Találatok a Paul Merson címkére

Találatok száma: 6

Játékossors: 49 évesen visszatér az Arsenal legendája

2017-10-12 18:53:44

A walesi negyedosztályú Caerauban térhet vissza a pályára az Arsenal korábbi kiválósága, a 49 esztendős Paul Merson.

Wales  Paul Merson  Arsenal 

Arsenal: a korábbi játékos letaglózta a szurkolókat

2017-09-17 11:47:28

Paul Merson – aki korábban 327 mérkőzésen 78 gólt szerzett az Arsenalban – jelenleg tévés szakértőként dolgozik. A vasárnap kora délutáni Chelsea–Arsenal rangadó előtt azt kérték tőle, hogy gyúrjon össze a két csapatból egy kezdő tizenegyet. Az „ágyús” szurkolók bánatára csupán Alexis Sánchez került be Arsene Wenger gárdájából – a jelenlegi formákat tekintve, mondjuk, nehéz vitatkozni a 21-szeres válogatott Mersonnal…

Premier League  Paul Merson  Chelsea  Arsenal 

Szordínóval kezdődik a Conte-korszak, de még folyik a hangszerelés

2016-07-25 14:16:50

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejték, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol topligával indítjuk heti transzferológiai körsétánkat.

nyári transzfersorozat  nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  angol labdarúgás  Tottenham  Premier League 

MU: Van Gaal aggódhat Mourinho menesztése után – Merson

2015-12-17 21:30:27

A Manchester United menedzserének, Louis van Gaalnak jobb eredményeket kell produkálnia a közeljövőben, vagy könnyedén elveszítheti munkáját. Paul Merson, az Arsenal korábbi labdarúgója szerint a frissen menesztett José Mourinho miatt.

Paul Merson  Manchester United  Louis van Gaal  José Mourinho 

Arsenal: „Hosszú ideje először nehezebb az Emiratesben, mint az Old Traffordon”

2013-12-08 11:20:40

Az Arsenal korábbi játékosa, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Paul Merson szerint hosszú idő után elérkezett az az időszak, hogy az ellenfelek számára nehezebb az Arsenal otthonában pályára lépni, mint ellátogatni a Manchester Unitedhez.

Paul Merson  Everton  Arsenal 

Aston Villa: Merson szerint Milner a futball Rafael Nadalja

2010-04-01 17:36:34

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Az Aston Villa korábbi karmestere, Paul Merson szerint James Milner olyan adottságokkal rendelkezik, hogy nyugodtan nevezhetnénk őt a futball Rafael Nadaljának.

Aston Villa   James Milner  Paul Merson  Rafael Nadal