Találatok a Pinte Attila címkére

Találatok száma: 7

Egy-egy remek szlovák légiós jutott az FTC-nek és a Dunaferrnek is

2020-05-10 11:45:19

Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldi labdarúgókat is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2000–2001-es élvonalbeli idényt idézzük fel.

légiósok ZTE Videoton Ruszlan Csernijenko Pinte Attila Nyíregyháza

Eb 2020: Pinte Attila szoros meccsen szlovák sikert jósol

2019-03-15 18:22:04

A Ferencváros korábbi játékosa – aki legutóbb a Haladásnál dolgozott másodedzőként – a pozsonyi Új Szó napilapnak adott hosszabb interjút a jövő csütörtöki szlovák–magyar Eb-selejtező kapcsán. Pinte Attila beszélt többek között arról, hogy pályára lépett a két válogatott között eddig lejátszott mindkét tétmeccsen, s hogy milyen érzésekkel várja a jövő heti mérkőzést.

szlovák válogatott Szlovákia Pinte Attila Eb-selejtező Eb 2020

Haladás: előbb még meccsel az NB II-ben, utána jöhet az új edző

2018-09-25 08:02:06

Ahogy azt a Nemzeti Sport már a múlt héten, Michal Hipp távozásakor jelezte, Horváth Ferenc az egyik jelölt a Haladás labdarúgócsapatánál a vezetőedzői posztra, és immár ő az első számú kiszemelt, de még feladata van az NB II-es Balmazújvárosnál...

Pinte Attila NB II NB I Horváth Ferenc Haladás Balmazújváros

„Az NB I-ben olyan keres havi 5000 eurót, aki szotyiárusnak sem kellene”

2017-12-21 10:12:19

A Fradi korábbi támadója, a Haladás jelenlegi másodedzője, Pinte Attila a megfeszített munka elkötelezettje, és úgy véli, nem tesz jót a magyar labdarúgók hozzáállásának a magas fizetés.

Pinte Attila NB I Haladás

Eurofutball: Priskin csapata nyert, először volt kezdő a volt Fradi-kedvenc fia

2017-04-26 19:21:03

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Priskin Tamás együttese, a Slovan Bratislava 3–0-ra nyert a Spartak Trnava vendégeként.

légiósok eurofutball Priskin Tamás Pinte Patrik Pinte Attila

FTC: „Hallottam, hogy a beléptetőrendszert nem tudják megemészteni”

2014-12-02 19:00:10

A Ferencváros korábbi labdarúgója, Pinte Attila is a helyszínen tekinti meg volt csapata Újpest elleni Ligakupa-mérkőzését. A harmincegyszeres szlovák válogatott játékos az NSO Tv-nek beszélt jelenlegi munkahelyéről, az új Fradi-stadionról és a korábbi csapattársakról.

Újpest Pinte Attila Ligakupa Fradi Ferencváros

Pinte Attila tudja, hogy milyen érzés Szlovákiában magyarnak lenni

2008-11-08 04:00:31

Szlovák Kupa-negyeddöntőt vívnak ma délután Dunaszerdahelyen, de a városban, fájdalom, nem a hazai csapat remélt továbbjutása jelenti a témát, hanem a Slovan múlt szombati fellépése. Jobban mondva: a szlovák rendőrség brutális fellépése. Pinte Attila, a DAC szlovákiai magyar labdarúgója még nem tette túl magát a hét végi eseményeken, de nem bánja, hogy ismét pályára kell lépni. Szerinte az Artmedia elleni siker gyógyír lenne a sebekre.

Dunaszerdahely Pinte Attila DAC Slovan