Találatok a Paulina Gretzky címkére

Találatok száma: 8

Még mindig csodálatosan szép az NHL-klasszis vadóc lánya

2020-07-07 21:33:26

Wayne Gretzky lánya, Paulina évek óta állandó szereplője a bulvárlapok címlapjainak, a kanadai NHL-legenda lánya ugyanis nem épp visszafogott stílusáról ismert. A 31 esztendős hölgy – aki már két gyermek édesanyja – szemmel láthatóan most is épp olyan vadóc, mint korábban volt.

sportszelep Wayne Gretzky Paulina Gretzky NHL

Videó: Gretzky lánya újra a címlapokon, most épp rúdtáncolt

2016-10-21 13:54:56

Wayne Gretzky lánya, Paulina állandó szereplője a bulvárlapok címlapjainak, a kanadai NHL-legenda lánya ugyanis nem épp visszafogott stílusáról ismert. A hölgy most az egyik Las Vegas-i klubban tűnt fel, ahol unalmában kipróbálta az egyik rudat is…

videó rúdtánc Wayne Gretzky Paulina Gretzky

Paulina Gretzky már lenyomja a papát – golfban

2014-01-16 16:00:28

Wayne Gretzkyt aligha kell bemutatni a sportszeretőknek, a megannyi bajnoki cím és a rekordok tömkelege is bizonyítja, hogy a jégkorong történetének egyik, ha nem a legjobb játékosa volt. Lányát, Paulinát mi is számtalanszor bemutattuk már, most azonban újabb oldaláról ismerhetjük meg.

Wayne Gretzky Paulina Gretzky Dustin Johnson

Szelepcsajok 2013, avagy kikre kattintott a kedves olvasó - képek, videók!

2013-12-31 02:40:59

Nem érhet úgy véget az év természetesen, hogy ne emlékeznénk meg 2013 legszebb sportolónőiről, a sportolói oldalbordákról, a nagy fanatikusokról vagy éppen televíziós személyiségeiről. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok! Ne feledjék, ez a lista az önök „szavazatai”, így az önök ízlese alapján állt össze!

naptár ez volt 2013 WAG Virginie Caprice Vidéki Nikolett Viborg

Wayne Gretzky lányát letapizta egy kenguru (is) - képek

2013-10-28 18:50:08

Paulina Gretzky, a legendás jégkorongozó, Wayne Gretzky legidősebb lánya Ausztráliában nyaral vőlegényével, és ha már ott van, természetesen megismerkedett egy koalával és egy kenguruval is. Az már más kérdés, hogy Zsebibabáék nem tudtak ellenállni a csinos modell kebleinek.

kenguru Wayne Gretzky Paulina Gretzky Dustin Johnson Ausztrália nyaralás

Máris eljegyezték Wayne Gretzky dögös lányát - galéria

2013-08-19 12:24:47

Az amerikai férfiak nagy szomorúságára a hokilegenda Wayne Gretzky dögös lánya, Paulina hamarosan végleg kikerülhet abból a bizonyos sok halat tartalmazó tengerből, miután párja, Dustin Johnson eljegyezte őt.

Wayne Gretzky Paulina Gretzky Dustin Johnson

Paulina Gretzky a szívbajt akarja hozni apjára

2013-05-02 18:15:02

Korábban már számos alkalommal megemlékeztünk a szépséges Paulináról. Első, bemutató anyagunk szép sikert aratott olvasóink körében, majd bemutattuk, mikor szinte meztelenül indult bulizni, illetve amikor alig fedett bájaival indult egy éjszakai klubba. Hogy meddig bírja az apuka a kiképzést, az jó kérdés, bár mi a magunk részéről nem bánnánk, ha még sok ilyen fotót töltene fel magáról a hokilegenda, Wayne Gretzky szépséges lánya.

Wayne Gretzky Paulina Gretzky

A hokilegenda tehetséges lányának bájait alig fedi valami

2013-02-28 17:00:04

Paulina Gretzky nem szemérmeskedik, apró ruhában tárja a nagyközönség elé páratlan idomait. A hokilegenda Wayne Gretzky szemmel láthatóan igencsak tehetséges 24 éves lánya egy Los Angeles-i nightclubba érkezett meg a finoman szólva is dögös szerelésben, hogy aztán mindenkit elkápráztasson.

jó nő Wayne Gretzky Paulina Gretzky