Találatok a profi boksz címkére

Találatok száma: 605

Profi boksz: a vitathatatlan bajnok brutális KO-val védte meg címeit – videó

2018-11-11 07:19:05

Olekszandr Uszik, négy nemzetközi ökölvívó-világszervezet cirkálósúlyú ukrán bajnoka megvédte világbajnoki címeit a brit Tony Bellew elleni mérkőzésen a Manchesterben szombat este rendezett profiboksz-gálán.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Olekszandr Uszik

MMA: Mayweather mindent tagad, elmarad a visszatérése

2018-11-07 20:46:51

Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint hétfő hajnalban nagy bejelentést tett Floyd Mayweather: napjaink egyik legnépszerűbb ökölvívója újra visszatér a „nyugdíjból”, és szorítóba lép az év végén egy japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. A váratlan hírrel kapcsolatban Mayweather – magyar idő szerint szerda este nyolc órakor – újra megszólalt, az Instagramon közzétett nyílt levelében cáfolta, hogy megegyeztek volna a felek, valamint kijelentette, az összecsapást nem rendezik meg.

ökölvívás profi boksz küzdősport Naszukava Tensin MMA Floyd Mayweather

MMA: Mayweather elképesztő összeget tehet zsebre Japánban

2018-11-07 19:36:15

Mint beszámoltunk róla, nagy, egyben váratlan bejelentést tett Floyd Mayweather: napjaink legnépszerűbb ökölvívója újra visszatér a „nyugdíjból”, és szorítóba lép az év végén egy japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. A tokyo-sports.co.jp azt is kiderítette, várhatóan mennyi pénzt kap Mayweather összecsapásért.

ökölvívás profi boksz küzdősport Naszukava Tensin MMA Floyd Mayweather

Gyász: croissant-evő versenyen halt meg a korábbi profi bokszoló

2018-11-07 13:18:16

Egy croissant-evő versenyen fulladt meg Mario Oscar Melo, korábbi profi ökölvívó. Melo a harmadik croissant elfogyasztása közben lett rosszul, a helyszínen lévők pedig nem tudtak rajta segíteni.

ökölvívás profi boksz gyász

MMA: ez volt McGregor reakciója Mayweather nagy bejelentésére

2018-11-06 17:29:34

Mint arról beszámoltunk, nagy, egyben váratlan bejelentést tett Floyd Mayweather: napjaink legnépszerűbb ökölvívója újra visszatér a „nyugdíjból”, és szorítóba lép az év végén egy japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. A hírtől pedig nem mindenki volt elragadtatva: többet közt Conor McGregor sem…

ökölvívás profi boksz kép fotó UFC MMA

Profi boksz: Álvarez lett a világ legjobban kereső sportolója

2018-10-17 14:48:45

Saul Canelo Álvarez lett a világ legjobban fizetett sportolója, miután öt évre szóló megállapodást kötött a DAZN streamszolgáltatóval. A szerződés szerint az online csatorna a soron következő 11 meccsét fogja élőben közvetíteni a mexikói ökölvívónak.

profi boksz boksz Saul Álvarez

MMA: Nurmagomedov is kihívta Mayweathert, jött is a válasz

2018-10-16 18:01:15

Habib Nurmagomedov Conor McGregor legyőzésével – és persze a meccs utáni balhéval – tett arról, hogy mindenki megjegyezze a nevét, a gyorsan jött hírnevet pedig szeretné kiaknázni az orosz, aki most Floyd Mayweathert hívta ki ökölvívásban.

profi boksz UFC Twitter MMA Habib Nurmagomedov Floyd Mayweather

Ökölvívás: „Több tiszteletet!” – reagált a kabalát kiütő bajnok

2018-10-14 11:45:19

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Tyson Fury elleni mérkőzésre készülő nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Deontay Wilder eltörte egy kabala – pontosabban a benne tartózkodó ember – állkapcsát az ESPN egyik műsorában, mivel nem gondolta, hogy egy élő ember van benne… Nos, azóta a bokszoló tagadta, hogy ne tudott volna a benne lévő emberről, és úgy tűnik, az állkapocstörést is megúszta az „áldozat”.

ökölvívás profi boksz Deontay Wilder

Videó: a nehézsúlyú bajnok eltörte a kabala állkapcsát…

2018-10-13 20:04:11

Deontay Wilder, nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok decemberi címmérkőzésére készül a brit Tyson Fury ellen, és közben promótálja a meccset, ahol tudja. A 32 esztendős amerikai most az ESPN egyik műsorában tűnt fel, ahol eltörte egy kabala állkapcsát, bevallása szerint ugyanis nem gondolta, hogy a jelmezben egy élő ember van…

ökölvívás videó vicces profi boksz kabala Tyson Fury

Profi boksz: halálra gázolták Graciano Rocchigianit

2018-10-02 18:00:27

Közlekedési balesetben életét vesztette Graciano Rocchigiani, a németek volt félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka.

profi ökölvívás profi boksz halál gyász Graciano Rocchigiani

Ökölvívás: megvan a helyszíne a Wilder–Fury csörtének

2018-09-28 10:07:22

A Los Angeles-i Staples Center ad otthont decemberben Deontay Wilder nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok címmérkőzésének a brit Tyson Fury ellen.

ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Kótaiékat legyőzte, most egy amerikai börtön egyik legveszélyesebb foglya

2018-09-26 19:01:49

Avtandil Hurcidze neve a magyar ökölvívó-rajongóknak nagyon is ismerősen csenghet, hiszen a 2000-es évek hazai profi élvonalának két kiemelkedő alakját, Kovács Attilát (őt vitatható módon, többségi döntéssel) és Kótai Mihályt is legyőzte a szorítóban, 2009-ben, illetve 2010-ben. A grúz bokszoló ránézésre sem az a figura, aki elől az ember csak úgy elvenné a sörét egy vendéglátóegységben, de mint kiderült, az ő esetében a megjelenés és a tartalom nagyjából összeér egymással.

profi ökölvívás profi boksz Kótai Mihály Kovács Attila Avtandil Hurcidze

Boksz: kivel bunyózzon legközelebb Joshua? Ön is szavazhat!

2018-09-25 10:07:44

A világbajnoki öveit TKO-val megvédő Anthony Joshua hívei három ellenfél közül választhatnak.

ökölvívás profi boksz Anthony Joshua

Profi boksz: Jobban álltam, de egy ütést elmértem – Povetkin

2018-09-23 09:35:42

A szombaton Londonban nehézsúlyú profi ökölvívó vb-címmérkőzésen az orosz Alekszandr Povetkint legyőző Anthony Joshua örül neki, hogy pályafutása első pontozásos sikerét követően ismét idő előtt le tudott zárni egy összecsapást.

profi boksz Anthony Joshua Alekszandr Povetkin

Profi ökölvívás: Anthony Joshua Alekszandr Povetkint is kiütötte!

2018-09-22 23:51:33

Anthony Joshua maradt a boksz királykategóriájának csúcsán, mivel a hetedik menetben kiütötte az orosz Alekszandr Povetkint. A brit mérlege így immár 22 meccsből 22 győzelem, 21 kiütéssel.

profi ökölvívás profi boksz Anthony Joshua Alekszandr Povetkin

Profi boksz: megvan Wilder és Fury meccsének időpontja

2018-09-22 14:27:24

Hivatalossá vált, hogy december 1-jén összecsap egymással Tyson Fury és Deontay Wilder. A nehézsúlyú ökölvívók összecsapásának helyszínéről a jövő héten döntenek.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Joshua összecsap a Fehér Oroszlánnal a Wembleyben

2018-09-22 10:10:38

Szombat este telt ház lesz a Wembleyben, de nem futballmeccsen: a boksz királykategóriájának brit uralkodója, Anthony Joshua hatodik címvédő összecsapásán a nála 10 évvel idősebb orosz Alekszandr Povetkin ellen lép a ringbe.

profi ökölvívás profi boksz Anthony Joshua Alekszandr Povetkin

Boksz: Mayweather és Pacquiao decemberben újra összecsap?

2018-09-16 14:15:04

Meglepő, ugyanakkor teljesen hivatalosnak még nem tekinthető bejelentést tett szombaton Floyd Mayweather, aki Instagram-posztjában a Manny Pacquiao elleni visszavágóról beszélt.

ökölvívás profi boksz boksz Manny Pacquiao Floyd Mayweather

Boksz: nyertes van, de különbség nemigen Álvarez és Golovkin között

2018-09-16 06:30:22

A fogadóirodáknál valamivel esélyesebbnek tartották a győzelemre a világbajnok kazah Gennagyij Golovkint (39 győzelem – 1 vereség – 1 döntetlen, 34 KO/TKO), aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban lépett újra szorítóba profi, középsúlyú címmérkőzésen a kihívó mexikói Saúl Álvarez (49–1–2 döntetlen, 34 KO/TKO) ellen. A tavalyi első meccsükhöz hasonlóan ezúttal is nagyon kiegyensúlyozott küzdelmet folytattak, aminek a végén két pontozó is a mexikóit látta jobbnak, így a kazah elszenvedte első vereségét.

ökölvívás profi boksz Saúl Álvarez Gennagyij Golovkin

Profi boksz: Fury kipontozta Pianetát, jöhet a Wilder elleni ütközet

2018-08-19 09:51:04

Szombaton éjszaka Belfastban húzott kesztyűt a hosszú kihagyást követően júniusban visszatérő korábbi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury, akire ezúttal az olasz-német Francesco Pianeta várt, és a brit végül pontozásos győzelmet aratott.

profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder