Találatok a Papp Gergely címkére

Találatok száma: 4

Evezős-vb: 3. lett a D-döntőben a Papp, Pétervári-Molnár duó

2015-09-05 15:43:05

A Papp Gergely, Pétervári-Molnár Bendegúz normál súlyú kétpár harmadik lett a szám szombati D-döntőjében, így összesítésben a 21. helyen végzett a franciaországi Aiguebelette-tavon zajló, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon. A magyarok ezzel befejezték szereplésüket a vasárnapig tartó regattán.    

evezős-vb evezős vb evezés Pétervári-Molnár Bendegúz Papp Gergely

Evezés: a kétpárevezős és Gyimes is 21. lett a vb-n

2014-08-30 15:28:19

A kétpárevezősök között induló Pétervári-Molnár Bendegúz, Papp Gergely páros és az egypárban versenyző Gyimes Krisztina is 21.-ként zárt az evezősök amszterdami világbajnokságán.

evezés Pétervári-Molnár Bendegúz Papp Gergely Gyimes Krisztina

A magyar amatőrök profik között álltak helyt a Dolomitokban

2013-08-02 14:07:15

Az egyéni verseny sikereit követően csapatban is szenzációsan teljesített a magashegyi terepfutó Európa-bajnokságon a magyar együttes. Amint arról korábban már beszámoltunk: az Országos Kéktúra színeiben futó négyfős csapat ugyanis a spanyolok és az olaszok mögött, de több sportági nagyhatalmat megelőzve felállhatott a dobogóra.

terepfutás Wermescher Ildikó Papp Gergely Németh Csaba Kiss Miklós

Terepfutás: „kéktúrás” magyarok a magashegyi Eb-n

2013-07-26 09:34:36

Magashegyi terepfutó Európa-bajnokságot rendeznek a hét végén, hazánkat idén először egy erős, alföldön és középhegységekben edződött csapat képviseli, amely reményeink szerint ebben a speciális szakágban felveszi a versenyt a kontinens legjobbjaival.

terepfutás Wermescher Ildikó Papp Gergely Németh Csaba Kiss Miklós