Találatok a podcast címkére

Találatok száma: 38

Lesen vagyunk: Barcelonától Balatonakaliig – podcast

2018-09-18 11:52:52

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) alapvetően a kedden kezdődő Bajnokok Ligája-idény esélyeit akarta átbeszélni a Lesen vagyunkban, egy ideig ez sikerült is, aztán egy rövid időre belemerültek a megyei futball csodálatos világába. Hogyan lehet fegyverként használni egy esernyőt, miért kell pöfögnie egy Trabant motorjának már a 80. percben és így tovább. De persze a főszerep a Liverpoolé, a Barcelonáé, a Real Madridé és a többieké maradt.

podcast Lesen vagyunk Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: kedv, remények, bombák – podcast

2018-09-12 14:43:53

A Lesen vagyunk stábja, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) még szerda reggel is a görögök elleni első magyar gólon ámuldozott, illetve azt fejtegette, hogy Marco Rossi visszaadta (visszaadhatja) a nemzeti csapattal kapcsolatos reményeket. De szóba kerültek a parádézó spanyolok, a százszázalékos luxemburgiak, illetve az, hogy az UEFA-nak mi a célja a harmadik számú európai kupasorozattal. Nem árulunk el titkot azzal, hogy a pénz…

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a Vidivel álmodtunk – podcast

2018-09-04 13:18:52

A Lesen vagyunk stábja véget vetett a nyári szünetnek, és visszatérése alkalmából Moncz Attila (Sport Tv), illetve Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sokat beszélt a Vidi Európa-ligába jutásáról, az induló Nemzetek Ligájáról, sőt, kicsit még Szalai Ádám is szóba került.

podcast Mol Vidi FC Mol Vidi FC Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Oroszországról szeretettel

2018-07-20 11:14:24

Moncz Attila (Sport TV) Szeli Mátyást (NS) faggatta oroszországi élményeiről a Lesen vagyunk újabb adásában. Így az is kiderült, hogy kapott állásajánlatot a Sohóból, illetve hogyan próbál egy újságíró bombának álcázott tárgyakat becsempészni a sajtóközpontba. Na jó, egy „kicsit” még vb-ztünk is!

Lesen vagyunk foci vb 2018 podcast vb 2018

Lesen vagyunk: Sanétól a vegyes zónáig

2018-06-05 11:54:06

A Lesen vagyunk podcast legújabb adásában Moncz Attila (Sport TV) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a vb-keretekről beszélt, elsősorban a németekre koncentrálva – Harry Kane súlya és Esszam el-Hadari családja is szóba került –, de aztán gyorsan a színfalak mögötti történetek, anekdoták kerültek a középpontba.

vb 2018 podcast foci vb 2018 Lesen vagyunk Leroy Sané

Lesen vagyunk: nagyot buknak Cristiano Ronaldóék?

2018-05-31 16:38:19

Mához két hétre megkezdődik a nagy nyári futballfesztivál, ennek megfelelően a Lesen vagyunk stábja már erre is kiemelt figyelmet fordít. Egymástól függetlenül a beszélgető Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) is Portugáliától számít lebőgésre... Kiderül továbbá az is, ki mi alapján kap akkreditációt, milyenek a biztonsági előírások és mennyire nehéz ma már exkluzív interjút gyártani. Ja, és volt egy BL-döntő is, Kariusszal, Ramosszal, meg egy korszakos Real Madriddal. De vajon miért nyilatkozott Ronaldo a végén úgy, ahogy?

vb 2018 podcast foci vb 2018 Real Madrid Portugália Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: lehúzás és várakozás Kijevben

2018-05-23 13:32:45

Napjaink Real Madridja már korszakos csapat, amit tovább erősíthet, ha szombaton megveri a Liverpoolt, és 2014 óta immár negyedszer nyeri meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját. Naná, hogy ez volt a Lesen vagyunk egyik fő témája, de Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) már a három hét múlva kezdődő világbajnoksággal is sokat foglalkozott. Előkerültek elődöntőbe pályázó együttesek, a gyanúsan problémamentesen készülő angolok, egy beképzelt német csatár és néhány furcsa döntés is.

