Találatok a Nemzeti Sport címkére

Találatok száma: 1019

NS: szerkesztőségünkben járt Szijjártó Péter – képek, videó

2020-07-22 15:33:42

Szöllősi György főszerkesztő meghívására szerkesztőségünkben járt és interjút adott a Nemzeti Sport hétvégi mellékletének Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki a lapindító értekezlet stábjával is találkozott, és többek között elmondta, hogy minden napja a Nemzeti Sporttal kezdődik. S. Tóth János interjúját szombati számunkban olvashatják.

Szijjártó Péter Nemzeti Sport

NS: negyedszer tartották meg a főszerkesztők vacsoráját

2020-07-16 07:33:13

Szerda este negyedik alkalommal rendezték meg a Nemzeti Sport főszerkesztőinek vacsoráját: Dénes Tamás (balról), Buzgó József, a házigazda és a jelenlegi főszerkesztő Szöllősi György, Malonyai Péter és Kálnoki Kis Attila vett részt a kiváló hangulatú beszélgetésen.

Nemzeti Sport

Elektromos tűz miatt csúszik a Nemzeti Sport pénteki számának kézbesítése

2020-06-26 11:20:46

Ezúton értesítjük Előfizetőinket, hogy elektromos tűz hátráltatta a Nemzeti Sport nyomdai munkálatait, emiatt a postai lapátadásban is csúszás volt, így több előfizetőhöz sem érkezett meg időben a pénteki lapszám. Bizonyos területeken délután, a többség számára viszont csak szombaton, a szombati példánnyal együtt kézbesítik majd az újságot.

Nemzeti Sport

Lapszemle: „Volt, amikor az NS 100 évvel megelőzte a korát” – Index

2020-06-06 21:23:34

Az 1920-as Nemzeti Sport korát megelőző grafikáiról írt az Index, amely Bátorfy Attila, az ELTE média- és sajtógrafika-tanárának angol nyelvű összeállítását szemlézte a száz évvel ezelőtti újításról, amelyet aztán jeles külföldi lapok is átvettek.

infografika Nemzeti Sport

NS határok nélkül: szimbolikus üzenet a Nemzeti Sporttól

2020-06-04 15:23:04

Mától a környező országok „nemzetisportos” domainjei is az NSO-ra hozzák az olvasót.

Trainon Nemzeti Sport NS

Nemzeti Sport: hétvégétől ismét megjelenik vasárnapi lapszámunk

2020-05-21 12:12:21

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben a sportesemények hiánya és a terjesztési nehézségek miatt ideiglenesen szüneteltettük vasárnapi lapszámunk megjelenését. Mivel a korlátozó intézkedések egy részét feloldották, és fokozatosan újraindul a sportélet, így a különböző labdarúgó-bajnokságok is (köztük az NB I), örömmel értesítjük önöket, hogy 2020. május 24-től a vasárnapi lapszám ismét megjelenik, igaz, a megemelkedett árushelyi terjesztési költségek miatt magasabb áron (290 Ft). Az áremelkedés kizárólag az árus példányokra vonatkozik, az előfizetés díját nem érinti.

koronavírus Nemzeti Sport

Váltófutás: a virtuális Ultrabalaton után jöjjön az igazi!

2020-05-18 12:24:11

Sztárváltók, szerkesztőségünk munkatársai, no meg rengeteg vállalkozó kedvű hobbisportoló futotta le virtuális váltóban az Ultrabalatont.

Ultrabalaton Nemzeti Sport Csupasport Csere Gáspár

Szezon közbeni óvatos derűlátás, meg persze Lenin

2020-04-20 07:25:43

A marseille-i kudarc után a – főként a közvéleménynek szánt – változtatások sorában az MLSZ a bajnokságban visszatért az őszi-tavaszi rendszerhez. Ennek nyomán 1970 tavaszán félidényes, kétcsoportos volt a küzdelem, kieső nem volt, bajnokot viszont avattak, s hét forduló után már értékelt is a Népsport.

népsport Népsport Nemzeti Sport NB I

Videó: így állította le a koronavírus a sport világát

2020-04-11 10:02:41

A Nemzeti Sport háromperces videóban foglalta össze, miként hatott a koronavírus-járvány a sportvilágra. A Kínából indult kór miatt szinte a teljes sportélet leállt, és egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz vége ennek az állapotnak.

videó videografika koronavírus Nemzeti Sport

Nemzeti Sport: ez a mi ajándékunk előfizetőinknek

2020-03-27 12:34:35

Egy hónappal ezelőtt kevesen sejtették, hogy mindennapi életünk ilyen mértékű fordulatot vesz. A koronavírus okozta járvány hatására minden megváltozott. Aki teheti, otthon marad, onnan követi a híreket. Többet olvasunk, keressük az információt, a hiteles forrásokat.

