Találatok a Olejnik Pavlo címkére

Találatok száma: 9

Birkózás: két honosított versenyzőnk doppingvétséget követett el

2020-07-21 14:34:46

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) a hivatalos eljárás lefolytatása után arról értesítette a Magyar Birkózószövetséget (MBSZ), hogy két, Ukrajnából honosított sportoló, Olejnyik Pavlo és Asarin Roman esetében egy márciusban elvégzett ellenőrzés után doppingvétséget állapítottak meg. Előbbi szervezetében tiltott anyagot – az anabolikus szteroidok közé tartozó Methyldienolone-t – találtak (ő szennyezett táplálékkiegészítőre hivatkozott), utóbbi pedig elkerülte a mintaadást, ezért mindkét szabadfogású versenyző négyéves eltiltást kapott.

dopping birkózás Olejnik Pavlo MotoGP Asarin Roman

Birkózó Eb: csalódást keltő teljesítmény honosítottjainktól

2020-02-14 15:58:23

Pénteken a szabadfogásúak is megkezdték szereplésüket a római kontinensviadalon, a magyar színekben induló versenyzők sajnos nem éppen jól: Muszukajev Iszmail és Asarin Roman egyaránt második meccsén kapott ki, előbbi legalább a vigaszágon folytathatja, Olejnik Pavlo pedig egy vesztes meccs után kiesett.

birkózó Eb birkózás Olejnik Pavlo Muszukajev Iszmail Asarin Roman

Birkózás: Ligeti és Olejnik ötödik lett Rómában

2020-01-17 20:47:27

Ligeti Dániel és Olejnik Pavlo ötödik lett a birkózók római rangsorversenyén, a Matteo Pellicone-viadalon.

birkózás Olejnik Pavlo Ligeti Dániel Dénes Mercédesz

Birkózás: Olejnik Pavlo is magyarként indulhat Tokióban

2019-10-03 17:22:07

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hozzájárult, hogy a birkózó Olejnik Pavlo magyar színekben induljon a jövő nyári tokiói olimpián.

birkózás Tokió 2020 Olejnik Pavlo

Birkózás: Varga Jánost és a vb-csapatot köszöntötte a szövetség

2018-11-22 16:37:56

A magyar birkózás különleges heteit, napjait éli, hiszen a szakmailag és rendezési szempontból is remekül sikerült budapesti világbajnokság után nem sokkal újabb elismerés érte a sportágat, az olimpiai bajnok, kétszeres vb- és Eb-aranyérmes Varga János bekerült a Nemzet Sportolói közé. Őt és a válogatottat köszöntette csütörtökön a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetősége.

díjazás birkózás Varga János Schmitt Pál Sastin Marianna Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: Németh megsérült az elődöntőben, Olejnik ötödik

2018-10-23 11:10:00

A szabadfogásúak 97 kilogrammos kategóriájában Olejnik Pavlo vereséget szenvedett a bronzmeccsen, így ötödik helyen zárt a budapesti birkózó-világbajnokság keddi napján. Németh Zsanett két győzelem után az elődöntőben megsérült, majd kikapott török ellenfelétől, és kétségessé vált a részvétele a szerdai bronzmérkőzésen a 76 kilósok között. A 72 kilósoknál vereséggel rajtoló Szmolka Nikoletta vigaszágra került.

birkózó-vb Wilson Vanessa Szmolka Nikoletta Sleisz Gabriella Olejnik Pavlo Németh Zsanett

Birkózó-vb: Olejnik Pavlo ötödikként zárt Budapesten

2018-10-23 18:48:17

A szabadfogásúak 97 kilogrammos kategóriájában Olejnik Pavlo vereséget szenvedett a bronzmeccsen, így ötödik helyen zárt a budapesti birkózó-világbajnokság keddi napján.

birkózó-vb birkózás Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: Sleisz kikapott – olasz ellenfele lesz Olejniknek

2018-10-23 12:10:15

A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság kedd délelőtti küzdelmei során kiderült, hogy az este a férfiak 97 kilogrammos küzdelmében az olasz Abraham de Jesus Conyedo Ruano lesz Olejnik Pavlo ellenfele a bronzéremért. A nők 65 kilós mezőnyében Sleisz Gabriella 8–0-ra kikapott japán ellenfelétől.   

birkózó-vb Sleisz Gabriella Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: Olejnik kikapott az elődöntőben, bronzért birkózik

2018-10-22 14:51:42

Olybá tűnik, egy honosított versenyző menti meg a magyar szabadfogásúak becsületét: a 2013-ban még ukrán színekben Európa-bajnok, majd kétszeres vb-bronzérmes Olejnik Pavlo az első (egyben utolsó szabadfogású) válogatottunk, aki az idei, budapesti vb-n éremért küzdhet. A 97 kilós versenyző az elődöntőbe jutott, amelyben 3:0-s vereséget szenvedett az olimpiai és világbajnok Kyle Snydertől, így a keddi esti programban a bronzéremért birkózhat majd.  

birkózó-vb birkózás Olejnik Pavlo