podcast Lesen vagyunk Bajnokok Ligája BL-döntő

Lesen vagyunk: az el Clásico kapcsán ismét szóba került a videobíró

2018-05-09 12:23:17

A Lesen Vagyunk podcastban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) az el Clásico kapcsán ismét a videobíró fontosságáról beszélt, igaz, Ausztráliában kiderült, a rendszer korántsem tökéletes. Sok szó esett a FIFA forradalmi (khm) ötleteiről, például a kibővített klubvilágbajnokságról, a negyvennyolc csapatos vébéről, és az ezek mögött álló „szakmai” indokokról is.

videobíró podcast el Clásico Real Madrid Barcelona

Lesen vagyunk: köszönjük az élményt, Monsieur Wenger

2018-04-23 17:48:50

A Lesen Vagyunk podcastban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) „megtévesztésként” hokival kezdett, de aztán jórészt a leköszönő Arsene Wengerről volt szó. Emellett még az olasz bajnoki hajrára és koreai autós élmények felidézésre is jutott idő, illetve a vb közeledtével szóba került az argentin válogatott is.

podcast Lesen vagyunk Arsene Wenger

Lesen vagyunk: kutyakomédia – így fölösleges a videobíró!

2018-04-17 12:08:49

A Lesen vagyunk stábja, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) nem ment el szó nélkül a Mainz–Freiburg mérkőzés videobírós kutyakomédiája mellett, de nagyon sokat beszéltek a jól teljesítő Schalkéról és mindössze 32 éves vezetőedzőjéről, Domenico Tedescóról. Emellett a Bayern Münchennek is jutott egy-két (ezúttal rossz) szó, valamint kitértek a Manchester Cityre és a PSG-re. Hallgatóinktól pedig azt kérdezték, nevezhetjük-e visszavonulásuk után a világtörténelem legjobb játékosának Lionel Messit vagy Cristiano Ronaldót, ha nem nyernek világbajnokságot?

videobíró podcast Mainz Freiburg Bundesliga

Lesen vagyunk: a Citynél „fejben” már megint szórják a pénzt

2018-04-13 12:03:51

Túl egy meglepetésekkel teli BL-negyeddöntős körön a Lesen vagyunk podcastban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) átbeszélte, a már kiesett, de sokra tartott csapatok előtt milyen út áll. Na meg arról is szó esett, hogy a búcsú milyen hisztérikus költekezést indíthat el. Természetesen Buffon esete is felvetődött, hallgatóinktól pedig azt szeretnék kérdezni, szerintük ki a legnagyobb olyan játékos, aki ugyan rendszeresen szerepet a sorozatban, de soha nem nyert BEK-et vagy BL-t.

podcast Manchester City Lesen vagyunk Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: „Maradjon az öreg a Bayern kispadján”

2018-04-03 14:42:50

Jönnek a Bajnokok Ligája negyeddöntői, így aztán a Lesen vagyunk podcastbe most más nem is fért be. Ha csak a különböző kikacsintásokat nem tekintjük annak, mint például, hogy ki lehet Busquets-pótló, hogy hol tart a Bayern edzőkeresője vagy hogy miért emelkedik a Juve toronymagasan az (olasz) átlag fölé – Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sorozata.

Lesen vagyunk Bayern München Bajnokok Ligája podcast

Lesen vagyunk: Messiék „áldozata”; Neymar ön- és közveszélyes?

2018-02-28 12:25:28

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egyetértett abban, hogy Andrés Iniesta pályafutása teljes ugyan, de azért egy Aranylabdát simán odaadnának neki, akárcsak Xavinak vagy Franck Ribérynek. A Lesen vagyunk podcast legújabb részében még szó volt Neymar ön- és közveszélyes játékstílusáról, illetve sokat beszéltek a Hamburgról, amely története során először eshet ki az élvonalból.

podcast Xavi Neymar Lionel Messi Lesen vagyunk Franck Ribéry

Lesen vagyunk: torzítja a BL a nemzeti bajnokságokat?

2018-02-13 13:21:19

Van, aki azt mondja, a BL-nek innen van értelme, más szerint most jön a java, mi meg maradjunk annyiban, végre elkezdődik az egyenes kiesés szakasz a Bajnokok Ligájában. A Lesen vagyunk podcastban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a héten előttünk álló négy meccset vezette fel, de emellett arról is beszéltek, hogy az elitliga mennyire torzítja a nemzeti bajnokságok erőviszonyait.

podcast Lesen vagyunk Bajnokok Ligája BL

Lesen vagyunk: Neymar nagy már?

2018-02-06 12:23:09

Sohasem gondoltuk volna, hogy egy Lesen podcasten belül elhangzik - tudományos alapon - Julius Erving, Magic Johnson, Larry Bird, Ayrton Senna, Alain Prost neve is, de most megtörtént. Persze, a fő csapásirány a nemzetközi futball maradt, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) értékelte az átigazolási évadot , aztán pedig megnézte Neymar helyét a Messi és Cristiano Ronaldo által határolt univerzumban. Ha már itt tartunk, kérdeztünk is: szerintetek hosszát és sikerességét tekintve melyik párharcot (bármelyik sportágban) lehet a Messi–Ronaldo rivalizáláshoz mérni?

podcast PSG Neymar Lionel Messi Lesen vagyunk Cristiano Ronaldo

Lesen vagyunk: kapitány lesz Contéból?

2018-01-30 09:53:36

Ha már Madridban is a Barcelona újabb triplázásáról fantáziálnak, a Lesen vagyunk stábja, Moncz Attila (Sport TV) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sem hagyhatta ki a Marca 10 pontját. Szó lesz arról, hogy Conte mintha már előre mentegetőzne a Chelsea-nél a trófea nélküli időszakra. Vagy a saját kirúgását készíti elő... Végül az is kiderül, kitől várunk még nagy dobást a téli átigazolási időszakban.

téli átigazolás podcast Lesen vagyunk Chelsea Antonio Conte

Lesen vagyunk: tényleg hisztizik Cristiano Ronaldo?

2018-01-26 13:44:53

A hosszúra nyúlt téli szünet után Moncz Attila (Sport TV) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) számba vette, hová mehetne Cristiano Ronaldo, ha tényleg elhagyja a Real Madridot, és arra jutottak, a portugál világklasszis saját nagyságának rabja. A Lesen vagyunk podcastben emellett szóba került a Nemzetek Ligája és többek között az Arsenal átigazolási stratégiája is.

podcast Real Madrid Lesen vagyunk Cristiano Ronaldo

Lesen vagyunk: Cristiano Ronaldo a BL-csoportkör „MVP-je”

2017-12-12 11:38:15

A Lesen vagyunk podcastben Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) már a BL-negyeddöntő mezőnyét is megpróbálta összerakni, kiosztotta a csoportkör „MVP-díját”, de beszéltek a Dortmund furcsa edzőváltásáról, valamint a manchesteri futballhelyzetről is. A következő adás kapcsán pedig az a kérdésük, hogy nektek melyik a három kedvenc városi futballderbitek.

podcast Real Madrid Lesen vagyunk Cristiano Ronaldo Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: tűnjenek el az átigazolási díjak!

2017-12-04 12:18:22

Egy professzor szerint az átigazolási piac őrületére a transzferdíjak eltüntetése lenne a megoldás. A Lesen vagyunk podcast két résztvevőjét, Szeli Mátyást (Nemzeti Sport) és Moncz Attilát (Sport TV) eléggé „megfogta” a javaslat, így aztán jól meg is beszélték. Ahogyan a Milan válságát és a vb-sorsolást is, ahol egyesek lelki szeme előtt már megjelent a német–brazil finálé.

vb 2018 podcast nemzetközi átigazolás foci vb 2018 Milan Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a könnyek azúrkék tengerében

2017-11-15 12:21:37

Mi más is lehetne a Lesen vagyunk podcast legújabb kiadásának fő témája, mint egy jó kis olasz kesergő, még ha az olaszok nem is feltétlenül minden okból és minden szempontból hiányoznak majd a világbajnokságról. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) emellett a magát ajánlgató Diego Maradonáról, illetve Zlatan Ibrahimovic lehetséges visszatéréséről és beszélt, valamint arról is, hogy a világbajnokság miért nem egy általános iskolai testnevelésóra.

vb 2018 podcast Szeli Mátyás Moncz Attila Lesen vagyunk