Találatok a Nyilasi Tibor címkére

Találatok száma: 89

FFT: amikor Mezey leszállította a buszról Nyilasit

2018-09-23 18:09:53

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd ügyirata közül. A döglött akták szakértője, Veszprémi Linda ezúttal annak járt utána, hogyan szállította le a buszról Mezey Nyilasit 1986-ban.

válogatott magyar válogatott Nyilasi Tibor Mezey György Magyarország FourFourTwo

„Nem az íróasztal mögül lehet megváltoztatni a magyar futballt”

2018-09-06 09:27:44

Az MLSZ elnöksége új szakmai bizottság megalakítása mellett döntött, amely a korábbinál nagyobb energiát szán a fejlődéshez szükséges javaslatok kidolgozására.

Szabics Imre Nyilasi Tibor MLSZ Kovács Kálmán Fehér Csaba

MLSZ: Dárdai, Nyilasi és Lőw is a szövetség új testületében

2018-09-04 19:37:41

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új szakmai bizottságot állított fel, melynek feladata az lesz, hogy összehangolja a továbblépéshez szükséges szakmai folyamatokat – adta hírül a szövetség a hivatalos honlapján.

Takács Mihály Szabics Imre Nyilasi Tibor Markó Edina Lőw Zsolt Kovács Kálmán

Amikor legutóbb így kezdett a Fradi, még 117 ezren látták!

2018-08-07 15:40:48

A Ferencváros labdarúgócsapata az első három fordulóban három győzelemmel kezdte a labdarúgó NB I 2018–2019-es kiírását. A három meccsen 11 gólt szerzett és mindegyik találkozón eljutott legalább három találatig, miközben összesen csak hármat kapott. A Nemzeti Sport Online visszakereste, mikor kezdett így legutóbb a Ferencváros.

Thomas Doll Nyilasi Tibor NB I Ferencváros FTC Ebedli Zoltán

Gyász: Soha nem lehetek elég hálás Szepesinek – Nyilasi Tibor

2018-07-25 12:02:38

Göröcs János nagy tudású, művelt emberként emlékezett vissza Szepesi Györgyre, a 96 éves korában szerdára virradóra elhunyt sportriporterre. Nyilasi Tibor sokat köszönhetett neki, mert korai visszavonulása után ő terelte vissza a futballpályára. Dunai Antal őrzi azt a rádióinterjút, amelyet a 300. NB I-es meccse után Szombathelyen készített vele a legendás rádiós. Összeállításunkban megszólal Balczó András, Bozóky Imre, Bölöni László, Fenyvesi Máté, Gedó György, Hajdú B. István, Magyar Zoltán, Németh Miklós és Schmitt Pál is.

halál gyász Szepesi György Schmitt Pál Nyilasi Tibor Magyar Zoltán

Labdarúgás: Amikor Cristiano Ronaldo ellen játszottam, akkor... – Sallai Roland

2018-06-28 22:03:42

Nyilasi Tibor szerint akár Gera Zoltán utódja is lehet a válogatottban, topligás csapatok érdeklődnek utána. Sallai Roland tavaly nyáron kis túlzással egyik nap még a Puskás Akadémiával készült, majd másnap már az APOEL Nicosia színeiben játszott a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligájában. A Nemzeti Sport stábja Siófokon töltött el egy délelőttöt a 21 éves középpályással, valamint édesapjával, a kétszeres magyar bajnok labdarúgó Sallai Tiborral, testvérével, az utánpótlás-válogatott kézilabdázó Nikolettel és kedvesével, Bettinával. Ha még többet szeretne megtudni a fiatal labdarúgóról, szombaton a Nemzeti Sport Hosszabbítás mellékletében olvashat róla.    

magyar labdarúgó-válogatott Sallai Tibor Sallai Roland Real Madrid Puskás Akadémia Nyilasi Tibor

Nyilasi Tibor: Jövő héten bajnok lehet a Fradi

2018-04-28 08:27:25

A Ferencváros rajongói körében ma is rendkívül népszerű, korábbi ezüstcipős sztár, Nyilasi Tibor szerint a Videoton elleni rangadón eldől az aranyérem sorsa.