Nemzeti Sport

Juhász Gyula lábnyomában – interjú Thékes Istvánnal, a 75 éves szegedi sportemberrel

2020-01-09 18:41:07

Szegedi lakásának polcán az irodalmi és sportkönyvek között Juhász Gyula bronzportréja ékeskedik, Thékes István, a város nagyra becsült sportújságírója és korábbi futballistája azonban nem hivalkodik különleges családi hátterével. Otthona a Szentháromság utcában fekszik, és ezt vehetjük jelképes üzenetnek is: életének három pillérét a sport, az újságírás és a kultúra adja. A Nemzeti Sportot Szegedről évtizedek óta tudósító kolléga a korkülönbség dacára ragaszkodott a tegezéshez.

Thékes István Nemzeti Sport

NB I: Dibusz és Tokmac a Nemzeti Sport őszi rangsorának élén

2019-12-18 10:00:01

A Nemzeti Sport elkészítette a 2019–2020-as első osztályú bajnokság őszi szezonjának játékosrangsorát munkatársaink osztályzatai alapján.

Tokmac Nguen Nemzeti Sport NB I Ferencváros FTC Dibusz Dénes

Kép: az NS a második helyen zárt a csabai kolbászfesztiválon

2019-10-27 09:05:10

Immár hagyomány, hogy a békéscsabai kolbászfesztivál programjában kispályás labdarúgótorna is szerepel, a házigazdák mellett ezúttal a Békéscsabai Előre öregfiúkcsapata, a Békés megyei polgármesterek együttese, az MLSZ Nógrád megyei igazgatósága és a Nemzeti Sport vett részt.

békéscsabai kolbászfesztivál Nemzeti Sport

Aranylabda: Messi és Ronaldo mellett Mahrez és Wijnaldum is jelölt

2019-10-21 18:07:02

Ebben az évben is kiadja patinás elismerését a neves francia labdarúgószaklap, a France Football, amely nyilvánosságra hozta a férfiak harmincas listáját, amelynek tagjai között természetesen ott a végső győztes is. A női lista is napvilágot látott, és kiderült az is, hogy kik közül kerül ki a legjobb U21-es férfi játékos, azaz kié lesz a Kopa-trófea. Új trófea a legjobb kapusnak járó, Lev Jasinról elnevezett díj, a szavazatok összesítése után az eredményhirdető-ünnepségre december 2-án kerül sor.

Virgil van Dijk Vincze András Sadio Mané Nemzeti Sport Mohamed Szalah Marozsán Dzsenifer

Sportújságírás: sikeres konferencia Siófokon

2019-10-18 22:30:52

Az idén Magyarország volt a házigazdája a Délkelet-európai Sportújságírók Szövetsége (SEESJA) kongresszusának.

konferencia Nemzeti Sport

UEFA Év játékosa: rájuk szavazott a Nemzeti Sport

2019-08-30 13:15:27

Eden Hazard-t választották meg a sportújságírók a 2018–2019-es Európa-liga-idény legjobb játékosának. Ezzel teljessé vált az UEFA díjazottjainak sora. Cikkünkben közöljük, kikre szavazott az ez ügyben olvasóink véleményét is kikérő főszerkesztőnk, Szöllősi György, illetve mi lett az élcsoportja a kategóriáknak.

UEFA Év játékosa-díj UEFA Nemzeti Sport Eden Hazard

Vizes vb: Hosszú Katinka megköszönte az NS címlapját – kép

2019-07-30 09:23:26

Mint beszámoltunk róla, a legszebb reményeink szerint alakult a vizes világbajnokság záró napja, 400 vegyesen Hosszú Katinka meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt, megszerezve kilencedik világbajnoki címét, ezzel a magyar küldöttség öt aranyéremmel zárt Kvangdzsuban. A hétfői Nemzeti Sport címlapján a háromszoros olimpiai bajnokunk kilenc vb-elsőségét gyűjtötte csokorba, ami a főszereplő tetszését is elnyerte.

úszás vizes vb Nemzeti Sport NS Hosszú Katinka

Gyász: elhunyt B. Nagy Zoltán, a Nemzeti Sport volt munkatársa

2019-07-13 17:33:30

Negyvennyolcadik életévében elhunyt B. Nagy Zoltán sportújságíró, a Nemzeti Sport korábbi munkatársa – tájékoztatta lapunkat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója. B. Nagy Zoltán szakközépiskolásként az ország legjobbjának választott iskolaújságot szerkesztette, 17 évesen már a Nemzeti Sport külső munkatársa lett, alapító főszerkesztője volt az 1993-ban létrejött Budapesti Foci hetilapnak, vezető munkatársa a Budapesti Futball 7, az Utánpótlás Futball 7, a jelenleg Sportszelet néven megjelenő fővárosi, illetve Pest megyei sportlapoknak, ezernél több lapszámot szerkesztett, tördelt, és részben írt tele 26 év alatt. A női labdarúgás egyik első ismert szakírója volt, az amatőr futballban játékvezetőként és edzőként is tevékenykedett.

halálhír gyász Nemzeti Sport B. Nagy Zoltán

Ultrabalaton: volt, akit a vihar kergetett – az NS is ott járt

2019-05-14 10:27:27

A hét végén rendezték a 13. Ultrabalatont, Európa leggyönyörűbb környezetében zajló, és egyben a legtöbb szabadidős sportolót megmozgató 221 kilométeres tókerülő futását, amelyen a Nemzeti Sport két csapattal vett részt.

Ultrabalaton Nemzeti Sport