Találatok a Ningpo címkére

Találatok száma: 6

WTCR: Micheliszt megbüntették, két pontot bukott

2018-10-02 09:20:36

Öt másodperces időbüntetéssel sújtották Michelisz Norbertet, amiért a második ningpói WTCR-versenyen a 20-as kanyarban elhagyta a pályát a Nathanaël Berthon elleni csata során. A magyar pilóta így a 9.-ről visszacsúszott a 11. helyre, és elveszítette az ezen a futamon szerzett két pontját.

WTCR Ningpo Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Muller nyert, Michelisz pontot szerzett a második versenyen

2018-09-30 08:58:00

Yvan Muller győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) második versenye Ningpóban. A francia a rajtnál előzte meg a pole pozícióból induló Mehdi Bennanit, aki végül a második helyen ért célba. Harmadikként Esteban Guerierri látta meg a kockás zászlót. Michelisz számára nem alakult tökéletesen a verseny, de végül a két pontot érő 9. helyen ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk és Michelisz az első sorban vasárnap Ningpóban

2018-09-30 03:30:04

A szombati verseny győztese, Thed Björk nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói fordulójának második időmérőjét, így ő indulhat az élről a harmadik versenyen. A szombaton technikai problémával bajlódó, így a nyitóversenyen pontot nem szerző Michelisz Norbert Björk mellől, a második helyről kezdheti meg az utolsó versenyt, míg harmadikként Esteban Guerierri rajtolhat Ningpóban.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk nyert, az összes magyar feladta az első ningpói versenyt

2018-09-29 10:14:24

Sima rajt-cél győzelmet aratott Thed Björk a túraautó-világkupa (WTCR) első ningpói versenyén. A harmadik helyről induló Michelisz Norbert már a rajtnál bukott egy pozíciót, majd hamar kiállt a bokszba, és feladta a versenyt. Szintén nem értek célba a Zengő Motorsport versenyzői, Szabó Zsolt és Nagy Norbert. Björk mellé Esteban Guerierri és Frédéric Vervisch állhatott fel a dobogóra. Az összetettben továbbra is Gabriele Tarquini vezet.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

WTCR: Björké a pole az első időmérőn; Michelisz a 3., míg Szabó a 7.

2018-09-29 05:52:13

Az erős pénteki kezdés után Thed Björk szerezte meg a pole pozíciót a szombati időmérőn a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásán. A svéd versenyző azonban mindössze 0.053 másodperccel ment jobb kört a második helyen végző Frédéric Vervischnél, de a harmadik pozíciót megszerző Michelisz Norbert hátránya is minimális volt.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

Meglepetésre a hollandok nyerték a női válogatottak csúcstornáját

2007-11-08 22:19:40

A World Grand Prix-sorozat hatos döntője előtt mindenki a címvédő Brazília, a világbajnok Oroszország, esetleg az Európa-bajnok Lengyelország sikerét jósolta. A kínai Ningpóban rendezett tornát meglepetésre mégis a holland válogatott nyerte meg, ráadásul veretlenül.

nők