Nyilasi Tibor NB I Labdarúgó NB I Ferencváros FTC

FTC: Gera edzősködne, de nem tudja, melyik korosztályban

2018-04-25 16:15:04

Kelet–Nyugat gálameccsel zárult az idei OTP Bozsik Bajnokok rendezvény, amelynek keretében fiatal fiúk és lányok mérkőzhettek meg egymással az MLSZ telki edzőcentrumában. A csapatokat olyan labdarúgók mentorálták, mint Király Gábor, Juhász Roland, Gera Zoltán, Torghelle Sándor vagy éppen Nyilasi Tibor. Az NSO Tv helyszínen készített első videójában Gera és Nyilasi kerül mikrofonvégre, előbbi a profi pályafutása utáni edzősködésről, míg utóbbi a Ferencváros és a Videoton bajnoki versengéséről is beszélt nekünk.

videó Nyilasi Tibor NSO Tv MLSZ Gera Zoltán Ferencváros

Címke az emberen – tavasszal már meccselnek a siketek

2017-12-22 14:42:04

Ifjabb Fekete László, az Újpest több mint három éve elhunyt szélvészgyors csatárának fia megálmodta, és létrehozta az Ezüstcipő Hallássérültek Focisuliját, amelynek immár hivatalosan is tizennyolc hallássérült gyerek a növendéke.

karácsony 2017 ifjabb Fekete László ez volt 2017 Nyilasi Tibor Ezüstcipő Hallássérültek Focisulija

Légiósok: Magára volt hagyatva, de leküzdött minden nehézséget – Nyilasi

2017-11-21 10:45:05

Nyilasi Tibor, a Ferencváros legendája Sallai Rolandot, az APOEL magyar válogatott támadóját dicsérte.

légiósok Sallai Roland Real Madrid Palermo Nyilasi Tibor APOEL

MLSZ: Esély Fesztivál, avagy egy emlékezetes nap – videó

2017-06-13 09:50:41

Az MLSZ Grassroots-osztálya a napokban rendezte meg a VI. Esély Fesztivált a szociális programban részt vevő fiatalok számára a Vasas Pasarét Sportcentrumában.

grassroots Nyilasi Tibor MLSZ

FTC: A negyedik, ötödik hely nem mutat valami jól – Nyilasi

2017-04-20 22:55:54

Az NSO TV stábja a héten Telkiben járt az OTP Bozsik Bajnokok program edzőtáborában, ahol az NB I-gyel kapcsolatos aktualitásokról, a tabellán jelenleg csak 5. helyen álló Ferencváros hullámzó tavaszi szerepléséről is megkérdezte a klub legendás alakját, Nyilasi Tibort, valamint a zöld-fehérek játékosát, Bognár Istvánt.

Thomas Doll Nyilasi Tibor NB I Gyirmót Fradi Ferencváros

Labdarúgás: Jó olyan gyerekek között lenni, akik élvezik a játékot – Bognár

2017-04-19 00:48:50

Egynapos edzőtáborban vettek részt Telkiben az OTP Bozsik Bajnokok Program ifjú tehetségei. A harminchat gyerek keleti és nyugati csapatra osztva, a Magyar Kupa-döntő előtt játszik egymás ellen gálameccset, erre készültek neves futballisták segítségével. Az NSO Tv stábjának a csapatkapitányok közül Nyilasi Tibor, Juhász Roland, Torghelle Sándor és Bognár István beszélt az első edzés utáni benyomásairól.

utánpótlás labdarúgás foci Torghelle Sándor Nyilasi Tibor Magyar Kupa

Labdarúgás: Geráékkal fociztak Bozsik-program legjobbjai

2017-04-18 14:10:29

Ismert egykori és jelenlegi válogatott labdarúgókkal játszhattak együtt az OTP Bozsik Bajnokok Program ifjú tehetségei kedden az MLSZ telki edzőtáborában.

OTP Bozsik Bajnokok Program Nyilasi Tibor Gera Zoltán

Magyar Kupa: FTC–Bp. Honvéd a nyolcaddöntő rangadója!

2016-12-02 07:53:22

Péntek reggel az M4 Sport Sportreggeli című műsorában megtartották a 2016–2017-es Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolását, amelynél ezúttal is Nyilasi Tibor segédkezett. A nyolc között biztosan lesz három nem élvonalbeli együttes. Két NB I-es biztosan búcsúzik. A címvédő Ferencvárosra a Bp. Honvéd elleni párharc vár.

sorsolás Nyilasi Tibor Magyar Kupa

Ferencváros–Bp. Honvéd az MK-nyolcaddöntő rangadója!

2016-12-01 17:05:27

Péntek reggel az M4 Sport Sportreggeli című műsorában megtartották a 2016–2017-es Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolását, amelynél ezúttal is Nyilasi Tibor segédkezett. A nyolc között biztosan lesz három nem élvonalbeli együttes. Két NB I-es viszont biztosan búcsúzik. A címvédő Ferencvárosra a Bp. Honvéd elleni párharc vár.

sorsolás Nyilasi Tibor Magyar Kupa