I és a topligák küzdelmei, a Bundesliga utolsó fordulójában összecsap egymással a Hertha és a Leipzig, míg Szalai Ádámék a Dortmundot fogadják. Szeged–Veszprém a férfi kézi NB I döntőjében, zárul a férfi kosárlabda NB I középszakasza. A WTCR mezőnye a Nürburgringen versenyez, a Formula–1 pilótái a Spanyol Nagydíjon köröznek. Íme, a szombati sportműsor!

tv-műsor szombati sportműsor program napi sportműsor napi program

Pénteki sportműsor: bajnokot avathatnak női röpiben

2018-05-07 14:40:12

Negyedik mérkőzését rendezik a női röplabda NB I döntőjének. A Formula–1 mezőnye Barcelonában, a WTCR-é a Nürburgringen köröz. A férfi kosarasoknál megkezdődik a kiesés elkerüléséért zajló rájátszás. Folytatódik a jégkorongozók elit-világbajnoksága és a Giro d'Italia. Íme, a pénteki sportműsor!

tv-műsor pénteki sportműsor program napi sportműsor napi program

Csütörtöki sportműsor: pályán az MU, cseh–orosz hokimeccs

2018-05-07 14:43:43

Mérkőzést pótol a Manchester United az angol élvonalban. A Nürburgringen versenyeznek a WTCR pilótái. Döntőznek a férfi röplabda NB I-ben és a női vízilabda ob I-ben. Folytatódik a darts Premier League és a jégkorongozók elit-világbajnoksága. Íme, a csütörtöki sportműsor!

tv-műsor program napi sportműsor napi program csütörtöki sportműsor