Találatok a Philine Roepstorff címkére

Találatok száma: 5

Dánia: saját valóságshow-t indít Bendtner és barátnője

2020-01-29 16:29:33

Saját valóságshow-t indít az Arsenal egykori futballistája, Nicklas Bendtner és modell barátnője, Philine Roepstorff.

Philine Roepstorff Nicklas Bendtner Dánia

A BL-döntő szőke ciklonja, incselkedő bírónő, Varga Viktória – a 2019-es szelepcsajok

2019-12-20 23:45:23

Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2019-es szelepcsajok!

szelepcsajok szelepcsaj 2019 Varga Viktória Sethanie Taing Philine Roepstorff Majooh Barbeito

Szinte meztelenül pózolt Nicklas Bendtner barátnője – kép

2019-12-18 19:57:49

Mint arról beszámoltunk, nem hosszabbított szerződést Nicklas Bendtnerrel az FC Köbenhavn labdarúgócsapata, így a 31 éves csatár saját bevallása szerint az is elképzelhető, hogy nem folytatja pályafutását. A Calciomercato szerint Bendtnernek ennek ellenére sincs oka szomorkodni, hiszen minden nap a gyönyörű barátnője, Philine Roepstorff várja otthon. A korábbi válogatott dán labdarúgó modell barátnője ezúttal egy szinte teljesen meztelen fotóval lepte meg a követőit az Instagram-oldalán.

sportszelep Philine Roepstorff Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner a félmeztelen barátnőjéről posztolt videót

2019-08-30 19:48:27

Nicklas Bendtnertől, a norvég Rosenborg labdarúgójától nem állnak messze a szokatlan és váratlan dolgok, ezt pedig ismét bizonyította, amikor a félmeztelen barátnőjéről, Philine Roepstorffről posztolt egy videót az Instagram-oldalára. A dán válogatott csatár minden bizonnyal megbánta a tettét, ezért gyorsan törölte is a bejegyzést, az internet azonban nem felejt, a videó azonnal terjedni kezdett… – számolt be róla az angol The Sun.

sportszelep Philine Roepstorff Nicklas Bendtner

Különleges tetoválást villantott Bendtner gyönyörű barátnője – kép

2019-02-13 18:25:52

A spanyol Marca számolt be róla, hogy Nicklas Bendtner barátnője, Philine Roepstorff különleges tetoválást villantott meg az Instagram-oldalán. A dán szupermodell a nyakára varratta fel kedvesének, a Rosenborg és a dán válogatott csatárának becenevét, a „Lord”-ot.

sportszelep Philine Roepstorff Nicklas Bendtner